lucky82 0 Napisano Novembar 6, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: sremcica Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,kao sto naslov kaze u potrazi sam za street legal cross ili enduro motorom do 1400,1500 eura kubikaze od 250-600cc(mada moze i 650). Prednost imaju manje kubikaze cetvorotaktni. Dajte neku ponudu pa da pravimo biznis. Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Novembar 6, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Potrazi moju Hondu XL600R u topicu Prodajem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 7, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Aprilija Pegaso 650 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Novembar 11, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan kinroad xt200 ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lucky82 0 Napisano Novembar 11, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: sremcica Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno,kineze bih zaobisao,a za sada i italijane.neki "japanac" me trenutno interesuje. Ako neko ima neku,recimo,YAMAHU XT600 bilo bi odlicno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Novembar 11, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan aprilija pegaso 650,97god Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rundika 1 Napisano Novembar 11, 2009 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki DR 600? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lucky82 0 Napisano Novembar 13, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: sremcica Prijavi odgovor kao problematičan novi favoriti posle malo razmisljanja za kupovinu su: Kawasaki KLX od 93' i noviji Kawasaki KLR od 95' i noviji Yamaha XT600e od 95" i noviji U ceni od 1500-1600eura. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare Dominator najvise nudi a mnogo je bolji od KLR...i XT...a tek Tenera nije dobar izbor ( teska, slabo koci matora a previse delova koji se kvare )..... A Dominator je lagan brz okretan i izuzetno jednostavan izdrzljiv i lak za odrzavanje tj. jeftin... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konja! 1 Napisano Novembar 13, 2009 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan LUCKI82 gde si ti video nekog KLXa za 1500 ` 1600 evara? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Novembar 13, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare Dominator najvise nudi a mnogo je bolji od KLR...i XT...a tek Tenera nije dobar izbor ( teska, slabo koci matora a previse delova koji se kvare )..... A Dominator je lagan brz okretan i izuzetno jednostavan izdrzljiv i lak za odrzavanje tj. jeftin... Mislim da nisi u pravu. U mom kraju svaki dominator koji je stigo imao je problema, i brzo su ljudi morali da ih se rese ( pricam o godistima u tom cenovnom rangu kojim lucki 82 raspolaze ) a XT se jos uvek voze i nedaju ih ponosni vlasnici. A tenera nemora da bude samo ST. Postoje i verzije obicne tenere koja ne spada u tu pricu koju dzigorius prica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Novembar 13, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan LUCKI82 gde si ti video nekog KLXa za 1500 ` 1600 evara? Za te pare KLX nemoze bas da bude dobar, a i ako nadjes ove ostale sa tvog spiska tih god i mladje mora da imaju neku skrivenu manu ili nesto okrpljeno samo za prodaju ( i dobro spremljena prica - kao hitno, treba mi za drugi motor koji me ceka na carini, bolesni ujaci, ...) Srbija je ovo... lucki 82 cuvaj se i 7 puta meri a jednom seci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2832 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 2750 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan novi favoriti posle malo razmisljanja za kupovinu su: Kawasaki KLX od 93' i noviji Kawasaki KLR od 95' i noviji Yamaha XT600e od 95" i noviji U ceni od 1500-1600eura. Probaj sa mojim kumom , KLR 650 . 063 / 73 70 720 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare Dominator najvise nudi a mnogo je bolji od KLR...i XT...a tek Tenera nije dobar izbor ( teska, slabo koci matora a previse delova koji se kvare )..... A Dominator je lagan brz okretan i izuzetno jednostavan izdrzljiv i lak za odrzavanje tj. jeftin... Mislim da nisi u pravu. U mom kraju svaki dominator koji je stigo imao je problema, i brzo su ljudi morali da ih se rese ( pricam o godistima u tom cenovnom rangu kojim lucki 82 raspolaze ) a XT se jos uvek voze i nedaju ih ponosni vlasnici. A tenera nemora da bude samo ST. Postoje i verzije obicne tenere koja ne spada u tu pricu koju dzigorius prica Jbg. to su sve izritani motori koji se raspadaju.......ova sam i rekao za ST a ne za obicnu.....obicna ima istu masinu ko XT i to je manje vise isto A dobar Dominator je zver za XT ali bukvalno zver......ovde mozes da svrstas Dominatora...XL...XR ( pravi pakao ) ali sve modela koji se manje vise razlikuju ali su u osnovi slicni..... Mnogo sam vozio navedene Honde i Honde ( Dom. XL itd ) u okrsaju jedan na jedan su podjednaki.....ali XT sa dva coveka nemoze da ide a Honda ide sa dva isto ko i sa jednim pa cak i sa 3 coveka ide da neverujes..ore!!!! Druga stvar sto su jednocilindicni motocikli najslabiji na glavi i manje vise se svi kvarovi tu desavaju....e sad Honde imaju bregastu koja se vrti u kuglicnim lezajevima i to je posteno resenje koje traje.....a Yamaha ima gliko lezaj koji kad se raskuca mozes da se slikas i da menjas glavu ili da budzis ko sto se i budze......ali na Hondi je to neunistivo i nema nikakvih problema Probaj dobrog Dominatora i okusaj se sa njim i videces da nema XT nikakve sanse ne protiv Dominatora 650 vec protiv XL 600 da nekazes da ima vise kubika..... Na kraju cemo doci do cuvene recenica da je Honda Honda!!