Jump to content

Moto Zajednica

evo kad smo kod jakni i pantalona

Recommended Posts

• Drug član, 2245 postova

svaba mi upravo poslao da je kupio odelce. Nikad cuo za Rukka ali kao, nahvalili mu tamo i on kupio ovo:

7QVcP_atech800555176c11pl.jpg

Ako ne znas sta je dobro, znas ....

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1085 postova
  • Motocikl: Beta Xtrainer

Meni se ne sviða. Deluje mi ruralno. Kao neko odelo za svadbe i sahrane... A i maneken rumen i preplanuo, pa možda i to "kompletu" daje taj seoski šarm! :?

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde
Meni se ne sviða. Deluje mi ruralno. Kao neko odelo za svadbe i sahrane... A i maneken rumen i preplanuo' date='(i neobrijan) pa možda i to "kompletu" daje taj seoski šarm! :?[/quote'] Uuuuuh! Low-kick!!! 8)

• Drug član, 1085 postova
  • Motocikl: Beta Xtrainer
Meni se ne sviða. Deluje mi ruralno. Kao neko odelo za svadbe i sahrane... A i maneken rumen i preplanuo' date='(i neobrijan) pa možda i to "kompletu" daje taj seoski šarm! :?[/quote'] Uuuuuh! Low-kick!!! 8)

Ma kakav low kick! Uširo gegeèi je bio u pitanju! Šala mala!

Nisam mislio ništa ružno ili nipodaštavajuæe da uputim kupcu ove opreme. Samo sam hteo da kažem da mi se odelo ne dopada. Najveæa zamerka na dizajn je što je proštepana belim koncem, pogotovo detalj oko genitalija, pa mi lièi na one kicoške kožnjake i turske trenerke koje su bile "moderne" devedestih.

A maneken mi zaista lièi na seoskog motoristu-bekriju...

• Drug član, 1777 postova

hahahahahahaha seoski motorista bajker, nasmejah se do suza... Sad je parkirao John Deera, pa ce da uzjase GSa... hehe... Lepo zive ti skandinavski farmeri... Meni je odelo VRH, a u kvalitet ne sumljam... Par puta su mi saka pale neke jakne Norveskih i Svedskih firmi, i nemam reci. Takav kvalitet se nigde ne vidja...

Ukusi su razliciti, a sta cu ja kad sam seljak, cim znam da je skupo meni se svidja 8)

Mada boplje da su zlatnim koncem prostepali nego belim hahahahah :D :D :D

• Svrati ponekad, 438 postova

Ukusi su razliciti' date=' a sta cu ja kad sam seljak, [b']cim znam da je skupo [/b]meni se svidja 8)

Mada boplje da su zlatnim koncem prostepali nego belim hahahahah :D :D :D

say no more :lol:

• Zainteresovan, 560 postova

Uveren sam da je odelo kvalitetno,a i da o ukusim ne treba raspravljati ali...meni licno izgleda kao amatersko skijasko odelo od teksasa(takodje mislim da ovi stepovi belim koncem nisu najbolje resenje) :D Opet,to je stvar ukusa-vlasnik odela najbolje zna sta mu odgovara... :wink:

ne treba ti bas toliko :D

ako imas oko soma...bices OK :lol:

Meni se jako svidja samo brate $1350 za jaknu i $875 za pantalone mi je malo mnogo.

jaoooo vidi sve Nemanjiæi....a da vam posaljemo mi iz Srbije western union-om nesto para, da imate da skrpite za odelo, da ne idete goli i bosi?

• U prolazu, 38 postova

Imao sam priliku da vidim dosta nasih ljudi koji rade na gradjevini u CH i imaju radna odela ovog proizvodjaca, kazu da je izuzetno dobro i izdrzljivo, ako Svaba resi da postane gradjevinac ne mora razmisljati o radnom odelu jer ga vec ima, :D salim se naravno, verujem da je kvalitetno iako su ga mogli i malo lepse uraditi.

Imao sam priliku da vidim dosta nasih ljudi koji rade na gradjevini u CH i imaju radna odela ovog proizvodjaca' date=' kazu da je izuzetno dobro i izdrzljivo, ako Svaba resi da postane gradjevinac ne mora razmisljati o radnom odelu jer ga vec ima, :D salim se naravno, verujem da je kvalitetno iako su ga mogli i malo lepse uraditi.[/quote']

Dejo dejo...hehe...

a imam i stitnike ako me neko gadja ciglom

• Svrati ponekad, 419 postova
  • Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19
ne treba ti bas toliko :D

ako imas oko soma...bices OK :lol:

Meni se jako svidja samo brate $1350 za jaknu i $875 za pantalone mi je malo mnogo.

jaoooo vidi sve Nemanjiæi....a da vam posaljemo mi iz Srbije western union-om nesto para' date=' da imate da skrpite za odelo, da ne idete goli i bosi?[/quote']

Zar iz srbije mogu da se salju pare westernom ?

naravno da ne mogu. To je bila sala. Najbolje i pare da mu saljem. Pa ko je u Americi on ili ja?!

naravno da ne mogu. To je bila sala. Najbolje i pare da mu saljem. Pa ko je u Americi on ili ja?!

Naci cu ja kako mozes da mi posaljes...evo dolazi neki lik ovih dana za baltimore pa mozes njemu da das...ako treba zvace se on western a prezime union :lol: :baeh: :finger:

• , 1322 postova

prije dva dana sam bas sa svojom ekipom komentirao "rukka"

jedan moj kolega ima rukka odjelo vec nekoliko godina i uvijek je isto-i dalje ne propusta vodu,lagano,materijal kao od prvog dana i upravo se dogovaramo da odemo ovaj mjesec u Munchen na moto sajam posto se tamo nadje roba cak i 50% od stvarne cijene.(objavio sam kada je taj sajam u rubrici "moto sajmovi")

uglavnom ovo je stvar koju cu definitivno kupiti jer kad ovo kupis imas cijeli zivot.

P.S.nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja