Smajser 18 Napisano Januar 31, 2007 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Zashto mi se chini da Ovaj na slici ima drugachije farove nego "shto Bog zapoveda"??? :misli: Pa izgleda ima nekih promena na prednjoj masci (sem vetrobrana). One ''macije oci'' za prednji tocak ne moglu nigde da nadjem. Postoji mesto za njih sve sa navojem, ali sipak...nema nigde na netu Bojane stih je za tetovazu :fcab: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeepDrunk 171 Napisano Septembar 9, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: BG Motocikl: MaxSym 400i Prijavi odgovor kao problematičan Meni je TA oduvek bio san (kao zamena za Afriku koja bas i nije za po gradu) ali kako ga neki pljuju ovde i po drugim postovima vidim ja da cu na kraju uzeti skuter beverli ili geopolis pa nek ide zivot. Probudiste me iz lepog sna o TA i sad sam u bedaku. A plakacu za endurom sigurno...mada do proleca ima vremena mozda i mene ubedite da je suza bolja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 10, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Pa misli da poredjenje nije na mestu ne mozes HONDU stavljati u istu vrecu sa suzukijem Trans Alp je jedan od najboljih enduro motora u klasi i to dokazuju svi svetski forumi i ko god ga poseduje ili ga je posedovao a voli taj tip motora cucete samo lepe reci .Tako da ja nebih mnogo rizikovao po tom pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
polic 55 Napisano Septembar 10, 2008 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tracer9 GT '23 Prijavi odgovor kao problematičan Pa misli da poredjenje nije na mestu ne mozes HONDU stavljati u istu vrecu sa suzukijem Trans Alp je jedan od najboljih enduro motora u klasi i to dokazuju svi svetski forumi i ko god ga poseduje ili ga je posedovao a voli taj tip motora cucete samo lepe reci .Tako da ja nebih mnogo rizikovao po tom pitanju Nikako, ali bas nikako ne mogu da se slozim sa tobom ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Septembar 10, 2008 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Pa misli da poredjenje nije na mestu ne mozes HONDU stavljati u istu vrecu sa suzukijem Trans Alp je jedan od najboljih enduro motora u klasi i to dokazuju svi svetski forumi i ko god ga poseduje ili ga je posedovao a voli taj tip motora cucete samo lepe reci .Tako da ja nebih mnogo rizikovao po tom pitanju Slazem se sa policem u potpunosti, i ja sam bio u slicnoj dilemi, i citajuci gomile testova i foruma, dosao do zakljucka da je na hondinoj strani samo (mozda, posto je novi model, tek treba da se dokaze) dugotrajnost i ime... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeepDrunk 171 Napisano Septembar 10, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: BG Motocikl: MaxSym 400i Prijavi odgovor kao problematičan A potrosnja ??? Honda se vrti oko 5 litara pa cak i manje kako cujem a konkurencija pije po 7-10.Nije mala razlika za motore u istoj klasi. Moracu da vidim taj strom ili storm uzivo da bi mogao bolje da procenim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Septembar 10, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam na letovanju u Grčkoj primetio da uglavnom voze: Transalpove (dominiraju), Varadera (malo manje ih ima od TA) i Yamahe XT i TDM. Kao da R-ovi ne postoje... Nisam računao skutere kojih ima raznoraznih... Ja bi ipak uzeo TA iako ni V- strom nije loš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Septembar 10, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan A potrosnja ??? Honda se vrti oko 5 litara pa cak i manje kako cujem a konkurencija pije po 7-10.Nije mala razlika za motore u istoj klasi. Moracu da vidim taj strom ili storm uzivo da bi mogao bolje da procenim. Ti ovo iz iskustva ili? :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeepDrunk 171 Napisano Septembar 11, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: BG Motocikl: MaxSym 400i Prijavi odgovor kao problematičan Ti ovo iz iskustva ili? ma jok nego citao negde na forumu,koliko sam shvatio TA najmanje pije ali je zato skup u startu a ni ja ne pijem mnogo ako si na to mislio,preso sam na plin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Septembar 11, 2008 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan A potrosnja ??? Honda se vrti oko 5 litara pa cak i manje kako cujem a konkurencija pije po 7-10.Nije mala razlika za motore u istoj klasi. Moracu da vidim taj strom ili storm uzivo da bi mogao bolje da procenim. Meni mali strom jos nije presao 6 litara u bilo kom rezimu voznje, na otvorenom oko 4 - 4,5 litre, a skup je u startu samo zbog poslovne politike naseg uvoznika ocigledno, posto je jako mala razlika u ceni preko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Septembar 11, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A potrosnja ??? Honda se vrti oko 5 litara pa cak i manje kako cujem a konkurencija pije po 7-10.Nije mala razlika za motore u istoj klasi. Moracu da vidim taj strom ili storm uzivo da bi mogao bolje da procenim. ovo sto si napisao, nema veze sa zivotom. Meni je toliko trosio veliki strom a mali 6lit/100km nema sanse da predje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 11, 2008 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Septembar 11, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Strom bio mali ili veliki nikada nece dostici slavu Transalpa da, mislim da je ovo pravi razlog da se kupi TransAlp a ne Strom Kad mi na uzbrdici od 15% sa svozacem, tri kofera i kojom torbom pride, zanemoca, ja cu sam sebi da kazem - ma nema veze sto ima 15, 20 (ili koliko vec) konja manje od DL650, vazno je da je on slavan.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
