Forum arhiva 17694 Napisano Avgust 9, 2015 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jbt-e Moca ofalio u podocnjacima...Neka je ziv i zdrav, Visegradska legenda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Avgust 21, 2015 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Vrućina je malo delovala na inertnost. Tokom tog razdoblja >>M@TORCI<< su,pored vožnje , imali i drugačije prateće aktivnosti, uz goste iz Canade i još odnekud 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Avgust 26, 2015 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Onda opet na motor. Ambijent se lako prepoznaje, što je uz sjajnu međunarodnu ekipu iz Ukraine i Bugarske, sa izvanrednim domaćinom Riletom na obroncima Stare planine, pojačalo ugođaj. Mala digresija : pošto smo prošli put okrečili Rilletovu kuću na selu, smeštajni kapaciteti su bili unapređeni-što se vidi iz poslednjih slika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Avgust 26, 2015 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Tura je bila zamišljena kao turističko-edukativna sa elementima zabave. Cilj je postignut. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Avgust 26, 2015 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan I još malo vožnje, druženja ... rastanak ... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Avgust 26, 2015 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Septembar 2, 2015 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Malo smo obilazili i okolinu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2708 Napisano Septembar 2, 2015 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Lako je tebi, ti se samo vozas i slikas, a sta cemo mi sto se samo vozamo, a davno smo uslikani. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Septembar 3, 2015 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Mi jesmo uslikani, samo se nadam da te slike neće da dođu na "svoje mesto" još dugo godina. Inače i meni je malo dojadilo da slikam ali srce zaigra pa ne mogu da odolim, a tek što me mrzi da pišeeeeeeeem-sve je inače već ispričano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Septembar 3, 2015 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Komsa Definitivno najbolji kup "Mexico" kod Grka. Prekjuce sam po ko zna koji put to ustanovio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Septembar 3, 2015 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Možeš misliti kada sam se Ja odrekao piva zbog toga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1397 Napisano Septembar 3, 2015 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Istureno odeljenje Bataja vas stalno reklamira,isli smo par dana Dunavom pa po Srbiji, a evo jedne slike sa zadnjeg puta puta koji sam nazvao Zamkovi i dvorci Vojvodine.Ovo je prvo spavanje kod mog dobrog prijatelja Mirka Crkvenjaka u Somboru, pogledaj slike na Facebook, (vidi se majica) pozz Lukacevi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Septembar 3, 2015 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Dragom isturenom odeljenju veliki pozdrav i poziv, kao i novom prijatelju iz Sombora, a ja ću iskoristiti priliku kada budem išao u S.Miletić da produžim. p.s. i konačno još neko da se javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2708 Napisano Septembar 4, 2015 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Mi jesmo uslikani, samo se nadam da te slike neće da dođu na "svoje mesto" još dugo godina. Inače i meni je malo dojadilo da slikam ali srce zaigra pa ne mogu da odolim, a tek što me mrzi da pišeeeeeeeem-sve je inače već ispričano. Zelim ja tebi jos 40godina da se slikas, i pises, a posle neka to rade drugi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Septembar 11, 2015 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Ma slikaćemo i pisati, zavisi od raspoloženja, zdravlja za sada ne manjka. Eto, nismo mogli da ne odemo i komšijama u pohode. Samo ih je kiša uj****la. Slike su telefonske,izvinjenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Septembar 11, 2015 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Jedno od lepsih putovanja ove godine je bila voznja do golije preko ivanjice.U ivanjici nas je docekao nas stari prijatelj dugogodisnji bbajker i majstor Capa.Onda nezaboravnih 18km makadama do odvracenice na goliji.Makadam je u jednom delu toliko dobar da je bolji od asfaltnih deonica.Steta sto nije na goliji dovrseno asfaltiranje do kraja inace je raj na zemlji.Put do Novog pazara je posebna prica,nov sirok asfaltni put pun serpentina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Septembar 12, 2015 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Silazak sa golije prema novom pazaru je cudo,dorucak u pazaru cuvene mantije i poseta manastiru crna reka.Manastir je posebna prica koju ne mogu ni da pokusam da prepricam i opisem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Septembar 15, 2015 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Kao što ranije rekoh, >>M@TORCI<< se voze samo retko pišu. Žao mi je što sam ovo propustio, ali puste obaveze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Septembar 18, 2015 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Znate kako ono ide, spremamo se mi za putovanje i gledamo prognozu, da li će ili neće i odlučimo da ne nosimo kišna odela. Namera je da konačno rasteretimo (YA)mukicu i bez nekog određenog cilja provedemo produženi vikend. Tako smo išli od ... do ... jeli... pili... obišli... posetili... drjoijebgiebihvz ... ... Tako i bi, kako je neko negde napisao-od sada samo bez velikih planova. I da Vam ne bih sada dužio uživajte u slikama, samo da znate da ni približno ne mogu da dočaraju ono što smo sa dragim prijateljima,kumovima i novim i starim poznanicima "pretrpeli" . 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Septembar 18, 2015 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan i 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Septembar 18, 2015 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan ... posle toga ... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Septembar 18, 2015 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan ..e onda sledi poziv "Ima druženje u Brestovcu, biće pravi bike i rock ugođaj, vidimo se tamo nemoj da si promašio!!!"??? Šta činiti??? Nije mala stvar kada te kum obaveže, ajd' i to da vidimo. Verovatno ne bih znao šta propuštam da nisam otišao, ovako kada sam bio više nikada ne odsustvujem - verujte na reč. Muzičare moram posebno da pomenem, sve vreme su držali nivo raspoloženja i kvalitet svirke. Domaćin i domaćica, posebna priča. Svuda prisutni i angažovani da nigde ništa ne zahvali a svoje imanje uredili kao tepih za kamp. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Septembar 18, 2015 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Moram da kažem da smo između svih događanja malo i spavali, tek da se regenerišemo za sledeći dan. A sledećeg dana ----------- Ko će svega da se seti Pozdrav od svih učesnika, znanih i neznanih 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Septembar 18, 2015 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Imaš li ti Komšo dušu? Došao sam sa posla, gladan i vidim ove đakonije na trpezi. Vi baš uživate i to vam želim da radite još dugo godina! Nego, koja je ono ispržena riba na ovalu? Nešto mi tanka za pastrmku! Kad sam nju video, ni jedna fotografija mi više nije bila zanimljiva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Septembar 19, 2015 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Pastrmka je u pitanju, služila kao čips uz goveđe repove, e to je tek bila gastronomska bomba. O hladnom pivu u hladnoj vodi na +40o ne bih trošio reči. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...