TomoB 1618 Napisano Novembar 12, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Tomba, baš su lepe fotke od naše lepe .....Al si malo zajebao. Puno fotki u PM. A kad smo bili na vožni KALAMARI samo par fotki. Dal si biker ili p......,.....Za večeras hvala ti punozbog prevoza kuči. Svima laku noč.hvala kalamari....45 martin.......56 ----------------- -11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Novembar 12, 2009 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan To vino...od Sv.Martina,kraj crkve Sv.Nikole,cuvajte do Sv.Nikole...nadamo se..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan ni manje kilometara ni vise slika,tomo stvarno si lepo ovo nama prezentirao slikovito bas bas zanimljivo,nadam se da cu ove godine posetiti cuveni Umag pa malo skoknuti do vase lepe LJubljane i mesta u kome je moj cale sluzio vojsku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Novembar 14, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Još Martina, ovog puta na provinciji malo pešaka za rekreaciju vikendica sa vinskim podrumom zove se zidanica ovim su nekad stiskali grožđe šteta, da nije bilo sunca, bile bi boje do 00 klopotec je sprava za plašenje ptica današnja kavaliera konačna destinacija sprava za otimanje novca - gazda je očito sa mora ćera univerzalni personal uživo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2037 Napisano Novembar 15, 2009 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Tomo! Zaista sam uzivao u ovim filmovima na kraju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Novembar 15, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Tomo! Zaista sam uzivao u ovim filmovima na kraju... Haha, ajd', nemoj da zezaš! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2037 Napisano Novembar 15, 2009 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Zaista volim tu muziku. Nekad davno, u 4-toj godini srednje skole, isli smo na ekskurziju po Sloveniji. Obisli smo Bled, Bohinj, Golte, Planicu i jos dosta mesta. Jedne noci smo spavali u mestu Ljubno. Bila je to noc subota na nedelju. U 6h ujutro, tacno ispod prozora moje sobe, zasvirala su dva tipa na ovakvim harmonikama. Nikad to necu zaboraviti. Mnogo mi se spavalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1111 Napisano Novembar 16, 2009 Ol' dirty bastard, 659 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan ...U 6h ujutro, tacno ispod prozora moje sobe, zasvirala su dva tipa na ovakvim harmonikama. Nikad to necu zaboraviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 16, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan U 6h ujutro, tacno ispod prozora moje sobe, zasvirala su dva tipa na ovakvim harmonikama. Nikad to necu zaboraviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4981 Napisano Novembar 16, 2009 Ne silazi, 5597 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio da je u Sloveniji u ovo vreme sneg uveliko, a vi svaki vikend kvalitetno provodite! I to bez snega! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6376 Napisano Novembar 16, 2009 Svakom po zasluzi, 12473 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Eh, nije ni Dežela kao što je nekad bila, pola novembra a nigde snega... Lepo je što si sa nama podelio jedan opušten dan. Pozdravi finu gospođu, ne zaboravi da joj pripada orden kad vas trpi takve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Novembar 16, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravi finu gospođu, ne zaboravi da joj pripada orden kad vas trpi takve Daću joj orden, a neznam, na koju misliš, ali nijednoj nije "safr" u našem društvu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Novembar 17, 2009 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Čudo jedno, Tomo ima 23 godinice i onoliku ćeru. Čini se da je u deželi jak genetski inženjering. (ili je dobro pomešana krv, sudeći po gradonačelniku). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano Decembar 4, 2009 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Divno prikazan grad u kom sam rođen pre, ček da se zbrojim... 22 godine i 26 dana! Sledeće što očekujem je putpopis iz, recimo meni tada najomiljenije destinacije, Tivolija! Parka Tivoli... i čuvene ribice od betona koju nikada neću zaboraviti... ;D Uvek se raznežim kada vidim fotografije Ljubljane... Imao sam tu sreću pa sam poslednjih par godina unazad često bio gost prestonice, ali uglavnom u prolazu... mada, sada kada su ukinuli vize, čim dozvole obaveze na fakultetu, eto me... elem, pošto Nadalina i ja imamo motor u planu najverovatnije do sledeće sezone, najverovatnije prvo duže putovanje će biti Slovenija... Ljubljana, Bled, Bohinj*, Postojinska jama... *p. s. Jedino onaj ko je bio na Bohinju, zna kakva je plava prozirna voda u tom jezer, a tek pogled sa Tornika beše, Tomo ispravi me ako sam pogrešio, i samo penjanje na planinu gondolom je priča za sebe... a tek šume u kojima je skoro svaka grančica sakupljena, Sava Dolinka i Sava Bohinjka... )) Prelepa je Slovenija... hvala na odličnim fotografijama. pozdrav. korniSh1. I da, jedn Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Decembar 4, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Parka Tivoli... i čuvene ribice od betona koju nikada neću zaboraviti... ;D a tek pogled sa Tornika beše, Tomo ispravi me ako sam pogrešio, i samo penjanje na planinu gondolom je priča za sebe... Tornik je na Zlatiboru, valjda, .... a ovde iznad Bohinja je Vogel Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano Decembar 4, 2009 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hvala! )))) Da Vogel, ni sam ne znam odakle izvukoh Tornik! : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Decembar 7, 2009 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Aaaa.....super vinopis! Neshto mi govori da se vidimo uskoro! ;D stigosmo sa ljutim, teškim mašinama, kao uvek do sad Ovaj levi je tvoj Garant! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Decembar 7, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan E baš ste sjajni. Samo da organizujem Peru pa nas eto na proleće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Decembar 7, 2009 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Xtra je lokalopis ;D Ljubljana je ostavila bas lep utisak i na mene pre par godina tako da definitivno moram opet da je posetim ....na malo duze vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Decembar 14, 2009 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan pih, mogli bi ponovo, ali sada studioznije! Prosli put je bila samo izvidnica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 247 Napisano Decembar 21, 2009 Drug član, 1032 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Iskopah ove slike napravljene letos kada je ekipa iz SLO bila u Sumadiji,u Stragarima, odakle je Mausovo poreklo.Uzivajte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 247 Napisano Decembar 21, 2009 Drug član, 1032 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan ;D Bolje nego ono peceno pile! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Decembar 21, 2009 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Stragari, rodno mesto moje majke, i sam provodio dosta vremena tamo... Vi bajkeri, kakvi ste......samo se slikate pored stola! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 247 Napisano Decembar 21, 2009 Drug član, 1032 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Stragari, rodno mesto moje majke, i sam provodio dosta vremena tamo... Vi bajkeri, kakvi ste......samo se slikate pored stola! Evo jos malo slika sa tog putovanja i druzenja. Tati je sela na pravi motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Decembar 21, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim i jaaaaaaaa!! :D jest ću kalamare.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...