polic 55 Napisano Septembar 11, 2008 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tracer9 GT '23 Prijavi odgovor kao problematičan Strom bio mali ili veliki nikada nece dostici slavu Transalpa da, mislim da je ovo pravi razlog da se kupi TransAlp a ne Strom Kad mi na uzbrdici od 15% sa svozacem, tri kofera i kojom torbom pride, zanemoca, ja cu sam sebi da kazem - ma nema veze sto ima 15, 20 (ili koliko vec) konja manje od DL650, vazno je da je on slavan.... Lepo receno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 11, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan teško pitanje... Snaga mi nije toliko presudna pri izboru motora i ne moram baš na svakoj deonici da idem preko 100, te ako izuzmemo obrtni moment Stromića, pre bi uzeo TA zbog boljih enduro kararteristika - iliti naivni offroad da kažem , pošto oba motora uopšte nemaju tu svrhu i ne dopadaju mi se a pogotovo ne novi TA... Pre bi uzeo novi Versus, primera radi, iako me se ni on ne svidja, ali ima sjajne vozne karateristike kao i cenu, a ostavio bi opciju i za solventnije kupce - BMW F800GS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeepDrunk 171 Napisano Septembar 11, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: BG Motocikl: MaxSym 400i Prijavi odgovor kao problematičan kad sam rekao da Ta trosi manje od konkurencije nisam ni mislio na strom (laik sam ali mi ne deluje da im je ista namena) nego na super tenere itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Septembar 11, 2008 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan kad sam rekao da Ta trosi manje od konkurencije nisam ni mislio na strom (laik sam ali mi ne deluje da im je ista namena) nego na super tenere itd Pa strom mu je glavna konkurencija, a jeste im skoro identicna namena (ta malo vise naginje na offroad, ali opet mu to nije namena), a ne vidim ni kakva mu moze biti konkurencija motor iz 90-ih godina, osim ako se neko razmislja o motoru negde izmedju 2.000 i 8.000e, godista oko 1990-2008 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 11, 2008 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Septembar 11, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Covek je malo neupucen, TRANSALP XL700V ima 44 KW a Suzuki V Storm 49KW to je nekih 7ks a to ti nece pomoci sa 3 torbe i saputnikom u brdu. uporedjivao sam XL650V i DL650. Tesko da iko moze da bude neupucen (bar u tehnicke podatke) u vreme kada postoji google Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeepDrunk 171 Napisano Septembar 11, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: BG Motocikl: MaxSym 400i Prijavi odgovor kao problematičan ma lazu na googlu,to su ti sve licumuri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Septembar 11, 2008 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Covek je malo neupucen, TRANSALP XL700V ima 44 KW a Suzuki V Storm 49KW to je nekih 7ks a to ti nece pomoci sa 3 torbe i saputnikom u brdu. A da prvo svi lepo pogledamo karakteristike... transalp sa njegovih 59ks i 218kg isto vuce natovaren uzbrdo kao i strom sa 67ks i 197kg., to hoces da nam kazes??? A sto se tice cene, koliko ja vidim po inostranstvu je transalp skuplji mozda 500e max od malog stroma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ata 0 Napisano Septembar 11, 2008 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Strom bio mali ili veliki nikada nece dostici slavu Transalpa da, mislim da je ovo pravi razlog da se kupi TransAlp a ne Strom Kad mi na uzbrdici od 15% sa svozacem, tri kofera i kojom torbom pride, zanemoca, ja cu sam sebi da kazem - ma nema veze sto ima 15, 20 (ili koliko vec) konja manje od DL650, vazno je da je on slavan.... Naravno,snage nikad dosta,ali TA je daleko svestraniji motor od Stroma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Septembar 11, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Naravno,snage nikad dosta,ali TA je daleko svestraniji motor od Stroma... A po cemu je svestraniji? Ne razumem? Shta je sa mnogo po meni bitnijoj stavci: KOCNICE Znam da se strom ne moze pohvaliti ovde. TA? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 605 Napisano Septembar 11, 2008 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno,snage nikad dosta,ali TA je daleko svestraniji motor od Stroma... A po cemu je svestraniji? Ne razumem? Shta je sa mnogo po meni bitnijoj stavci: KOCNICE Znam da se strom ne moze pohvaliti ovde. TA? Ovdje si u pravu, TA ima bitno bolje kočnice od malog stroma, koji ima dosta prosječne i neuvjerljivije kočnice. Inače je Strom malo veći i djeluje više putno, iako im je u principu svestranost podjednaka. Stvar afiniteta kod kupovine, nema tu velikih razlika između ta dva motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Septembar 12, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo recimo sta moto magazin TWO misli o Stromu 1000 i Varaderu 1000 - dao im je po 3 zvezdice u svakoj od ovih kategorija : build quality' date=' ride, performance, dok su po 4 dobili Aprilia Caponord i Triumph tiger a svih 5 je jedino dobio BMW R 1200 gs[/quote'] I to jasno govori- Strom i Varadero- konfekcija, Tiger i Caponord- egzotika, a R1200GS- tata!!! :twisted: eeee Dextere ko bi rekao posle skoro dve godine.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...