perisicboro 262 Napisano Novembar 16, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Posto videh da se ovaj vikend puuuno vozilo, i da posle duzeg vremena osvanuse novi putopisi, resih da i ja postavim ovaj. Neka bar oni sto su sedeli kuci, imaju cime da se zanimaju ;D . Subota bi lep dan, 18°C, nadasmo se da ce tako biti i u nedelju, ali jok! Dogovor je bio neka kraca voznja, da bi se vratili ranije zbog hladnoce, ali se ispostavilo drugacije. Posto je vec polovina novembra, resismo da ne idemo u pravcu Uzica i Zlatibora, vec na suprotni stranu ka Kraljevu i Vrnjackoj Banji, jos su u planu bili i neki manastiri oko Trstenika, ali odustasmo. Trebalo je da se krene negde oko 10h, ali pomeramo za citav sat. Jutro nije moglo biti hladnije, barem u Cacku, ali ipak nastavljamo po planu tocimo i krecemo. Necu mnogo daviti sa pricom, ovaj kraj su vec svi obisli, tako da cu preko slika probati da vam prenesem deo atmosfere. Pauza u selu pre Kraljeva, i slikanje. Nastavljamo ka Kraljevu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Novembar 16, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan I stizemo u Vrnjacku Banju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Novembar 16, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Novembar 16, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Obilazimo i neke od izvora... Kolega Zoran pije "neku" vodu... ...i kuca! Ne bas preterano zanimljiva destinacija, ali je bitno samo da se vozi, ne smemo dozvoliti da nam akumulatori propadnu!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Novembar 17, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Svaka destinacija je zanimljiva onoliko koliko vama prija, a prija sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4988 Napisano Novembar 17, 2009 Ne silazi, 5600 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Video sam vas u nedelju kad ste prosli putem od Kraljeva prema V. Banji, malo posle crkve u Ratini na onom pravcu! Odmah sam znao da ste vi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Novembar 17, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam vas u nedelju kad ste prosli putem od Kraljeva prema V. Banji, malo posle crkve u Ratini na onom pravcu! Odmah sam znao da ste vi. Verovatno si bio u toplim kolima, jer mi ne videsmo nikakav motor! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Novembar 17, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sta se desava kad covek ne cita upozorenja!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Novembar 17, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan Ma bila je sigurno cistija od zamucene RZAVSKE tog dana : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Novembar 17, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan evo da se i ja oglasim ziv sam i zdrav sam, i nista mi ne fali ;D i ja da postavim mojih par sloicica mada nisu ni blizu Borovim... ipak je on profi footgraf, ja sam samo amater nadam se da mi necete zameriti... stigosmo u banju resismo da se malo okrepimo vrucim napitkom... izvor Slatina izvor Jezero selo na ulasku u Cacak Cacak kako proveriti kolicinu benzina u rezervoaru ;D toliko od mene za sad, voznjica je bila super nadam se da ce biti jos lepih dana za voznju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2334 Napisano Decembar 3, 2009 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan ... Ne bas preterano zanimljiva destinacija, ali je bitno samo da se vozi, ne smemo dozvoliti da nam akumulatori propadnu!!! ;D ;D ;D Meni jeste. Odlične slike! Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Decembar 3, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Reci mi da li je ono na prvoj slici zooloski vrt za korenje i panjeve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Decembar 3, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Reci mi da li je ono na prvoj slici zooloski vrt za korenje i panjeve Izgleda da jeste. ;D Covek pravi od panjeva i grana svakakve stvari, to ti je valjda umetnost, sta ti ga ja znam. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gs650g 0 Napisano Decembar 9, 2009 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepo proveden dan.Zao mi je sto se nismo videli tada ja sam isao na Goc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 9, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna voznjica... Nego Boro, ko je slikao one fotke u prvim postovima i sa cime?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Decembar 9, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepo proveden dan.Zao mi je sto se nismo videli tada ja sam isao na Goc. Pa srescemo se nekad.... ;D Odlicna voznjica... Nego Boro, ko je slikao one fotke u prvim postovima i sa cime?? Slikao ja, sa svojim Nikoncicem Coolpix P50. Sta ces, vidis na sta sam spao, dok malo sredim motor pa ce pasti i neki dslr. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...