vezara 2 Napisano Novembar 11, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Konacno sam se nakanio da se prijavim iako vec neko vreme provodim na sajtu... Zovem se Petar Ugrin, iz Beograda sam, vozim Hondu, Afriku twin, moj dika i ponos! Ja sam jedan od onih koji ne ide nesto preterano na skupove jer navodno "ne mogu da stignem", ni ja sam sebi ne verujem kada to kazem, nema razloga da mi ni vi poverujete... Odnosno imam dobro opravdanje, igram fudbal u jednom amaterskom klubu i imamo obavezu da igramo svake nedelje... Vozim motor od svoje 14-e ali zvanicno od kada sam polozio psp! ;D Tek 2006 sam, poceo da ostvarujem svoje snove, putovanja... te 2006 sam kupio afriku i otisao do Londona motorom, praveci drustvo svojoj sestri i njenom momku koji su bili na varaderu... Jedan od motiva za takvo putovanje je i bila da dokazemo, matorima koji su sa crvenim SFRJ pasosem putovali po evropi na svojim mz, java, vespama, itd., da to mozemo i mi bez ikakvih problema... I zaista ispostavilo se da je najteze odluciti se na avanturu... sve ostalo je lako! toliko od mene za sada... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Novembar 11, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Petre! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Novembar 11, 2009 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Novembar 11, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gs650g 0 Napisano Decembar 5, 2009 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Petre i dobro dosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano Decembar 5, 2009 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 498 Napisano Decembar 5, 2009 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! Teško da si ti baš vezara kad si stigo do Londona na dva točka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasha ZX9R 0 Napisano Decembar 8, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav....!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijelnk 1 Napisano Decembar 8, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Knezevac Motocikl: Bmw F650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Decembar 8, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...