Jump to content

Moto Zajednica

Moto Guzzi V7 Clubman Racer

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 370 postova
  • Motocikl: HONDA CB250, HONDA CB360,MZ es 175/1 1966, Triumph Thunderbird 900 Classic

1971. godine slavu stiče posljednje veliko konstruktorsko ime u tradiciji Moto Guzzia – Lino Tonti. On radi redizajn Carcanovog V2 projekta i uz to projektuje novi ram gde veliku ulogu kao deo celine ima i agregat. Taj ram poznat je kao Tontijev ram – Tonti frame.

Stvorio je još jedan u nizu slavnih modela: V7 Sport koji je osnova i svih današnjih modela...

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Legendarni V7 sport je sigurno zasluzio svoju repliku........ Andreja je potpuno u pravu,,, stvarno je prava steta sto se na replici stedelo na mnogo sitnica i detalja.....

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 400 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition

MOTO%2BGUZZI%2BV7-L.1972.jpg

Znam, da je ovaj V7 Sport - u vlastništvu mog prijatelja Guzzista iz Maribora - jedan jedini u deželi i da je 72' godište. Al priznajte, da je tada u ona vremena to bio zaista stroj vredan respecta i prvi motocikel u EU, koji je serijsko proizveden 1970-te išao preko 200 km/h.

• Zainteresovan, 952 postova

Na pisti sa 49 konja :( :( :( :(.... pa rs 125 je raketa za ovo ;D.

Ne budi na kraj srca,pa jeste  za pistu,ali sa "pilotima" od osam banki. ;) ;D

Jel ovo neka prozivka za nas od 40+ i koji se lože na kafe racere  :D :D

Da je lep....ko lutka je, ali 49 konja....baš greota  :'( :'(

Jebeš konje na papiru, no replacement for displacement. Nije ovo motor za napaljene klince koje ne iritira što mašina ispod njih ciči pišti i raspada se na 15k pa još ako je 2T...

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 378 postova

Jebeš konje na papiru, no replacement for displacement. Nije ovo motor za napaljene klince koje ne iritira što mašina ispod njih ciči pišti i raspada se na 15k pa još ako je 2T...

Upravo tako, ovo nije napravljeno da bi se divljalo ne znam koliko, ima on dovljno obrtnog momenta da povuce sasvim dovoljno... Kazem to iz iskustva jer sam taj agregat vozio na nevadi 750 i to ide poprilicno dobro za svoju namenu...

• Svrati ponekad, 378 postova

MOTO%2BGUZZI%2BV7-L.1972.jpg

Znam, da je ovaj V7 Sport - u vlastništvu mog prijatelja Guzzista iz Maribora - jedan jedini u deželi i da je 72' godište. Al priznajte, da je tada u ona vremena to bio zaista stroj vredan respecta i prvi motocikel u EU, koji je serijsko proizveden 1970-te išao preko 200 km/h.

Prelep primerak :care:

• festina lente, 749 postova
  • Motocikl: XRV

Video sam pre dve nedelje Clubman Racer u Bulevaru, oduševio sam se, prelep motor...

Šteta što je "fake", na primer, onaj "hrom" na rezervoaru nije hrom već je plastika obrađena tako... Al' to se zanemari :D

Od ove godine svi V7 modeli imaju metalni rezervoar zbog hromiranog na Racer modelu.

• Svrati ponekad, 328 postova
  • Motocikl: Honda TransAlp XL600V

Estetski, svidja mi se... Funkcionalno, ne znam bas, motor od preko 180kg, suv pretpostavljam, plus vozac, a 49ks, jos i ove svecice 30cm iznad tla i ka spolja, deluje suvise podlozno kisi i baricama na ivicama puta?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja