Darkman 65 Napisano Novembar 13, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Menjam za veci, skuplji motor. Presao oko 40 000 km. Prvi sam vlasnik u Srbiji, uvezen 2007. godine iz Nemacke (imam kompletnu dokumentaciju o uvozu). Motor je 1997. godiste, bez skrivenih i bilo kojih drugih mana. Moze zamena i za kes ;D PS Nemam fotki samog motora, ko je zainteresovan bolje da dodje da "oopipa", 3 cula su tri cula... Kontakt telefon 063/77-54-207 pozovite se na BJB Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Novembar 13, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam napio cenu, pa da ne budem nerealan, u svim nasim oglasima cena er-5 se krece od najeftinijeg od 1900€ pa do 2600€. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Novembar 14, 2009 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja par slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Novembar 16, 2009 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Nisam razumeo deo za cenu,koja je krajnja cena za kesh. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Novembar 16, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam razumeo deo za cenu,koja je krajnja cena za kesh. Ako si ozbiljan cena za kes je 1900. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Novembar 17, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan mali photo sesion... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Novembar 18, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nije oglas-reklama za pekaru, neprodajem burek, nego motor... 063/7754207 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Novembar 19, 2009 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidi se na fotografijama. Da li je original izduv? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Novembar 20, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je fabricki, kome se ne svidja neka menja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Novembar 24, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zamena moguca za veci motocikl, tj sa vise kubika. Prednost putna endura. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Decembar 15, 2009 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Da li moze zamena za skuter uz adekvatnu novcanu nadoknadu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Decembar 16, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam zainteresovan za skutere... Moze zimski popust. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Decembar 29, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jako mi je glupo kada me zovu vezano za oglas i pitaju preko telefona koja ti je zadnja cena ??? Pa prvo se vlada dodje, pogleda-proba motor pa onda pitas za zadnju cenu... Nisam trgovac i mozda nisam u toku, ali logicno mi je da ozbiljan kupac dodje i onda pregovara o ceni ??? Nemojte me zvati za takva pitanja jer ih smatram neozbiljnim, dodji - pogledaj - upoznamo se, popicemo pice svakako, porazgovarati i dogovoriti se o svemu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2445 Napisano Januar 9, 2010 Andragog, 5010 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar ima dobrog TDMa,jel si zainteresovan za tako nesto?POZZZ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Januar 10, 2010 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jesam, zainteresovan sam, - koje je godiste, - koji je vlasnik, - poreklo, - predjeno km... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2445 Napisano Januar 10, 2010 Andragog, 5010 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan 92 god,on je vlasnik,reg do Avgusta,ide kao metak.Za 15 dana ce biti slobodan za neke dilove,sada je u guzvi,malo pre sam sae cuo sa njim.Eto,pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Januar 12, 2010 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam menjati za mladje godiste, a ne da idem na starije... A zavisi i od toga kolika bi bila doplata... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrvatreci 177 Napisano Januar 15, 2010 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Gledaj mladji TDM. Gledaj 900-ku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Januar 22, 2010 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Tako nesto i gledam, ili necu ni menjati motor... Ko po ovom vremenu dodje da vidi motor dajem 20 % popusta! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloba72 0 Napisano Januar 22, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo druze, zanima me da li je motor adekvatan za visinu 182cm/100kg, odnosno da li bi bio kao jo-jo iz stripova na onom svom malom motoricu. Gledam tvoje slike i ne mogu da procenim taj odnos(tvoju visinu i kg). Do kada vazi popust od 20%?. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Januar 22, 2010 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja sam visok 174 i blizu sam metera kila... Meni nije mali, cak sta vise srodili smo se kao rodjeni zajedno... Najbolje bi bilo da probas... Dodji neobavezno da popijemo pivo i razradimo procente... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Januar 22, 2010 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ups. sada pogledoh fotke... ??? Ta fotografija sto je postavljena, to nisam ja... Drugar je hteo da se slika, a on je i visi a i tezi, da ne kazem deblji, od mene da se neko ne uvredi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Januar 26, 2010 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda si zvao za weekend, mob mi je bio nedostupan jer sam imao neki vanredni put... Ovaj weekend sam kuci.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 22, 2010 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno, 1800 e resava stvar. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Mart 8, 2010 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan postovani mozda sam zainteresovan za vas motor ali nisam siguran kako ce da mi stoji imam 190cm i 120kg neki kazu da cu biti smesan kako se vama cini ? koja je cena ispod koje nebiste isli ? Nema druge nego da isprobate motor i to ce biti najmerodavnije. Nije samo kako izgledate na motoru nego i kako se osecate na njemu. Btw na fotki gore postavljenonoj onaj simpatichni moj drugar iima preko 120 kg i ispod 190 santima pa vidite. Cenu cemo dogovoriti kada dodjete da svi budu zadovoljni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...