zli 412 Napisano Novembar 16, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan zeznuo sam velicinu,pa ako nekom trebaju... nove,kozne,hipora membrana,vodo-vetro nepropusne,zastitom pokrivena sva mesta... velicina:xxl cena:40e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Novembar 17, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan za vece slike odnosno detalje evo link: http://www.louis.de/_40ae3a0364fb55e98408677461c4852a0a/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=180&wgr=713&list_total=24&anzeige=0&artnr_gr=201098 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14465 Napisano Novembar 17, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan velicina? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14465 Napisano Novembar 17, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan . velicina:xxl koj sam seljak ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Novembar 17, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan ti imas i popust samo ako ti nisu velike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 17, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan kakav popust ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14465 Napisano Novembar 17, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan ti imas i popust samo ako ti nisu velike hvala brate ali bih plivao u njima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Novembar 17, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan ti imas i popust samo ako ti nisu velike hvala brate ali bih plivao u njima znam ,zato i kazem...pretpostavio sam... jbg.sve mi je u zivotu xxl i sve pase ,sve sem ovih rukavica...bas su goleme ;D sto mu gromova. poz! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Novembar 17, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan doduse vidim da imamo dosta clanova kojima bi bile taman,jos samo da im trebaju... po simbolicnoj nabavnoj ceni od 39,95e ;D p.s.ajte ljudi ,pa da narucujem broj manje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Novembar 19, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan posto je veliko interesovanje,moze i na komad ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Владимир 137 Napisano Novembar 20, 2009 Walter Sobchak, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 Evolution 500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba samo palac i prs' pored. Moze ? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano Novembar 20, 2009 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba samo palac i prs' pored. Moze ? ;D Mislim da tako na parce mozes da dobiijes samo srednji prst... ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Novembar 20, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D hvala vld Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Novembar 20, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 'ajde ovako, menE treba palac i prs' pored, ali ja kupim i srednji ako mora pa posto mene ne treba dam ga tebi. Izvinjavam se za offtopic. Uzgred budi rečeno odlicne rukavice. prijatelju sve te mi sFatamo,samo rukavice su prodate,moraces da se zadovoljis iskljucivo prstom ;D :-* pozdrav ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...