Fanđo 78 Napisano April 13, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, razmisljam nesto da naručim... Korisna informacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Minjans 12 Napisano Decembar 7, 2016 U prolazu, 23 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Gsx r1000 l1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana sam preko njih kupio kacigu.cak nisam ni isao u radnju sve smo preko telefona zavrsili za 10 min.poslali mi ljudi kurirskom sluzbom kacigu za novi sad.krajnje ljubazni i korektni.ja sam konkretno sa mikeleom saradjivao i svaka pohvala za momka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8207 Napisano Januar 24, 2017 Solo Rider, 3162 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana sam preko njih kupio kacigu.cak nisam ni isao u radnju sve smo preko telefona zavrsili za 10 min.poslali mi ljudi kurirskom sluzbom kacigu za novi sad.krajnje ljubazni i korektni.ja sam konkretno sa mikeleom saradjivao i svaka pohvala za momka. O Mikele-u i bratu sve najbolje. Kupih Scorpion kacigu na sajmu i prezadovoljan s njojzi.Pre neki dan odoh u radnju da se vidim sa drugarima koji su hteli nešto da pazare i jbg. izađoh sa još dve. :neznam: Nisam mogao da odolim, WTF jednom se živi............... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8207 Napisano Januar 24, 2017 Solo Rider, 3162 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana sam preko njih kupio kacigu.cak nisam ni isao u radnju sve smo preko telefona zavrsili za 10 min.poslali mi ljudi kurirskom sluzbom kacigu za novi sad.krajnje ljubazni i korektni.ja sam konkretno sa mikeleom saradjivao i svaka pohvala za momka. O Mikele-u i bratu sve najbolje. Kupih Scorpion kacigu na sajmu i prezadovoljan s njojzi.Pre neki dan odoh u radnju da se vidim sa drugarima koji su hteli nešto da pazare i jbg. izađoh sa još dve. :neznam: Nisam mogao da odolim, WTF jednom se živi............... samo tiću , nisam prijavio ženi valjda neće primetiti :ups: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 706 Napisano Novembar 25, 2017 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam pre neki dan u Maxmomentu i narucio nekoliko delova iz Puig programa , dobro , trebaju jos da stignu , nadam se da nece biti problema , ali moram da jih pohvalim , usluzno osoblje a cene bolje nego na zapadu ... prezadovoljan !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8078 Napisano April 15, 2018 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Bio prošli ponedeljak u Maxmoment-Ugrinovačka 2, Zemun... Dočekao nas je kolega sa malo dužom kosom, zaboravio sam mu ime. Gnjavili smo ga barem sat vremena, isprobali nekoliko jakni, pojaseva i kaciga - prodavac je bio strpljiv, nenametljiv a istovremeno kompetentan kada je trebalo da pomogne sugestijama. Pri tome, buraz i ja nismo ni trenutka osetili nervozu niti želju da "uvali" robu. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Jun 12, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Морам да похвалим Стефана,малко сам сјебао своју Шкорпион кацигу,постала је за мене неупотребљива, човек се потрудио да ми је поправи, замени делове,да бих је могао носити, За мене једна од најбољих радњи,дефинитивно најбоље особље. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10531 Napisano Jun 12, 2019 Hronični Motociklopata, 7336 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan @bracabgd Ja i drugar smo bas izlazili kad si ti usao, setio sam te se zbog Skorpion kacige koju si nosio, pa kontam da si to bio ti. Bili smo obisli nekoliko radnji po BG-u i definitivno MaxMoment je jedna od najprofesionalnijih i najbolje snabdevenih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Jun 12, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan @Biker-Boy тај сам, баш сам био сморен, али Стефан је одрадио све што је тренутно било могуће и сад могу да носим кацигу. Надам се да ћемо се следећи пут срести под бољим околностима, и више времена. Макси поздрав! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10531 Napisano Jun 13, 2019 Hronični Motociklopata, 7336 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Mi bili u zurbi nesto poslovno al ajd reko da svratimo u par radnji kad smo vec u BG-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malucko 83 Napisano Maj 18, 2020 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT09 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Sve preporuke, Izasli u susret da moju debelu guzicu smeste u jaknu maksimalno, naravno i kupio je. Krajnje profesionalni i strpljivi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lošmi_WayOfLife 169 Napisano Maj 18, 2020 JEDAN ŽIVOT - DVA TOČKA - BEZBROJ SITUACIJA, 130 postova Lokacija: Beograd-Kula Motocikl: Honda - VFR 800 V-tec Prijavi odgovor kao problematičan Isto preporuke, cesto kupujem i za sebe i za drugare kod njih, super su svi stvarno, da pomognu, da potraze, naruce ako treba sta.. sjajno stvarno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex011 156 Napisano Decembar 26, 2020 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan Svaka pohvala, za Maxmoment... