bosko67 8 Napisano Novembar 11, 2009 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam Yamahu tdm 850 1997. Da li bi mogao neko da mi kaze nasta treba obratiti paznju? I da li ima neko resenje kako da ugradim pokazivac goriva? Hvala unapred ;)i da jos, ne radi mi pokazivac kad je izbacen iz brzine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1498 Napisano Novembar 11, 2009 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj deo foruma je namenjen za prodaju a ne za hvalisanje :D 1 klikni tamo u GAEAZA i tu se raspitaj o onom sto te interesuje. Ono za gorivo ....ne komplikuj sebi zivot bez potrebe. To sto ti ne pokazuje ler, nije strasno ako se gasi kad je u brzini a pokusas da spustis copavu, ali ako mozes da ubacis u brzinu dok ti je copava spustena, to moze da te mnogo skupo kosta i to pod hitno resavaj. Koliko ja znam ima u samom menjacu deki" prekidacic" koji to regulise, pa ako se vremenom iztrosio (zbrusio) taj pipak, to se desava, ali to ce vec ovi TDemci da ti objasne ! Pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Novembar 11, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=39955.0 Prijavi se pa pitaj možda neko i zna tvoj problem. Pozdrav Arpad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 11, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan A mozda ti je samo slab kontakt na lampici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosko67 8 Napisano Novembar 11, 2009 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pocetnik a mator,nisam hteo da se hvalim ;) ;)samo da se malo uputim,proverio, gasi se kada je copa spustena a hocu da ga ubacim u brzinu.A za gorivo si u pravu sto bi pametovao.Hvala i pozdrav bosko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosko67 8 Napisano Novembar 11, 2009 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na adresama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1473 Napisano Novembar 11, 2009 Drug član, 1985 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ti ne radi lampica za ler. Motor ti inace odlicno izgleda, jos sa ovim koferima :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2878 Napisano Novembar 11, 2009 Drug član, 2777 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Pocetnik a mator,nisam hteo da se hvalim ;) ;)samo da se malo uputim,proverio, gasi se kada je copa spustena a hocu da ga ubacim u brzinu.A za gorivo si u pravu sto bi pametovao.Hvala i pozdrav bosko Vozio ga pre mesec dana, nije se gasio kad ubacujem u prvu, samo kad upali - hladan, dok ne razbije ulje. Obrati paznju na vibracije na volanu, proveri pritisak u gumi itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Novembar 11, 2009 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan TDM se generalno pokazao kao odlican motor , imam ih nekoliko na odrzavanju i niko nije imao nekih ozbiljnijih problema. Mala bolna tacka - hoce da vlazi na kucistu termostata . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosko67 8 Napisano Novembar 11, 2009 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan mislis probao si ovaj motor ili..?pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2878 Napisano Novembar 11, 2009 Drug član, 2777 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan mislis probao si ovaj motor ili..?pozz Da. Pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...