Komsa 1831 Napisano April 12, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Nismo odustali. Evo priprema ,na kišni dan.Lekovačka mućkalica home made, sa i bez začina zbog nekih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MDR 32 Napisano April 12, 2010 U prolazu, 92 postova Lokacija: Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan iiijuuuuu, jel se to meni samo čini ili je Doda nešto omršavio? ;D ;D ;D čini ti se M. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MDR 32 Napisano April 12, 2010 U prolazu, 92 postova Lokacija: Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan Evo, jedva sam pronašla našu temu ???. Pravo da kažem - nazvala sam Toma i pitala. Neznam kako je kod vas, ali ovdje je hladno, kišovito i nikakvo prolječe . Čak je ponekdje opet padao snjeg. U subotu je još bilo tako-tako, a u nedelju nikako. Planirala sam preko vikenda na more, pa odustala. Ali sam zato u subotu sa Marjanom oživjela Suzukija posle zimskog sna ;D. Stavili akumolator, koji je bio preko zime kod Marjana i upalio je od prve (a ima oko 112.000km).Onda najprije malo do večeg park-placa, da potreniram, pa onda da ga malo "preluftam" na zaobilaznicu (ovaj put bez nepredvidljivih smetnji u obiku policajca), pa onda polako kuči. Baš je smješan osječaj, kada ovako malo sjedneš na drugi motor . Kažu, da če biti vikend u redu. Temperatura tamo do 15 stepeni što je sasvim dovoljno za izlet na more. To znači: u subotu dole a u nedelju nazad. Trebam se samo u pravi čas sjetiti, da sam prošle godine platila 1000 Kuna :o zbog prebrze vožnje i da ovo nebi previše često ponavljala (a možda neče biti policajca???). M. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano April 12, 2010 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan I moj posle 88000 i pet meseci nepaljenja iz prve.I morao sam bas u tu nedelju da ga malo izvedem u setnju.Stacu kad me zvao,malo do lazarevca da pomognemo Lamotu u otvaranju sezone,onda malo po kisi nazad.ALi dobro je krenulo je,prezimeli smo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano April 13, 2010 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Prve dve slike, koji je to put? Druga strana Kosmaja, prema selu Rogaca. Odatle moze za Arandjelovac,Lazarevac,Barajevo,Sopot,Ralju ... Redovno orulecam kroz ta mesta al' mi taj put nepoznat. Hvala! I ako moze mala pomoc u obliku mape neke... Da ne offujem vise, svaka vam cast, vozate se sa merakom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano April 15, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Prve dve slike, koji je to put? I ako moze mala pomoc u obliku mape neke... Evo mape ručne izrade. Nema na netu pa sam morao malo da crtam,snaćićeš se. Na vrhu Kosmaja skreneš pored igrališta pa te put vodi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano April 15, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Komso,nemoj molim te vise da objasnjavas coveku. Ovo nije jasno ni meni a zivim u Sopotu. Ala si mu nacrtao,mora da si bio trezan ;D. Lorde,javi mi na pp kada dolazis da te sacekam i da ti pokazem taj put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano April 16, 2010 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Nidzo, nisam 'teo nista da komentarisem, lepo sam vaspitan ;D Na vrhu Kosmaja skreneš pored igrališta pa te put vodi. Ali, ovo mi jasno. Ako sam dobro shvatio, od pumpe (Sopot-Rogaca) se penjem do vrha, prolazim skretanje za manastir Tresije, idem malo jos putem preko vrha i pocinjem da se spustam prema Koracici. To taj put sa slika? To jezero...vredi li obici? Sledece nedelje cu mozda do AR, pa se javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano April 16, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Pera,Nidza je moj pokojni sin. Ovako,dodjes do vrha Kosmaja,ne ides prema Koracici nego skrenes desno,posle nekih 200m ima skretanje za spomenik,ti ides pravo,ne skreces. Posle 3 km dolazis do jednog napustenog hotela,bivse odmaraliste PTT,tu skrenes levo i posle jednog km a mozda i manje, skrenes desno i put te vodi u Rogacu.Put je nov,uradjen pre nekoliko godina. Sto se tice jezera,to je Markovacko jezero.Nalazi se na oko 10 km od Mladenovca.Do njega se dolazi putem Mladenovac-Arandjelovac preko Orasca.Prati putokaze i lako ces naci,a ako ti nije jasno tu je Komsa da ti objasni . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano April 16, 2010 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se na brljotini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano April 19, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Ove subote smo dali skromni doprinos protestu protiv nerealnih registracija. Sreli smo puno poznanika, ali za to postoji zasebna tema. Evo malo nas u BG i zanimljivih gostiju. Na kraju i lepa vožnjica, sa zastajkivanjem i vrh doživljaja-MILETREĆENTO u savršenom stanju(skoro fabričko). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jama1100 10 Napisano April 19, 2010 U prolazu, 82 postova Lokacija: Slo Prijavi odgovor kao problematičan Lep je ovaj miletrečento,sigurno ima izmedžu 35-40 godina ili grešim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano April 20, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Lep je ovaj miletrečento,sigurno ima izmedžu 35-40 godina ili grešim Ne grešiš, dečko koji ga je sredio ima oko 25 godina a sve je izrađeno perfektno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malonja 16 Napisano April 29, 2010 U prolazu, 31 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZRX 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Au brale imao sam ga i ja 86 na 87,bio je truo kao djevdjir al se potpisivao ko mutav,tako je i trosio. E lepa vremena :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Maj 6, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan LEPO, niko vise nista ne pise kao da se ne ide nigde ii je dosadilo. Mi bili od 01.05. do 05.05. preko Ralje i Ripnja do Obrenovca i Sapca. Tu smo malo sa Civijasima sedeli pa za S.Mitrovicu na skup (bilo je lepo a o tome u njihovoj temi). Posle jutarnje kafe, slatkog i rakice dalje preko Bogatica za Loznicu i nakon obilaskaTrsica kretosmo preko Banje Koviljace (Ceda mi izmakao kod devojke) do M.Zvornika. Sta smo mogli drugo nego uz Drinu preko prodavnicica sa pivom do Bratunca. Boban neka se ne ljuti javicemo se drugi put mada smo isli do Rajske plaze a spavali kod Vide. U Bratuncu je bilo zanimljivo vece u okviru dana kulture i tu mi je izmakao rodjak Vlade iz Osvajaca. Sutra, opet posle rakice, slatkog i kafice, nazad preko mosta ka Ljuboviji pa opet uz Drinu do B.Baste. Kratko zadrzavanje i setnja i onda uz brdo preko Kaludjerskih Bara do Kremne. Tu smo imali srece da zateknemo priredjivaca posebnog izdanja Kremanskog prorocanstva-Dragana Pjevica i proveli sa njim u ekskluzivnom caskanju dosta vremena.Posle toga nismo znali sta bi, pa okretosmo malo na Zlatibor i dalje ka Zlataru. Tu smo prenocili u predivnom domacem ambijentu i lepo se okrepili. Jutro smo sacekali uz prve zrake sunca,rakicu, kafu i slatko, i naravno pitu od planinskog zelja. Bodri i vedri vratismo se na put prema Novoj Varosi i Kokinom Brodu. Akumulacija puna, mi predjosmo branu pa uzbrdo prema Jasenovu i Katicima. Naravno, stajali smo gde god nam se svidelo. a onda spust ka Prilikama (gde smo probali prirodnu mineralnu vodu) i Ivanjici. Posto je bio radni dan, nismo hteli da secamo Capu pa smo zbrisali do Arilja. E tu nastaje veselo vece. Nisu nam dali da idemo, pa smo morali da se prihvatimo pecenja i piva i to je trajalo do kasno. Ujutru opet klasika, kafica, slatko, rakica pa preko brda u Gucu. Guca kao Guca, praznjikava bez trubacke gungule. E tu je vec bilo dosta pa smo preko Lucana uleteli u Cacak, gde su nas, vec tradicionalno izvanredni domacini MANCULE i Zuza pocastili. Odmor je dao rezultate tako da smo resili da jos malo kruzimo. Preko Mrcajevaca i Gruzanskog jezera stigosmo do KG i onda kod Cikuna u Topolu. Kod njega nas saceka najmljadji motordzija u liku sincica, i posle prijatnog caskanja najzad stigosmo u Mladenovac i garazu na pivo. Ovo je mozda trebalo da bude putopis, a mozda ce i biti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Maj 6, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan S L I K E ! ! ! ! ! ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Maj 6, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Komso,ja licno vise ne pisem a putuje se dosta,jer su nam sj...li temu razni kriticari koii vidim da i po drigim forumima isto k...ju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Maj 7, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Podesite prema tekstu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Maj 7, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Maj 7, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Maj 7, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...