Maki 288 Napisano Novembar 2, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ako neko zna GDE (i posto) da nabavim ovako nesto: Znaci, prvenstveno da bude povoljno (citaj: jeftino) ne treba mi neki NASA aluminijumski i sl, samo da sluzi svrsi. Bitno mi je da nije za oslonjen na prednji tocak ili osovinu (to mi ne pije vodu) vec da motocikl dize za trouglove. Fala svima na pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Novembar 2, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa Luis, gde bi? Imas bas ovaj. Prednji: http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10003369 Zadnji: http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10003368 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 624 Napisano Novembar 2, 2009 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti treba na zajam imam ja da ti pozajmim, a ako hoćeš da šopinguješ i to možemo organizovati. Javi mi se na pp ili na 069650060 sutra pre podne (sad su mi već u kući svi legli pa da ih ne budimo) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Novembar 2, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti treba na zajam imam ja da ti pozajmim, a ako hoćeš da šopinguješ i to možemo organizovati. Javi mi se na pp ili na 069650060 sutra pre podne (sad su mi već u kući svi legli pa da ih ne budimo) Mene sramota sto zajmim svaki put kad mi zatreba, pa resih da pazarim. Sutra prepodne sam eto u NS, pa te zovem da vidim o cemu se radi! Lalajko, fala za info, znam da ima u Louisu (malo pre sam i skinuo sliku) al reko da vidim ako ima negde za manje novaca da ne cekam kad bude na snizenju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Novembar 2, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan To nigde nećeš naći za male pare. U Xtremu imaju jako dobre, ali koštaju koliko hoćeš. Jeftino možeš da prođeš samo ako imaš nekog majstora da ti iskopira original, ali da je korisno za zimu, jeste, kad voziš te krntije (R-ove) bez centralne nogare ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Novembar 2, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan kad voziš te krntije (R-ove) bez centralne nogare ;D Pa bas mi zato i treba, da bih uzimio ovog mog sa fabrickom greskom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Novembar 2, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Pa bas mi zato i treba, da bih uzimio ovog mog sa fabrickom greskom. Čitam ti misli Vodi računa, ako naručuješ iz Louisa, idu i neki delovi koji su specifični za marke, valjda prečnik ove cevke koja ulazi ispod maske. Kod nekih modela štendera to se kupuje posebno, pa tamo izaberi za Suzukija. Ako se ne snalaziš, traži pomoć nekoga ko zna nemački ili ga provudi kroz Google translator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Vodi računa, ako naručuješ iz Louisa, idu i neki delovi koji su specifični za marke, valjda prečnik ove cevke koja ulazi ispod maske. Ti specificni delovi su "klin" koji ulazi u trougao kormana. Njih mi je mnoooogo jeftinije da namestim kod mog cika struge... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Novembar 3, 2009 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Maki a da kupiš za oko 4000 dinara u Metrou onu dizalicu za motocikle kao što sam ja uradio? Diže ceo motor i ima poluge za osiguranje, čak i gurtne za vezivanje i miran si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Novembar 3, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ali prvo mora da poskida oklope Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Novembar 3, 2009 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad ne vozi pravi motor za dečake, enduraču ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Novembar 3, 2009 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar pravi stendere, univerzalno postolje i odgovarajuci adapteri. Jedan od njih je i ovaj za podizanje prednjeg kraja, a inace ima i onih koji idu na stapove prednje vile, klasicni na zadnju vilu, oni za r-ove... Na slici se vidi univerzalno postolje, a taj deo koji trazis smo probali bas na Stromu, ima razlicitih debljina onog trna. Mogu da ti pitam za cenu ako hoces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar pravi stendere, univerzalno postolje i odgovarajuci adapteri. Jedan od njih je i ovaj za podizanje prednjeg kraja, a inace ima i onih koji idu na stapove prednje vile, klasicni na zadnju vilu, oni za r-ove... Na slici se vidi univerzalno postolje, a taj deo koji trazis smo probali bas na Stromu, ima razlicitih debljina onog trna. Mogu da