Jump to content

Moto Zajednica

Aprilija Pegaso 650,Crna metalik,'95,1700 eur

Recommended Posts

• veloce come un proiettile , 728 postova
  • Motocikl: Vespa Gts Super 300

Crni metalik,nov lanac i lancanici,ne registrovan,gume odlicne,nov frajlauf,presao 40 000km,redovno odrzavan,prva boja.

Motor je u izuzetnom stanju,vredi pogledati.Plastike neogrebane.Karbon ukrasi na kandzama zadnje kocnice i na bocnim starnicama.

Nov akumulator u garanciji.

Cena je 1.700 motor vredi videti.Na mene se vodi.

063 11 20 850

.

post-7917-12879057153019_thumb.jpg

post-7917-128790571551_thumb.jpg

post-7917-12879057157443_thumb.jpg

post-7917-12879057160025_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

I tako,lik koji ga je uvezao kaze da ga je tamo kupio od lika privatno i da je motor negovan.Poslednji servis radjen u Italiji redovan na 37000,a kad sam ga uzeo zamenio mu ulje i redovno mastio lanac.Ima original nalepnicu servisa.

Lomio sam se kad sam kupovao da li nju ili noviju 2002 ali me nesto ova vise privukla a nije bila neka velika razlika u ceni.Nekako mi ova nova ima previse tanak dizajn.Bez uvrede,lep je to motor ali ovaj stariji model ima rogobusniji dizajn.

• I N S T R U K T O R, 1209 postova
  • Motocikl: R 1200 R

Eh, kad bi mogao da ga dovezes do mene u Becmen, ja bih ti dao 900 eura i da se kuci vratis sa mojom Vespom.

........    mada ni ja vespu nisam palio mesec ili dva, ali mislim da kod nje nema tih problema, ako ima goriva, hoce da upali, ako nema...brzo otklonimo taj kvar i idemo dalje  :D :D :D !

• U prolazu, 3 postova
  • Motocikl: KLX650SM

Druze dali si u drzavi,pa ako jesi da zavrsimo zapocetu pricu oko Kawasakia i Aprilije. Slike sam ti poslao ali se posle nismo culi ? Pozdrav!!!

Vratio sam se iz Nemacke pa da nastavim pricu.Pablo,hvala na razumevanju ali da ne bih kucao novi oglas,obnavljam stari od pre nekoliko meseci.

Skupio sam kes i otisao kod pravog majstora.Sredjen za sezonu,pali ,radi,letiiiiiii.....

• Zainteresovan, 570 postova
  • Motocikl: Ducati Streetfighter

Motor je bio kod Radeta Kocke pre dva dana i sredjem je za sezonu.Majstor je rekao da skoro nije video ovakav motor i da za sve informacije mozete da ga pitate sto se tice mog motora.Majstor je rekao da ga ne prodajem ispod 2.500 eur.Vredi videti,ide kao zmaj

Skupio sam kes i otisao kod pravog majstora.Sredjen za sezonu,pali ,radi,letiiiiiii.....

axaxaxaxaxaxa  :D :D :D To kocka svima kaze....daj nemoj da se lozis

Ako malo procesljas inostrane sajtove za motore,pogledaj koje su cene takvih motora i u tom stanju tamo,pa plus carina i sve ostale dazbine pa vidi realnu cenu.

Takav motor napolju nije ispod 2500 eur.

Motor je u originalnom stanju.

• Drug član, 1137 postova

mozda takav motor nije ispod 2500

ali ja sam prodao pegasa 1997 godiste pre 2 godine po istoj ceni koju ti trazis tj 2000, i to nakon 5 meseci prodaje... to je 4 godine razlike, mada ovaj primerak tvoj je bolje ocuvan...

• Svrati ponekad, 159 postova
  • Motocikl: Honda CBR 600 f3

Motor je bio kod Radeta Kocke pre dva dana i sredjem je za sezonu.Majstor je rekao da skoro nije video ovakav motor i da za sve informacije mozete da ga pitate sto se tice mog motora.Majstor je rekao da ga ne prodajem ispod 2.500 eur.Vredi videti,ide kao zmaj

Kocka rece, pa mu ti brze bolje podize cenu za 1000eur :D ili ti se mozda ipak ne prodaje ;)

Slazem se i sa cinjenicom da je kriza ali smatram da to nisu velike pare za dobru voznju i lepo ocuvan motor.

Evo ispravljam i naslov

• U prolazu, 11 postova

Ako malo procesljas inostrane sajtove za motore,pogledaj koje su cene takvih motora i u tom stanju tamo,pa plus carina i sve ostale dazbine pa vidi realnu cenu.

Takav motor napolju nije ispod 2500 eur.

Motor je u originalnom stanju.

mislim da se napolju moze za 2.500eur naci mnogo dobar motor...A ako mislis na 2.500e sa porezom, carinom, dovodjenjem, e onda ne znam...

na temu: Prelijep motor, steta sto je malo trziste u CG, i niko ne radi uvoz, ovakvih ponuda nema!

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja