draza 548 Napisano Februar 12, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ljudi jos malo pa nestalo . Cena dogovor . Evo jos jedne slicice pre neki dan sam ga probudio iz zimskog sna . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Februar 12, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Bas je lep !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi , jos par dana na prodaji a posle ostaje kod mene i idem u penziju sa njim. Tako da ako neko nesto nudi ...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Februar 18, 2010 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drazo ja sam ti ponudio nesto, kuda ces bolje, za jedan motor dobijes i motor i gliser, pa onda komotno mozes u penziju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Samo kessssss . Nista drugo . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Februar 19, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Drazo ja sam ti ponudio nesto, kuda ces bolje, za jedan motor dobijes i motor i gliser, pa onda komotno mozes u penziju. Sta ce mu gliser u Soko Banji ;D 'oce covek + 50 cm.kubnih u zuto-crnoj boji ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Drazo ja sam ti ponudio nesto, kuda ces bolje, za jedan motor dobijes i motor i gliser, pa onda komotno mozes u penziju. Sta ce mu gliser u Soko Banji ;D 'oce covek + 50 cm.kubnih u zuto-crnoj boji ? Kako si znao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam na ruzumevanju i dobrim ponudama ali od danas kao sto sam i napisao imali ste prilike za dobar bmw. MOTOR VISE NIJE NA PRODAJU !!! Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...