johann 850 Napisano Novembar 22, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 'Fala; evo još jedna skorašnja slika; čak se i znak iza uklopio... ;D Baj d vej, moji drugari su uspešno završili trku! Zauzeli su deseto mesto u svojoj kategoriji, od ukupno 36 takmičara, a u ukupnom plasmanu 117-o. Prezadovoljni su; stići do cilja u ovoj trci je veliki podvig, pogotovo za tim amaterskih trkača bez sponzora i fabričke podrške. Koji si ti bolesnik ! :D A motor ti lepo cuci, nesto me podseca na moj... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Novembar 22, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan E, to je več lepa vest. Posle dva pada naših, danas eto i lepe informacije. Stići na tako zahtevnom putu, što se kaže 'uz pomoć štapa i kanapa' i još osvojiti pristojnu poziciju je olala! Samo da dodam, i ako se mi sektaški zezamo sa Afrikama koje i jesu za naš pojam i standard, jedna zaista ekonomična i dobra makina ipak BMW ima neku svoju magiju! Uhvatio sam sebe da razmišljam kako, kada budem dobio oštetu a trebalo bi, kupim sebi ili noviju RD07a ili F800GS! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Novembar 22, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Motoholic čestitke timu. Savršeno si se uklopio sa znakom. Ova fotka je da te želja mine Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Novembar 23, 2009 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Koji si ti bolesnik ! :D A motor ti lepo cuci, nesto me podseca na moj... ;D Zato što je sav asimetričan kao i ja. ;D Evo još koji detalj i mala ispravka.... U njihovoj klasi je startovalo 38 motora; čak 21 je ispalo zbog kvarova, umora, udesa.... Samo 17 je stiglo do cilja. Sa zauzetim desetim mestom su se dakle svrstali u Top 10 u svojoj klasi. U trci je učestvovalo preko 350 vozila ukupno, uključujući profesionalce i amatere. Sa zauzetim 117-im mestom su u gornjoj trećini, što je takođe uspeh. Kao što rekoh, tim je amaterski. 5 takmičara je podelilo troškove na ravne časti i platili ih iz svog džepa. Trkački motor, koji je vlasništvo šefa tima Majka, poslednjeg trkača, će biti vraćen u stanje u kakvom je bio pre trke, i ovi troškovi će takođe biti podeljeni ravnopravno. Prateći tim je bio sastavljen od volontera; svi su radili za džabe, štaviše koristili su svoja lična vozila kao prateća, nosili sopstveni alat i platili sopstvene troškove da ne bi opterećivali budžet. Samo jedan član ekipe je profesionalni mehaničar (i one je takođe radio za džabe); ostali su samouki majstori ili pak nisu majstori uopšte već su volontirali kao vozači pratećih vozila. Eto, još jednom, sjajan uspeh, stigli su do cilja, niko nije povređen, svi su presrećni kako mi kaže Džon. Meni je drago što sam bio član ekipe makar samo i u pripremi za trku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Novembar 23, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bane, bravo ze ekipu, i zelim ti da sledece godine budes sa njima... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Novembar 27, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sta kaze osiguranje...? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Novembar 28, 2009 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Kaže da GS vredi dve pakle Drine s' filterom. Natežem se s' njima oko procenjene vrednosti, mada će u tom natezanju oni naravno pobediti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 622 Napisano Novembar 28, 2009 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Uh Bane da si uSrbiji pa da ti neko od naših advokata može pomoći,ovako samo reči podrške u borbi sa osiguranjem > >. P.S. MRZIM OSIGURANJA i njihove duple aršine. Sigurno kad si plaćao osiguranje nisu smatrali da BMW vredi dve pakle drine sa filterom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Novembar 28, 2009 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan auuu... zelim brzi oporavak Bane . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Novembar 29, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan E, a koliko vrede dve pakle drine u vas...? Mozda se stvarno isplati da ga spakujes za Srbiju, poprave ga da bude kao nov, i tapnes za 5-6000e... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Decembar 1, 2009 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Uh Bane da si uSrbiji pa da ti neko od naših advokata može pomoći,ovako samo reči podrške u borbi sa osiguranjem > >. P.S. MRZIM OSIGURANJA i njihove duple aršine. Sigurno kad si plaćao osiguranje nisu smatrali da BMW vredi dve pakle drine sa filterom. Jbg, to je što je. Ne uzbuđujem se uopšte, to sam i očekivao. Mozda se stvarno isplati da ga spakujes za Srbiju, poprave ga da bude kao nov, i tapnes za 5-6000e... ;D Ma jok. Iskrivljen mu je ram, iskrivljen mu je i Telelever (BMW-ov unikatni prednji sistem vešanja). Ja to ne bih vozio da je ne znam kako dobro popravljen, pa ne bih ni da neko drugi to vozi. Razmišljao sam jedino o tome da ga zadržim za delove, ali sam odustao i od toga, ne zanima me. Već ga je preuzeo moto otpad koji će ga rastaviti i prodati delove koji su još čitavi. Neka im je sa srećom. Agregat je ostao u dobrom stanju, voleo bih da ga neko iskoristi za nešto interesantno, na primer za neki čoper ili go-cart. