Jump to content

Moto Zajednica

Bridgeston bt002

Recommended Posts

• Drug član, 2318 postova

Ako te zanima god. proizvodnje, zadnja je od prosle god a prednja iz 2007. Mada to i neigra neku ulogu proizvodjac tvrdi da mogu da stoje 3god.

Izmedju ostalog ja imam jos tri para. Uzeo sam ih za stazu ali zbog manjka vremena sam samo jedanput isao u Madjarsku na stazu (Panoniju).

Gume su ludilo drze kao nenormalne. Ja sam vozio 3 god staru gumu na stazi (tj novu ali iz 2006 god) i odusevio se.

Ostavicu za sebe 2 para a jedan planiram da prodam. Gume su u prodavnici 340 eura. Barem su bile toliko kod Radulovica.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Nesvrstan, 756 postova
  • Motocikl: R21A

Ako te zanima god. proizvodnje, zadnja je od prosle god a prednja iz 2007. Mada to i neigra neku ulogu proizvodjac tvrdi da mogu da stoje 3god.

Izmedju ostalog ja imam jos tri para. Uzeo sam ih za stazu ali zbog manjka vremena sam samo jedanput isao u Madjarsku na stazu (Panoniju).

Gume su ludilo drze kao nenormalne. Ja sam vozio 3 god staru gumu na stazi (tj novu ali iz 2006 god) i odusevio se.

Ostavicu za sebe 2 para a jedan planiram da prodam. Gume su u prodavnici 340 eura. Barem su bile toliko kod Radulovica.

Da da na to sam mislio,hvala!

• Drug član, 2318 postova

Aktuelno i dalje. Gume su ludilo i drze kao kao lude. Jedini razlog prodaje je sto imam jos 3 para kuci.

Proveravao sam cene po radnjama i one se krecu i do 400eura, ja ih prodajem za 260.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja