djura 28 Napisano Januar 30, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja sa zenom i prtljagom imam 250kg sto ne verujem da bi V-strom nosio. :shock: :shock: :shock: Pa ovoliko ima samo Chala, bez zene i prtljaga! Nista ti ne brini za nosivost! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Januar 30, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne brinem zato sto vozim velikog konja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Januar 30, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja sa zenom i prtljagom imam 250kg sto ne verujem da bi V-strom nosio. :shock: :shock: :shock: Pa ovoliko ima samo Chala' date=' bez zene i prtljaga! Nista ti ne brini za nosivost![/quote'] Kad sam dolazio iz USA LA-BG ima tema i slike na BJB, na auto putu sa svom opremom ja 85 kg tank torba 15kg i sva ostala oprema 154kg (merio sam svu opremu u bg-u kad sam je skinuo sa motora) i 240kmh po cajgeru koji je lagao oko 10%...tako da nemoj uopste da se brines za Stroma...pricu mogu da potvrde svi koji su me sacekali na granici SCG. I takav sam se po usa trkao sa nekim magarcem sa M3-om i odrao ga.... a posle u srbiji sam se sa djurom trkao sa Lambom i......... sta i i i i isamo je ostala mala tackica u njegovom retrovizoru :oops: odro nas ko mlade majmune.... nego Za mene je Strom apsolutno najbolji u klasi i tih 3-4 sata i 300 evra vredi uloziti i nista vise neces na njemu dirati.......dugo dugo..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Januar 30, 2007 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan %...tako da nemoj uopste da se brines za Stroma...pricu mogu da potvrde svi koji su me sacekali na granici SCG. Vala bas!! Ja optereceniji motor nisam u zivotu video. Ko oni vijetnamci sto na motor stave kucu,ukucane i sve sto im pripada :shock: Odmah sam ga prijavio drustvu za zastitu Stromova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Januar 30, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja tamo uopste nisam video motor nego cigansku chergu. Ne znam o cemu pricate?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Januar 30, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Heh opet vi hvalite cigu na suzukiju Jos jedna stvar koju nisam hteo da otkrijem zasto mi je varadero bolji je to sto mi je i varadero, koji je robusniji i veci od vstroma, knap po velicini. Vec na vstromu izgledam smesno, a o trkalicama da ne pricam. Vi ga hvalite koliko hocete, a dok god ne poraste ja ga necu ni pogledati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Januar 30, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ja tamo uopste nisam video motor nego cigansku chergu. Ne znam o cemu pricate?! Hahahahahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Januar 30, 2007 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Svasta sam cuo ali da se neko zali da mu je Strom mali....to cak nisam video ni na vstrom.info, gde moze da se naleti na gomilu ''malenih i mrsavih '' amera (od 200kila pa na gore). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Januar 30, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Svasta sam cuo ali da se neko zali da mu je Strom mali.... ...to chak i ja mogu da potvrdim!! :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Januar 30, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ako si nizi od 165 i nemas modifikacije na stromu ili na njegovom sedistu jedva da mozes da ga vozis.....ZATO STO JE MALI naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Januar 30, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svasta sam cuo ali da se neko zali da mu je Strom mali....to cak nisam video ni na vstrom.info' date=' gde moze da se naleti na gomilu ''malenih i mrsavih '' amera (od 200kila pa na gore).[/quote'] a mozda samo nema dovoljno snage da povuche 250kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Januar 30, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan ako si nizi od 165 i nemas modifikacije na stromu ili na njegovom sedistu jedva da mozes da ga vozis.....ZATO STO JE MALI naravno Naprotiv. Sitno sam preko 200cm pa mi je varadero knap a veci je od stroma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Januar 30, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ako si nizi od 165 i nemas modifikacije na stromu ili na njegovom sedistu jedva da mozes da ga vozis.....ZATO STO JE MALI naravno Naprotiv. Sitno sam preko 200cm pa mi je VECI varadero knap Onda je to hondin propust, za koga su ga pravili da bi bio taman??? 212cm-DIVAC ili slicno??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Januar 30, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nema snage.... :baeh: :kul: :baeh: :redflag: :baeh: :baeh: :baeh: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Januar 30, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan sad mi je tek jasna stara narodna: svaki ciga svoga konja.. :mrgreen: koliko me matematika služi, 4:1 za Sektu :prayer: :prayer: :prayer: :ninja: molio bih nadležne da NE ZAKLJUÈAVAJU ovako živopisnu, slikovitu, objektivnu i nadasve interesantnu temu, u kojoj može štošta da se sazna o tome kako je strom najbolja stvar na svetu :mrgreen: :fcab: :redflag: :redflag: :harmonikas: :bubu: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Januar 30, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sad mi je tek jasna stara narodna: svaki ciga svoga konja.. :mrgreen: koliko me matematika služi' date=' 4:1 za Sektu :prayer: :prayer: :prayer: :ninja: molio bih nadležne da NE ZAKLJUÈAVAJU ovako živopisnu, slikovitu, objektivnu i nadasve interesantnu temu, u kojoj može štošta da se sazna o tome kako je strom najbolja stvar na svetu :mrgreen: :fcab: :redflag: :redflag: :harmonikas: :bubu:[/quote'] eh konachno i ne sektashi da shvate...uhhhh... a vec sam pomislio da se to nikad nece desiti.... ima nade.... i jos jedna slichica u to ime... ili dve :baeh: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Januar 30, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I naravno ODOSMO U OFFFFFFFFFFFF ali sve za dobrobit buduceg vlasnika novog motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Januar 30, 2007 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Daj molim te nadji onu sliku gde Strom vuce Varadera na prikolici :mrgreen: :bouncefire: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Januar 30, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan to ne postoji...si bre normalan...pa varadero ima bar 500 kila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Januar 30, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Zashto mi se chini da Ovaj na slici ima drugachije farove nego "shto Bog zapoveda"??? :misli: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Januar 30, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan O, Vi, bogovi moæni vladari vatre, munje i groma darujte meni poniznom malom 'mesto Yamahe Suzukija Stroma :prayer: :prayer: :prayer: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Januar 30, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan O' date=' Vi, bogovi moænivladari vatre, munje i groma darujte meni poniznom malom ..... [b']Suzukija Stroma[/b] :prayer: :prayer: :prayer: Xaxaxa...iskida se,choveche!!! Jebote,ovo cu da istetoviram da levoj pandzi!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Januar 30, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan O' date=' Vi, bogovi moænivladari vatre, munje i groma darujte meni poniznom malom ..... [b']Suzukija Stroma[/b] :prayer: :prayer: :prayer: Xaxaxa...iskida se,choveche!!! Jebote,ovo cu da istetoviram da levoj pandzi!!! I tako malo po malo ode ova tema u bozju ma... hi hi hi umreh od smeha. nisi normalan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Januar 30, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan I tako malo po malo ode ova tema u bozju ma... hi hi hi umreh od smeha. nisi normalan... :paper: Ma jok, tema je skroz cool i baš je na pravom putu, ništa se ne sekiraj! :paper: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Januar 31, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e, ako niko nema nista vise da doda na temu TA ili Strom, slobodno ne morate nista da pisete. Znaci, il' se vracamo temi, il' brisem sve sto nema veze sa njom. Ne bih da zakljucavam jer, kao sto rekoh, bice prilika da se ovo dopunjava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...