SHABI 4 Napisano Novembar 17, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan puno pozdrava za sve bajkere!!! evo me prvi put na forumu. ja nisam bio ljubitelj motora, ali sam sa surakom obilazio moto skupove (zbog muzike) i strasno se navukao. e sad posto ja nisam bas tacan imam zelju da sam napravim choper.imam prilicnog znanja iz skoro svih zanata koji su mi portebni za taj poduhvat. planirao sam da za osnovu uzmem mz250 ali mi se nesvidja sto je dvotaktni.voleo bih da cujem vase ideje i savete.ja bih nesto od 250 do 400 ccm. kad dajete savete racunajte na to da nisam bas u nekoj zavidnoj finansiskoj situaciji. hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1570 Napisano Novembar 17, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan dobro došao a za motor prelistaj malo ove stranice pa odluči Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefans 15 Napisano Novembar 18, 2009 U prolazu, 53 postova Lokacija: Zvornik RS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i puno puno sreće u dadu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Novembar 18, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Novembar 18, 2009 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda pre dorada nekog po tvom ukusu.Licno nisam jos video motor koji bi mi se svideo a da je doradjen,ili napravljen.Stvar ukusa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Novembar 18, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Jedan savjet posto sam i ja u pola projekta, probaj da saberes sve troskove onako na papiru i onda sve pomnozi sa dva, dobices otprilike realnu cifru. I samo polako bez zurbe, inace ces se samo iznervirat. E da, dobrodosao ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHABI 4 Napisano Novembar 21, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan arnyman druze,tvoj projekat ide dobrim putem koliko sam primetio. sto se cifre tice mene plasi samo pocetna suma,posto nemam kineskog skutera vec samo automatika. a sto se nerava tice jaki su ko sajle tako kad krenem nista me nemoze poremetiti. dobro bre ljudi ja trazio pocetnicke savete a vi niko nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 21, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan mozda neka Honda cb400 starija ... ili da uzmeš samo agregat pa da praviš ram od 0 ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7172 Napisano Novembar 21, 2009 Drug član, 3073 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao. Za ideje, savete itd o pravljenju motora, otvori temu u garazi, pa ces imati saveta i ideja na pretek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gs650g 0 Napisano Novembar 25, 2009 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i neka je sa srecom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...