djura 28 Napisano Octobar 20, 2005 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa u casovima dokolice nam pravim planove: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1958 Napisano Octobar 20, 2005 Vlasnik sajta, 5374 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Tooooooooooooooooooooooooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Octobar 20, 2005 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm koja li ce karta vise da se koristi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Octobar 20, 2005 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan "Putovanja, jel?.. putovanja!?? .. kako si ti samo naivna Danice.. ne samo da si naivna nego si i glupa, Danice... oni kao gledaju pejsaz, pokazuju vidik jel?... a onda BUM! ODE VINCA! ... i kao slucajno idu u trojci... svi mi znamo da su Djuro troje STA? - OSNOVNE FORMACIJE TERORISTICKIH JEDINICA!!!" ziveo balkanski spijun! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Octobar 20, 2005 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan "Putovanja' date=' jel?.. putovanja!?? .. kako si ti samo naivna Danice.. ne samo da si naivna nego si i glupa, Danice... oni kao gledaju pejsaz, pokazuju vidik jel?... a onda BUM! ODE VINCA! ... i kao slucajno idu u trojci... svi mi znamo da su Djuro troje STA? - OSNOVNE FORMACIJE TERORISTICKIH JEDINICA!!!" ziveo balkanski spijun! :wink:[/quote'] idešššš!! Svaka èast Peco, nadam se da ce ona leva, ali i na ovoj desno ima sta da se vidi :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Octobar 21, 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Djuro dobro nisi okacio i kartu Beograda :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Octobar 21, 2005 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Djuro dobro nisi okacio i kartu Beograda :wink: Ja da okacim kartu Beograda?! Pa ko je kome pola sata objasnjavao kako od Slavije da krene ka Terazijama?? Evo ovo sam spremio za tebe: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Octobar 23, 2005 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan ajoooooj kako ima da se obrne tura po toj lijevoj karti... samo na vrijeme da se sazna koji je pravac pa da se pocnu papiri vadit jos u februar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...