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se nesto sam zeznuo pa mi pobeze text... Jbg. to su sve izritani motori koji se raspadaju.......ova sam i rekao za ST a ne za obicnu.....obicna ima istu masinu ko XT i to je manje vise isto A dobar Dominator je zver za XT ali bukvalno zver......ovde mozes da svrstas Dominatora...XL...XR ( pravi pakao ) ali sve modela koji se manje vise razlikuju ali su u osnovi slicni..... Mnogo sam vozio navedene Honde i Honde ( Dom. XL itd ) u okrsaju jedan na jedan su podjednaki.....ali XT sa dva coveka nemoze da ide a Honda ide sa dva isto ko i sa jednim pa cak i sa 3 coveka ide da neverujes..ore!!!! Druga stvar sto su jednocilindicni motocikli najslabiji na glavi i manje vise se svi kvarovi tu desavaju....e sad Honde imaju bregastu koja se vrti u kuglicnim lezajevima i to je posteno resenje koje traje.....a Yamaha ima gliko lezaj koji kad se raskuca mozes da se slikas i da menjas glavu ili da budzis ko sto se i budze......ali na Hondi je to neunistivo i nema nikakvih problema Probaj dobrog Dominatora i okusaj se sa njim i videces da nema XT nikakve sanse ne protiv Dominatora 650 vec protiv XL 600 da nekazes da ima vise kubika..... Na kraju cemo doci do cuvene recenica da je Honda Honda!!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Novembar 13, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Oces moj moped!? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan za te pare sve sto si nabrojao tesko da ces naci u tom godistu kojem zelis...mislim i ja zelim ZX10R 2008god za 2000e ali ne moze jbg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Pa ima Apriliju za te pare ja kapiram da je to dobar motocikl malo su delovi skuplji ali jbg. kako kaze izreka sto neplatis na mostu platis na cupriji.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lucky82 0 Napisano Novembar 13, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: sremcica Prijavi odgovor kao problematičan Shvatio sam iz odgovora da trazim mnogo. Praticu temu "prodajem" pa cemo videti,a u slucaju da neko ima da ponudi nesto konkretno moze na pp. Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ove druge marke nisam archio pa ne znam, al znam da za relativno male pare mozes da uzmes hondu XL (500, 600). Strasno su zahvalne za odrzavanje, e sad ako oces pozirash onda druga stvar. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Novembar 14, 2009 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se nesto sam zeznuo pa mi pobeze text... Jbg. to su sve izritani motori koji se raspadaju.......ova sam i rekao za ST a ne za obicnu.....obicna ima istu masinu ko XT i to je manje vise isto A dobar Dominator je zver za XT ali bukvalno zver......ovde mozes da svrstas Dominatora...XL...XR ( pravi pakao ) ali sve modela koji se manje vise razlikuju ali su u osnovi slicni..... Mnogo sam vozio navedene Honde i Honde ( Dom. XL itd ) u okrsaju jedan na jedan su podjednaki.....ali XT sa dva coveka nemoze da ide a Honda ide sa dva isto ko i sa jednim pa cak i sa 3 coveka ide da neverujes..ore!!!! Druga stvar sto su jednocilindicni motocikli najslabiji na glavi i manje vise se svi kvarovi tu desavaju....e sad Honde imaju bregastu koja se vrti u kuglicnim lezajevima i to je posteno resenje koje traje.....a Yamaha ima gliko lezaj koji kad se raskuca mozes da se slikas i da menjas glavu ili da budzis ko sto se i budze......ali na Hondi je to neunistivo i nema nikakvih problema Probaj dobrog Dominatora i okusaj se sa njim i videces da nema XT nikakve sanse ne protiv Dominatora 650 vec protiv XL 600 da nekazes da ima vise kubika..... Na kraju cemo doci do cuvene recenica da je Honda Honda!!!!!! Kad ste vec coveku kontaminirali temu ajde da se i ja nadovezem. Dzigorius, kazi mi samo da li si ti ikada barem seo na neki XT? Neznam odkud ti informacija da je tolika razlika izmedju Dominatora i XTa, ista snaga, ista tezina (XT je cak i laksi za nijansu) itd. Dominator sam vozio i sam i sa suvozacem (do duse nisam sa jos jednim suvozacem kao ti, jbg nije to autobus) isto vuce kao i XT koji vozim 2 sezone i nikakvih problema nisam imao a malo je mladja od mene. Drugar je imao dominatora, mislim da ga se otarasio posle mesec dana ili manje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 15, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare Dominator najvise nudi a mnogo je bolji od KLR...i XT...a tek Tenera nije dobar izbor ( teska, slabo koci matora a previse delova koji se kvare )..... A Dominator je lagan brz okretan i izuzetno jednostavan izdrzljiv i lak za odrzavanje tj. jeftin... Al si se nalupetao, za medalju ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Novembar 15, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan DZIGORIUS,ja razumem da ti mozda vise volis HONDU,sto nemozeniko da ti ospori,od drugih motora,ali tvoja teorija je totalno NAKARADNA!Po tvome vlasnici XTa svakih 10000km. moraju da menjaju glavu motora!Pa ja sam sa mojom TENEROM model 3AJ presao 66000km da osim stelovanja ventila nista drugo nije radjeno,a1986 sam kupio NOVU Hondu FT 500(masina iz XL500) i posle ravno 2800 km otisla mi je bregasta i jedna klackalica!!! Ipak ovo je oglas i izvinite za off! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lucky82 0 Napisano Novembar 17, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: sremcica Prijavi odgovor kao problematičan motor kupljen,hvala na ponudama. lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...