ARES 1238 Napisano Octobar 29, 2009 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem nove bridgeston gume bt002. dimenzije 180/55/17 zadnja i 120/70/17 prednja. Cena je 260 eura. fiksno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Octobar 29, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Daj slike. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1238 Napisano Octobar 29, 2009 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Slike sa neta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Octobar 29, 2009 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Prave gume. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Octobar 29, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5459 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Prave gume. +1 kod mene trenutno na bike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Octobar 30, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Koji je DOT? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1238 Napisano Octobar 30, 2009 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Ako te zanima god. proizvodnje, zadnja je od prosle god a prednja iz 2007. Mada to i neigra neku ulogu proizvodjac tvrdi da mogu da stoje 3god. Izmedju ostalog ja imam jos tri para. Uzeo sam ih za stazu ali zbog manjka vremena sam samo jedanput isao u Madjarsku na stazu (Panoniju). Gume su ludilo drze kao nenormalne. Ja sam vozio 3 god staru gumu na stazi (tj novu ali iz 2006 god) i odusevio se. Ostavicu za sebe 2 para a jedan planiram da prodam. Gume su u prodavnici 340 eura. Barem su bile toliko kod Radulovica. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Octobar 30, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Ako te zanima god. proizvodnje, zadnja je od prosle god a prednja iz 2007. Mada to i neigra neku ulogu proizvodjac tvrdi da mogu da stoje 3god. Izmedju ostalog ja imam jos tri para. Uzeo sam ih za stazu ali zbog manjka vremena sam samo jedanput isao u Madjarsku na stazu (Panoniju). Gume su ludilo drze kao nenormalne. Ja sam vozio 3 god staru gumu na stazi (tj novu ali iz 2006 god) i odusevio se. Ostavicu za sebe 2 para a jedan planiram da prodam. Gume su u prodavnici 340 eura. Barem su bile toliko kod Radulovica. Da da na to sam mislio,hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Octobar 31, 2009 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Odlichna i jeftina guma! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1238 Napisano Novembar 2, 2009 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1238 Napisano Novembar 4, 2009 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje. Gume su ludilo i drze kao kao lude. Jedini razlog prodaje je sto imam jos 3 para kuci. Proveravao sam cene po radnjama i one se krecu i do 400eura, ja ih prodajem za 260. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Novembar 4, 2009 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan molim te procitaj pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...