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Jul 1, 2021 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za Maxmoment i njihove radnike ....kupio kacigu kod njih, vrlo korektni ,imali su zivce za mene,proveravali da li zeljena kaciga ima u drugoj radnji i sl.Sve u svemu preporuka za kupivinu kod njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17125 Napisano Jul 1, 2021 Integrisan, 5033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da to treba da bude nesto sasvim normalno. Ali posto je kod nas sve nenormalno, ovo dodje kao svetla tacka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano April 22, 2022 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohbale za momke iz "Maxmoment" - a u Karađorđevoj. Jako prijatno, ljubazno, savetodavno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 8089 Napisano April 22, 2022 Drug član, 840 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao za ovu temu, preporuke i od mene. Uzimao kacige za ženu i mene, pazario tamo obuću, vizir. Slao tamo drugare. Sve 10. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano April 22, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A ja videh da mi je u ovoj temi prvi nepročitan post iz 2017-e. Administracija da angažuje volontera koji će da prati teme i održava ih aktivnim, jednom u 2 nedelje recimo. Maxmoment je cool, ljubazni su i predusretljivi. Svratio sam pre neki dan, zaposlili su nekog dečķića, sve je naučio napamet. Kao pesmicu recituje. I to je cool, too. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano April 22, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Да су запослили девојчицу било би кул, али и овако су радња у коју најрадије идем. Најпријатније се код њих осећам. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 8089 Napisano Maj 19, 2022 Drug član, 840 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao novi uvoz. Pazarih danas nove rukavice i ledjni protektor za jašu, zlu ne trebao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jun 17, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale ya MaxMoment, mlađi dečko je bio, devojka probala nekoliko kaciga, baš se potrudio da joj objasni šta i kako, kako da pravilno stavi kacigu itd., u svakom slučaju uvek prijatno iskustvo kad uđem u MaxMoment 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Jul 15, 2022 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Moram ovde da napisem pohvalu za Stefana iz Karadjodjeve, ponovo se pokazao kao izuzetno usluzan! 2015. sam kupovao prvu kacigu, odlucio sam se tada za Scorpion EXO 910. Imam je i dan danas medjutim vec se ofucala, spoljna postava se rasila, sarka od flip up mehanizma mi se slomila, vizir se lako pomera....naradila se sto bi se reklo. Medjutim nisam hteo da je odbacim, kupio sam novi Caberg prosle godine ali ovu staru nosim po lokalu. Btw zeznuo sam se, mislim da je Scorpion u slicnoj cenovnoj klasi sveukupno gledano bolja kaciga. Odlucio sam da odem u Max Moment gde sam je tada i kupio da vidim moze li EXO da se malo izremontuje mada sam pretpostavio da nece biti delova jer je vec uveliko stari model. Medjutim, Stefan ne samo da se potrudio da prekopa kutije sa rezervnim delovima i prilicno se iscima da mi popravi to oko sarke, vec mi je i zamenio ovu spoljnu postavu (nije od mog modela ali je pasent od modela iste velicine, malo se samo razlikuje u dizajnu) i namestio da vizir ima malo otpora. Utrosio je sigurno pola sata da mi to sve namesti, takoreci sam dobio novu kacigu u smislu funkcionalnosti. Pritom nije hteo dinara da mi naplati. Ja ne znam dal bih se tako iscimao sam za sebe, svaka cast i za svaku pohvalu! 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SurdaBg 69 Napisano Januar 27, 2023 U prolazu, 31 postova Lokacija: Београд Motocikl: Benelli TRK 502X Prijavi odgovor kao problematičan Da pridodam još koju iskrenu preporuku za MaxMoment i njihove radnike. Kao relativno nov bajker i neiskusan po pitanju opreme, par puta sam svraćao izmedju ostalog i u MaxMoment tražeći svašta od opreme (prva kaciga, jakna, rukavice...) i svaki put su bili jako ljubazni! Posebne pohvale za Martina (ako sam dobro zapamtio ime prodavca sa dužom kosom u radnji u Zemunu) a i onaj mladji momak u radnji u Karadjordjevoj je ok. Šta znam, možda nekom iskusnom bajkeru to i ne znači puno kad zna tačno šta traži, ali za nekog ko nema preveliko iskustvo, ovde zaista možete da dobijete pregršt saveta. Bez da im pravim reklamu, ali zaista radnja vredna posete. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2737 Napisano Februar 17, 2023 (promenjeno) Braveheart, 703 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Kupovao sam dosta puta kod njih na adresi u Karađorđevoj ali nikad nisam ostavljao komentar, mogu reći samo reči hvala za njih. Pre par dana sam pazario noviji model tcx patika, prodavac skroz kul lik pritom mislim da je isto i bajker. Sta god pitas sve moze, neki normalan pristup i kako covek da ne pazari. Imaju lep asortiman robe, samo nek nastave tako Promenio Februar 17, 2023 član Biker Boy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7360 Napisano Novembar 17, 2023 (promenjeno) Drug član, 3058 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...prvi put kupio kod njih sada neku kacigu , i svaka preporuka... Ljubazni, uslužni, opuštena a radna amtosfera. PS. Kacige su im sada na popustu Promenio Novembar 17, 2023 član Andrej_Hotstepper Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...