enco 52 Napisano Octobar 27, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo danas stigle ;D ja zadovoljan samo jos da je lepse vreme ...mozda bih uzeo drugu boju ali to im je ostalo na stanju... Svaka pohvala za centarS i gospodina Danijela koji su mi uvazili reklamaciju za predhodne cizme, doplatio sam za drugi model i jos dobio popust Svaka cast za odgovornost i profesionalnost sve je to bilo preko telefona!!!Kamo srece da su takvi svi ostali! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Octobar 27, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu extra su. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Octobar 27, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno izgledaju! Jos nekog eRa da kupis i bog da te vidi ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Octobar 27, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma ne bih ja menjao ovo sto imam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Octobar 30, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan ako nije tajna,koja je cena??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Octobar 31, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan 21350 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
versys.v.b 3 Napisano Octobar 31, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan cena sa kutijom ili bez... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Octobar 31, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan ufff sunce ti,premocne su.. neka te lepo i dugo sluzhe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Octobar 31, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan cena sa kutijom ili bez... kutija i kljuc neki su gratis samo se placa jos brza posta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...