Kobaja 269 Napisano Jun 24, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Ovakva putovanja i ovakvo druzenje su mi drazi od onih Sirija Jordan i td....... Srbija brale ;D Svaka vam cast Matorci svaku vasu voznju pratim pomno i sa odusevljenjem propratim svaku sliku. Nastavite i dalje ovako. Jel ono belo motorce Bandit? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Jun 24, 2010 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Belo motorce vozi matori Brka, Yamaha Fazer 1000. Inace ispisnicima svaka cast, vozaju se ko neplacena pisma i uzivaju za sve pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jun 24, 2010 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuu ... kol'ko piva po pređenom kilometru ... izede me zavist. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jun 24, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Idemo dalje. Posle jutarnjeg kompleta (slatko,kafica,rakica-da ne ponavljam za ubuduce se podrazumeva),pozdravismo se sa Rajicima koji ostadose u suzama da nas ispracaju.posete jos rodjaka i vrate se za Mladenovac zbog neodloznih porodicnih obaveza, krenusmo dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jun 24, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Naravno opet kanjonom. Uz jutarnju izmaglicu prema Kladnju, posle dopumpavanja Brkine zadnje gume (kasnije ce biti vazno) kod Zoke, jer Popare nismo nasli, grabili smo prema Tuzli i Doboju. Sa ove deonice nema zanimljivih dogadjaja. Ali, u Doboju smo jeli fantasticnu pitu i odmorili se (samo zbog Obelixa-uz pivo naravno),i taman da krenemo lokalni bajker nas odvede u sediste MC ,,MARATONCI,,. Za tili cas se okupilo nekoliko motorista a predsednik SONE nam poklonio po majicu. Tu sam napravio gresku, nismo se slikali od prevelikog uzbudjenja, i ja se ovom prilikom izvinjavam. Sory, bio je jedan uzbudljiv detalj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jun 24, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Izlazeci iz Doboja, skretosmo na poprecni put prema Prnjavoru i dalje do Banja Luke. Grad lep ,usminkan i uzbudljiv, pogotovo centar, tvrdjava i kraj oko reke Vrbas. Posto nas je vrucincina proganjala jedva smo docekali da se razgacimo i rashladimo na splavu.Krempi i supruga su nas zatrpali hranom i picem da nismo ni pomisljali na neka lutanja. NAPOMENA : Ko putuje u BL obavezno da se pridrzava ogranicenja brzine. Imaju kamere i ugovor sa SER o kaznjavanju!!! Gresku iz Doboja sam ispravio noseci njihovu majicu,i narednog dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jun 24, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Uz slicice iz BL, laku noc do sutra. Zahvaljujemo se za komentare i preglede. --SLEDI NASTAVAK-- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1388 Napisano Jun 24, 2010 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se javim, pratim vrlo vrlo pazljivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jun 25, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Ima i onih koji prate? Posle obavezne jutarnje gimnastike, trebalo je poci dalje. Cekala nas je najduza etapa na celom putovanju.Najpre preko prvog vulkanizera, pa onda uz r.Vrbas. Put odlican,laganje krivinice i reka sa puno staza za kajak na divljim vodama i mislim rafting. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jun 25, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan I onda iznenadjenje. Mislio sam da samo Uvac izgleda ovako. Iznad HE Bocac lepota. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jun 25, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Malo smo se divili,odmorili, pa dalje.put nas je vodio, uslovno receno, sporednim putem preko Mrkonjic Grada,Sipova i Kupresa.Tu smo osetili snagu vetra i loseg asfalta pa je Brka morao malo da dremne.Bilo je i malo Ozujskog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jun 25, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Kod Kupresa smo izasli na magistralu prema Splitu-odlicna deonica, pa dalje preko Tomislavgrada(Duvna),Posusja i Sirokog Brijega ka Mostaru. Sve vreme je bilo malo bojazni oko ogrnicenja brzine i kamera, ali smo se provukli. I onda , puce Mostar.Neretva, stari most, replikica,vrucincina i zanimljivosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jun 25, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Zabavljali smo se na razne nacine. Tu sam prosao kraci kurs kako voditi grupu a da se ne pogube, sto mi je sutradan koristilo u Dubrovniku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirtika 65 Napisano Jun 25, 2010 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Komso, svaka cast! Vi Ilici bas ubijate kilometre,! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jun 25, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Posto smo obisli most i jos po nesto, probali smo neki specijalitet,dobro odmorili noge i dalje dolinom Neretve prema Capljini, granici u Metkovicu (HR) preko Opuzena pa opet u RS ili F. Predeli niz Neretvu su bili predivni, ali mi je baterija oslabila pa nisam snimio fantastican prizor naseobine i prirodno staniste kolonije roda kao i grad uklesan u steni pre Metkovica. Onda smo prvi put ugledali more, ne znam ko je prrvi, ali smo svi pocasceni pivom u Neum-u. I.... -- NJASTAVAK SLJEDI -- 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Jun 25, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Au Komso al ga seckas ko pace kad sere! Pisi to u jednom dahu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jun 25, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan cel cek ta gospodja i ta zastavica predpostavljam da si tu dobio kurs za vodica ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jun 25, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan cel cek ta gospodja i ta zastavica predpostavljam da si tu dobio kurs za vodica ;D Fora sa zastavicom je da svi iz grupe prate tur.vodica jer ima puno grupa. Meni nije losa uciteljica zapala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jun 25, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan hahahah eto kad sam znam ma nisi ni ti lud ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Jun 27, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Decaci alal vera.Nemam reci! Cekamo dalje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3324 Napisano Jun 27, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Cekam ... ;D pozdrav za ekipu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljilja-pei 90 Napisano Jun 27, 2010 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Trešnja Prijavi odgovor kao problematičan Budite strpljivi, "Matorci" su ponovo na vožnji... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Jun 29, 2010 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Uzivam i u slikama, a i u Komsovim komentarima. Steta sto nema smeska koji aplaudira, pa sam napisao ovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jul 1, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Budite strpljivi, "Matorci" su ponovo na vožnji... :) Vratili smo se !O tome u BIKE ROK MISIJA KOSOVO 2010. Prespavali smo kod mog "licnog zenge" Pere. Neum je inace vecinski nastanjen Hrvatima. Nas su primili sjajno. Malo smo se izlezavali, jutarnji trenaz , pa dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jul 1, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Zaputili smo se ka Dubrovniku, prošli pored ,zamislite u HR Orašca, pravo na most >>MO(A)TORCI i "ŠUMSKI DEMONI" su ostavili trag. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...