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Decembar 1, 2009 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sati je sada kod tebe? 4 ujutru ? Ti si gori od mene Kako pokretljivost ramena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Decembar 1, 2009 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan 2 ujutru; evo, evo idem da spavam. 'Fala na pitanju, rame je bolje, ali pokretnost se nije znatno poboljšala od prošli put. Tu sam negde oko 15%, doduše sada potpuno bez bolova. Imao sam tri lekarske kontrole sa tri različita hirurga u poslednje dve nedelje. Samo čekam da počnem da svetlim u mraku od silnih rendgena. Neurohirurg mi je rekao da vrat zarasta odlično i sledeće nedelje skidam ovu kragnu i krećem na terapiju. Rame za sada zarasta OK, i valjda će zarasti potpuno OK. Puklo je na tri mesta, dakle na četiri dela. Tri dela se spajaju kako treba, a četvrti je malo labav. Valjda će da bude i on OK; idem opet iduće nedelje na pregled, pa ako sve izgleda kako treba, onda odmah počinjem i sa terapijom za rame. Ključna kost, ono što sam smatrao za najmanji problem, ispade možda najveći problem. Kada je spojena metalnom pločicom ostavljen je malo veći prostor nego što bi trebalo, i sada ne zarasta uopšte. Postoji mogućnost da ni ne zaraste, pa u tom slučaju imaju neke inekcije koje se ubadaju u kost sa nekim hormonima ili čimeveć koji služe da podstreknu rast kosti i zaceljivanje. Pa ako to ne uspe, onda ću morati opet na operaciju, jbg. No, zadovoljan sam. Bolovi su smanjeni na minimum, mogu normalno da sedim i radim, vozim Kristinkina kola (levom rukom doduše), itd. Voleo bih da mogu više da se oslonim na desnu ruku jer i dalje nikakav teret ne mogu da držim u njoj, ni čašu vode, ni da otvorim vrata. Al' dobro, kad počne terapija popraviće se i to. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 1, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Bane, bitno da ide na bolje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Decembar 1, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan A, i zima je uveliko u PRC, pa ne bi ni vozio motor... Ne znam sta pametno da ti kazem, sem, pocni polako da se prebacujes na Desanku, to je najbolja terapija, a i nije mnogo tesko... ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 5, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan 'Fala; evo još jedna skorašnja slika; čak se i znak iza uklopio... ;D Cek ! da li ovo znaci da se priblizava neki F ?!? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Decembar 5, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan I mene je Motoholic dovukao na forum. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Decembar 5, 2009 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan I mene je Motoholic dovukao na forum. ... Cek ! da li ovo znaci da se priblizava neki F ?!? ;D To mi je sada dilema; da mogu da kupim nov motor uzeo bih F800GS odmah. Ali pošto ne mogu, onda mi je opcija ili da sačekam jedno godinu dana, ili da uzmem neku polovnu drešinu pa da je sređujem. Bio sam u pregovorima za jedan Ducati Monster, ali se nismo dogovorili oko cene. Malo mator ali sa jako malo milja - idealan za sređivanje. I tako... Ako nešto iskrsne, super; ako ne, onda Fosamsto iduće godine. Do tada imam moj F650GS koji preba da sklopim čim se oporavim; stoji mi rasklopljen u garaži, taman sam počeo da radim servis na njemu kada sam se slupao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2080 Napisano Decembar 7, 2009 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan U jbt, ja tek sad vidim ovu temu. Pa ti si se covece sjebao domacinski. Dobro je kad si zivu glavu izvukao. Zelim brz i uspesan oporavak, pa da ti nama opet stanes na tockove Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 10, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nova godina, novo rame... Kako je u PRC? Sta je reklo osiguranje...? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Januar 14, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Fala na pitanju, nije loše. Osiguranje je isplatilo štetu; nije baš 100% koliko sam tražio ali 'ajd da kažem tu negde oko 85%. Kao što sam očekivao, dovoljno je da se otplati ostatak kredita, i dobar deo mog dela troškova lečenja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Januar 14, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih da iskoristim ovu priliku i da polako privedem ovu temu kraju. Već 5 nedelja idem na terapiju i pokretnost ramena mi se vratila na jedno 75%. Terapeut kaže da će mi do 100% trebati još jedno dva-dva ipo meseca. Nije loše. I ključna kost je, Bogu hvala, počela da zarasta, kako je pokazao rendgen ove nedelje. Izgleda da ipak neću morati na ponovnu operaciju. Na Badnje Veče sam prvi put posle udesa seo na motor i provozao se po parkingu. Mogu sve funkcije da obavljam kako treba sem oštrog polukružnog u levo. Tako da sam na Božić otišao i na prvu vožnju. ;D Tačno dva ipo meseca od udesa. Kada sam se prekjuče pojavio na terapiji u opremi sa kacigom u ruci, terapeut me pita koji ćeš moj više ovde. Ova slika je od danas, i sa njom bih završio ovu temu. Još jednom, hvala svima na podršci i lepim željama. Ja vama želim da nikada nemate iskustvo koje sam ja imao, i da uvek uživate u ovom našem sportu veselo i bezbedno. Živeli! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...