ti pitam za cenu ako hoces. Hajde molim te pitaj, bio bih ti zahvalan. Ali bitno mi je da ima potporu u trouglovima, tako da mogu vile da skinem bez gimnastike... Maki a da kupiš za oko 4000 dinara u Metrou onu dizalicu za motocikle kao što sam ja uradio? Diže ceo motor i ima poluge za osiguranje, čak i gurtne za vezivanje i miran si Imam ja gurtne i flashencung, ali bih ipak ovo elegantnije resenje da se ne patim svaki put. Pa kad ne vozi pravi motor za dečake, enduraču ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Novembar 4, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš kod nas u Guevari "Bike Lift" http://www.motooprema.eu/proizvodi/moto-oprema/servisna_oprema/bike-lift/fs-11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Novembar 5, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da napravim stender za motor a nigde ne mogu da nadjem mere! Ako neko ima neka postavi ovde ili neka mi posalje na PP! Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Novembar 5, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Imaš kod nas u Guevari "Bike Lift" http://www.motooprema.eu/proizvodi/moto-oprema/servisna_oprema/bike-lift/fs-11 120e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Novembar 5, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Imaš kod nas u Guevari "Bike Lift" http://www.motooprema.eu/proizvodi/moto-oprema/servisna_oprema/bike-lift/fs-11 120e Koji carevi! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
V.G. 6 Napisano Novembar 7, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakva bre Guevara, tamo ljuste... Ja se zajebem i kupim kod njih prednji stender i naravno, platim ga muski! :-[ Pozdrav, Vlada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Novembar 7, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Maki, javi sta si uradio za ovaj stender, trebao bi i ja da uzmem za servis bar 2 komada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Novembar 8, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan I.........????????? Ima li neko mere za stender zadnjeg kraja? Hteo bih da napravim sam ali nemam mere! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1011 Napisano Novembar 8, 2009 Ol' dirty bastard, 637 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Maki a da kupiš za oko 4000 dinara u Metrou onu dizalicu za motocikle kao što sam ja uradio? Diže ceo motor i ima poluge za osiguranje, čak i gurtne za vezivanje i miran si Daj neku slicku.kako to izgleda??? Odprilike znam na sta mislis,al mi cudno da je toliko jeftino? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Novembar 8, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Nije sto radim u Guevari, ali BikeLift je stvarno u odnosu na druge, recimo te iz Louisa, mnoooogoooo kvalitetniji. O ceni necu da raspravljam, jer je nisam ja formirao. Ali mogu da Vam kazem da sam video motor koji stoji na stenderu iz Louisa i mogu vam reci, da mi nimalo ne deluje sigurno A sto se tice, to prednjeg stendera za pod trougao, on moze da se koristi i kao zadnji. Samo se skine nastavak za pod trougao i doda drugi za zadnju viljusku. I naravno iz njega se dobijaju pinovi. Tako da fakticki imas dva stendera u jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Novembar 8, 2009 Integrisan, 13052 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa onda malo drzis prednji kraj dignut pa posle zadnji... coveku treba jeftino resenje da ne spljeska gume do proleca. Ja sam ovario jedan centralni stender (iseckao staru kapiju koju sam nasao u podrumu) , kopija ABBA (http://www.abbastands.co.uk/product_details.asp?id=1 ) sa sipkom kroz sredinu kao ovaj iz Guevara kataloga, a prednji kraj dignem dizalicom koju sam kupio na buvljaku za 300 dindzi. Ne samo da ga ostavim na tome nego sam skidao viljuske i menjao amortizer. A mozes i trougao da skines, sto sa ovim koji se stavlja pod isti nije moguce. To je jeftino, sve drugo je ili elgantno ili fensi. Ako hoces da slikam moj "dizajn" da vidis kako izgleda, javi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbduck 15 Napisano Novembar 8, 2009 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Daj sliku. Zvuci zanimljivo. Osnivaj firmu i pravi to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Novembar 9, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Pa onda malo drzis prednji kraj dignut pa posle zadnji... coveku treba jeftino resenje da ne spljeska gume do proleca. Nisam nigde video da je napisao da mu trebaju oba stendera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...