Komsa 1831 Napisano Octobar 8, 2014 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan dace Bog da se Komso ti i ja zezamo i 2048 godine. Eto bas sam skroman. E baš preskroman,biće duže Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2691 Napisano Octobar 10, 2014 Drug član, 1228 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Sutra krecemo na staru planinu, prolazimo kroz Mladenovac oko podne, pa ako si voljan ajd sa nama. Subota spavanje u So. banji, nedelja voznja do babinog zuba, povratak u So. banju ,spavanje i u ponedeljak za NS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Octobar 10, 2014 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Sutra krecemo na staru planinu, prolazimo kroz Mladenovac oko podne, pa ako si voljan ajd sa nama. Subota spavanje u So. banji, nedelja voznja do babinog zuba, povratak u So. banju ,spavanje i u ponedeljak za NS. Nedelja mi je malo problem jer moram da se vratim do 18-19h na rođendan. Ako nigde ne odem danas, pustiću ti poruku večeras na mob. da napravite pauzu kod mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2691 Napisano Octobar 10, 2014 Drug član, 1228 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Lepo vreme, pa bi bilo red da vodis negde zenicu, a ima vremena za drugi put da svratimo kod vas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 10, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sutra krecemo na staru planinu, prolazimo kroz Mladenovac oko podne, pa ako si voljan ajd sa nama. Subota spavanje u So. banji, nedelja voznja do babinog zuba, povratak u So. banju ,spavanje i u ponedeljak za NS. Ja necu dozivjeti penziju, pa da se tako vozikam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Octobar 15, 2014 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Ja necu dozivjeti penziju, pa da se tako vozikam. Samo je Dane penzioner, ja još argatujem! 07.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Octobar 16, 2014 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan ... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Octobar 21, 2014 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan ...malo dalje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Octobar 29, 2014 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Opet mali upad. Izvesno vreme je bilo kišovito pa nam se nije dalo da kisnemo i ovog puta, tako da smo sačekali bolje dane-i došli su. Vesna i Paja iz NS nas pozvaše na druženje u S.Karlovcima, što smo sa zadovoljstvom prihvatili i,naravno, nismo se pokajali. Naprotiv, vožnja do tamo i boravak sa sjajnom ekipom je ulepšalo kasnu jesen. Da malo dočaramo slikovito, i pozdravimo sve koje smo sreli -kradljivac jabuka na delu [color="#0000FF"]- ko nezna ovo su Vesna i Paja 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Octobar 29, 2014 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan ...i ostali događaji za koje sam se plšio da neće stati i prethodnom obraćanju... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Novembar 1, 2014 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Osvanuo danas lep dan, pa k'o velim da se iskoristi. Malu nelagodnost je stvaralo versko obeležje ali se brzo prevazišlo po obavljanju obreda. Ostalo je bilo istresanje negativnnih akumuliranih ... "Ako me pitate" da li je bilo hladno-naravno da nije. Imali smo i tradicionalne grejače 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Novembar 5, 2014 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan A već sledećeg dana, umesto da se malo odmorimo , Lucky i Mira poželeše kafu u Smederevu i okolini. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky70 20 Napisano Novembar 6, 2014 U prolazu, 43 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Kawasaki VN2000 Vulkan Prijavi odgovor kao problematičan A već sledećeg dana, umesto da se malo odmorimo , Lucky i Mira poželeše kafu u Smederevu i okolini. Pravo uživanje uz kafu i rakijicu Hvala za lepo proveden dan ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Novembar 6, 2014 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Bejasmo malo i na Dunavu, rukavac kod Kovinskog mosta.Malo vožnje ,malo ribe i talantare , malo komarodaraca i naravno piva -ovu sam propustio,šteta bi bilo jer je lepa. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Novembar 8, 2014 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Red je da se i ovde prijavim, mada je već objavljeno u "OSTRVICI", pa ko nije video čisto da se zna! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Novembar 9, 2014 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan i dve od mene, i da pohvalim šnaps! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Novembar 17, 2014 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan I tako, posle niza interapšna, malo utisaka sa onog puta od pre 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Novembar 20, 2014 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Da, tako je bilo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 285 Napisano Novembar 22, 2014 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan svaka čast ...umetnost življenja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Novembar 26, 2014 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan svaka čast ...umetnost življenja.... Kad' bi još znao sa kojim parama Nego da vidimo šta je dalje bilo. Šta je bilo, ništa spektakularno, klopa, piće i nezvanična pobeda nad višestrukim šampionom u obaranju ruke-zalog je bilo pivo. Jedno sasvim neobično vozilo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Decembar 1, 2014 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan U ove hladne dane lepo je podsetiti se sunca,ne tako davno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Decembar 11, 2014 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Da završimo za ovu godinu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Decembar 15, 2014 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan ... baš da ne završimo ... a vruća rakiica prija na kraju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky70 20 Napisano Decembar 15, 2014 U prolazu, 43 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Kawasaki VN2000 Vulkan Prijavi odgovor kao problematičan A i mi da ne ostanemo dužni , i ujedno da se zahvalimo za tu vrućuuuu <3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Mart 31, 2015 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Opet sve iz početka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...