Ćili 674 Napisano Octobar 26, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko imao iskustva sa nemackom firmom Römer, koja nije bas nepoznata u tom svetu. Hocu da kupim ovu kacigu, pa me zanima da li je neko imao neka neprijatna ili kakva druga iskustva sa ovom firmom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Octobar 26, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Nikad čuo za njih, ali kaciga izgleda EXTRA!!! koliko para je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Octobar 26, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Tamara ide u Belgiju iduce nedelje, pa sam tamo nasao u nekoj radnji za 120 e + vizir, izadje na 150. Cuo sam ja za firmu, ali ne znam nikoga ko je to nosio, hocu bas ovu, jer mi se svidja kako izgleda, sigurnost na 2. mestu ;D. Eventualno moze da dodje u obzir i ova Ako zelis mir, spremaj se za rat ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Octobar 27, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno izgledaju dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano Octobar 27, 2009 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan Zastupa ih firma Roleff. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Octobar 27, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, zastupa ih firma Roleff, tj. imaju isti sajt, da li su ista firma ili neko nekog tu zastupa, ne znam. Nista, javicu vam utiske kad stigne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano Octobar 27, 2009 Drug član, 1955 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno izgledaju. Ako ih prave nemci ko sto kazes onda sam siguran i u kvalitet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Octobar 27, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Nemci, Nemci.... sudeci po ovom umlautu (ö) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Octobar 27, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Мени се више свиђа ова друга са спартанским шлемом... Једина замерка је што шлем није баш аутентичан. Фале му детаљи који га разликују од свих осталих икада направљених! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano Octobar 27, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan jako lepo izgledaju,hebes sigurnost kopi i polako vozi ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Octobar 27, 2009 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Römer je za Nemce što i Davida za Engleze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Octobar 27, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Römer je za Nemce što i Davida za Engleze. Što će reći? Neko njesra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Octobar 27, 2009 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Römer je za Nemce što i Davida za Engleze. Što će reći? Neko njesra? Ne. Davida je (ili je bar bila) svetski poznati brend. Römer nije poznat van Nemačke, ali je stari proizvođač kaciga. Doduše slava oba proizvođača vezana je za pedesete i šezdesete godine prošlog veka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Octobar 27, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 27, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Römer je za Nemce što i Davida za Engleze. Njemacka proizvodnja EXTRA kvalitet, kacige koje su krajem 70-tih i 80-tih godina uz JEB`S,AGV i NOLAN vazile za najbolje kacige toga vremena.Sta je danas Shubert po kvalitetu i cijeni,to je u ono vrijeme bio Romer.Ako si naumio da kupis tu kacigu neces pogrijesiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5034 Napisano Octobar 27, 2009 Drug član, 1888 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E nisam mogao a da ne komentarisem Pa ko daje imena tim kacigama, kako uspe da ubode, prvo HEBO a sad JEB`s ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 27, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan E nisam mogao a da ne komentarisem Pa ko daje imena tim kacigama, kako uspe da ubode, prvo HEBO a sad JEB`s ;D Nije problem u Nazivima kaciga-firmi, vec u tvojoj masti. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5034 Napisano Octobar 28, 2009 Drug član, 1888 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I to sto kazes ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Octobar 28, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Komsija,lepo si ti ovo iskopao,svaka cast! Vidim na sajtu da je u spisku zemalja za distribuciju navedena i Srbija,mozda ne bi bilo lose da se raspitamo http://www.roleff.de/EN/EN/globaldistribution.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Octobar 28, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ova svidja. Probao sam da im posaljem mail sa sajta , ne radi, ali zato moze sa licnog naloga. Cekam odgovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Octobar 28, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Evo svaba se javio. Dealer za podrucje srbije : Trgoavto Koper, trgovina d.d. Industrijska ulica 3 6240 Kozina Phone +386 5 663 62 12 e-mail sebastjan.sepic@trgoavto.si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Octobar 28, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Evo svaba se javio. Dealer za podrucje srbije : Trgoavto Koper, trgovina d.d. Industrijska ulica 3 6240 Kozina Phone +386 5 663 62 12 e-mail sebastjan.sepic@trgoavto.si Ти имаш озбиљне територијалне претензије! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Octobar 28, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Ти имаш озбиљне територијалне претензије! Ma ne gde bi ja. Slovenci su zastupnici za Slo, Cro i Srbiju. A cini mi se po korespodenciji sa njima, da traze ko bi prodavao ovde.Model star im je oko 150 e sa porezom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...