ivkefjr 13 Napisano Novembar 8, 2009 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, slusam po vestima neke nepogode u Uzicu, Arilju itd. proteklih dana, a bas sam tamo namerio sutra, najavljuju ok dan. U kakvom su stanju putevi, da ne idem ako ima nekih nanosa i sl? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konjarnik 6 Napisano Novembar 8, 2009 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan http://www.aladin.info/vremenska-prognoza/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivkefjr 13 Napisano Novembar 9, 2009 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan Ipak bio, jos 450km u beleznicu za 2009. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Novembar 9, 2009 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Sreca prati hrabre. Vidim i vreme te posluzilo. Motor ti je cista desetka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konjarnik 6 Napisano Novembar 9, 2009 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast,predlozio bih ti ja drustvo za put ali nisam mogao posto me uhvatila teska prehlada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivkefjr 13 Napisano Novembar 9, 2009 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan Uh, bas bih voleo jedan uporedni test sa gtr-om, kad sam kupovao ni sam ne znam kako sam prelomio na fjr. Na kraju su presudile posude za kocionu tecnost @bopk desetka ne postoji, ali zadovoljan sam i sa ocenom 8,5 hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Novembar 9, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Koji god da je samo da služi svrsi, da se voziš na njemu i da obilaziš ove prelepe predele! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Novembar 9, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi je nesto poznato sa neke nase voznje. Ali motor je prelep. Dugo se navozao sa njim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Novembar 9, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Tu mu je Tarabić šapnuo na uvce da proveri pritisak u zadnjoj gumi....opasan neki lik, taj Tarabić!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Novembar 9, 2009 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Novembar 10, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan Koja slucajnost da vas vidim kad sam u BG dosao poslovno,i kad sam se vratio opet sam na vas naisao.Blicao sa u znak pozdrava i divljenja bajkeru za iskorisceno lepo vreme i nenadajuci da cu videti ovu voznju na BJ.Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivkefjr 13 Napisano Novembar 11, 2009 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan Koja slucajnost da vas vidim kad sam u BG dosao poslovno,i kad sam se vratio opet sam na vas naisao.Blicao sa u znak pozdrava i divljenja bajkeru za iskorisceno lepo vreme i nenadajuci da cu videti ovu voznju na BJ.Svaka cast Hvala na blicanju Napomena svim ljudima dobre volje: -jedan blic iz auta - pozdrav -vise bliceva - uspori/policija/opasnost na putu... Uglavnom svi ovako i blicaju, ali rek'o ne skodi da se napomene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17546 Napisano Novembar 11, 2009 Integrisan, 8339 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za duh - veliko bravo! Pitanje: da nije ona klopa u kafancetu u samoj Rogacici? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivkefjr 13 Napisano Novembar 11, 2009 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan Za duh - veliko bravo! Pitanje: da nije ona klopa u kafancetu u samoj Rogacici? Nije, u pitanju je ono jezero u Ovcarsko-Kablarskoj klisuri, na ibarskoj. Kod Rogacice sam par puta svracao u onu kafanicu odmah kod mosta, gde se put racva u obliku H, Valjevo(Povlen)/Ljubovija/B Basta/Uzice(Kadinjaca), jel na tu mislis ili preporucujes neku bolju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17546 Napisano Novembar 12, 2009 Integrisan, 8339 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za duh - veliko bravo! Pitanje: da nije ona klopa u kafancetu u samoj Rogacici? Nije, u pitanju je ono jezero u Ovcarsko-Kablarskoj klisuri, na ibarskoj. Kod Rogacice sam par puta svracao u onu kafanicu odmah kod mosta, gde se put racva u obliku H, Valjevo(Povlen)/Ljubovija/B Basta/Uzice(Kadinjaca), jel na tu mislis ili preporucujes neku bolju? Upravo na tu mislim. U okolini ima mozda za nijansu bolje (dve kafane na ulazu u BB), ali ova kafana u Rogacici ima meni neodoljiv triling: 1) Veoma solidnu klopu (preporuka: kolenica za dvoje ili pasulj sa kupus salatom) 2) Niske cene 3) Vlasnike koji rade u svojoj kafani i jako, jako se trude Eto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Novembar 18, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi se dopada,u planu mi je za narednu godinu, i mašina ti je izvanredna- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivkefjr 13 Napisano Novembar 19, 2009 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi se dopada,u planu mi je za narednu godinu, i mašina ti je izvanredna- Hvala, moram da skrenem paznju na http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=44551.0 da ne ispadne da je samo hvalimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...