Shesti 3 Napisano Octobar 27, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Scorpion Exo 700 nova M velicina + original podbradak- 120e Scorpion Exo 700 malo koriscena, bez ogrebotine, S velicina (levo na slikama gde su dve) - 90e - prodato Airoh Warior duo klap kaciga S velicina koriscena, jako dobro stanje - 60e - prodato Cizme Setup Uno br. 44 nove - 120e - prodato Da naglasim da ostale stvari koje se nalaze na slikama, a nisu navedene u tekstu iznad nisu na prodaju, jer su vec prodate. Telefon 064/14-40-400, Ivan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5990 Napisano Octobar 27, 2009 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Odlično i jeftino Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 27, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a sta je sa gladijatorom,protektorima za kolena,rukavicama... ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5990 Napisano Octobar 27, 2009 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ? Da? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Octobar 27, 2009 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan a sta je sa gladijatorom,protektorima za kolena,rukavicama... ? gladijator ... , koji i kolikko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Octobar 27, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan agv ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Octobar 27, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Stitnici za kolena i potkolenice su odlicni! Imam ja isti takav par, vrlo udobno, pokretljivo, stiti super i od vetra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbduck 15 Napisano Octobar 27, 2009 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan AGV? Cena, velicina?....il je slucajno zalutala na fotografiju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Octobar 27, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan a sta je sa gladijatorom,protektorima za kolena,rukavicama... ? Gladijator prodat, Johny se odmah javio za stitnike za kolena (plasticne), rukavice prodate Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Octobar 27, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan agv ? Agv prodata Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Octobar 27, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan AGV? Cena, velicina?....il je slucajno zalutala na fotografiju... AGV otisla...verujte mi da su ove Scorpion maltene istog kvaliteta, a ta AGV je prodata za 4x vecu cenu...Scorpion Exo vrh kaciga za male pare...testirao sam plavu - odlicna ventilacija leti, kad zatvoris luftere ne duva nista, nosio sam je zimi bez potkape, vrhunski vizir, Made in Canada... Bolje to gledajte Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Octobar 27, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vlasnik jedne Scorpion kacige i mogu vam reci da su stvarno dobre kacige. Kvalitet je i vise nego dobar za te male pare! Necete se pokajati Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 28, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vlasnik jedne Scorpion kacige i mogu vam reci da su stvarno dobre kacige. Kvalitet je i vise nego dobar za te male pare! Necete se pokajati Pozdrav! da si stavio neki drugi avatar pa i da ti ljudi poveruju ko bi od njega nesto kupio? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Octobar 28, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Odlično i jeftino A i lepo vreme danas, bas cudno za kraj oktobra.... : Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Octobar 28, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Odlično i jeftino A i lepo vreme danas, bas cudno za kraj oktobra.... : Pa hajde onda ljudi...sva roba je "priced to sell"... Scorpion kacige su nove 200e, cizme su 170e, Airoh je oko 150e...cene koje sam dao su zaista niske, pogotovu sto su jedna scorpion i cizme potpuno nove, a ove druge dve kacige su bas ocuvane i vrlo malo nosene... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4973 Napisano Octobar 28, 2009 Drug član, 1878 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za ostalo ali kaciga ne da vredi tih 120E nego da nemam vec 3 kacige viska uzeo bih je bez razmisljanja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Octobar 28, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Cizme prodate... Ostale kacige...Oglasio sam se na nekoliko mesta, tako da pozurite...jeftine su i dobre... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Octobar 28, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vlasnik jedne Scorpion kacige i mogu vam reci da su stvarno dobre kacige. Kvalitet je i vise nego dobar za te male pare! Necete se pokajati Pozdrav! da si stavio neki drugi avatar pa i da ti ljudi poveruju ko bi od njega nesto kupio? Hahahaha... :D Mora od necega da se zivi ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Octobar 30, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Prodata manja Scorpion kaciga... Ostalo samo veca, nova scorpion i Airoh klap kaciga... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Novembar 19, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Prodata i Airoh kaciga... Ostala samo nova Scorpion Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...