simi 0 Napisano Novembar 5, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Sid Motocikl: Kawasaki GTR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Jovo Simic zivim i radim vec skoro 20 godina u Austriji.Nekad sam vozio sve sto je moguce da se vozi i stigao da MZ ETZ 250. Emzom sam 8 puta dolazio u Austriju. Vozio sam Yamaha XJ 900 , Kawasaki GPZ 900 R i imao pauzu dosta vremena . Sad vozim Kawu GTR 1000 i mogu samo reci jednu stvar. jedini lepsi osecaj od SEXA je voziti Kawasaki GTR 1000 . Pozdrav svim bajkerima. PS. Neznam dali je ovo rubrika za predstavljanje mozda sam i pogresio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Novembar 5, 2009 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nisi pogrešio , dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Novembar 5, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gs650g 0 Napisano Decembar 5, 2009 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Jovo.Napravi listu prioriteta,pod 1.SEX dok mozes i pod 2.vozi KAVU kad hoces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano Decembar 5, 2009 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...