Jump to content

Moto Zajednica

Gumice ventila Honda XL600R RM L LM

Recommended Posts

• Free rider, 814 postova
  • Motocikl: 2014 BMW R1200RT

Prodajem gumice ventila za Hondu XL600R , mislim da odgovaraju i za ostale varijante.

Cena: 0 eura ili ti DZABE

065 30 34 620 Aca

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 80 postova
  • Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125

pa hajde posalji kad su dzabe ;)

• U prolazu, 80 postova
  • Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125

prodato :D

Saljem ti u ponedeljak, samo mi pusti adresu na pp.

red bi bio da i mene udostojis nekog odgovora tipa,aca-pn se prvi javio ili bla,bla.netreba meni nikakva satisvakcija nego cisto da nekvarimo tradiciju na forumu oko takvih stvari. :)

prodato :D

Saljem ti u ponedeljak, samo mi pusti adresu na pp.

red bi bio da i mene udostojis nekog odgovora tipa,aca-pn se prvi javio ili bla,bla.netreba meni nikakva satisvakcija nego cisto da nekvarimo tradiciju na forumu oko takvih stvari. :)

Izvina, ali Aca-pn se stvarno prvi javio, zvao me telefonom. Jos jednom IZVINI !

Jao ja obidjoh ceo grad u cetvrtak u potrazi za gumicama za cb400n !!! Jedva sam nashao, a gle sad :)

E pa sto nisi potrazio na forumu.

U ulici Dimitrija Tucovica ima jedna radnja koja prodaje dalove za japanske automobile, izmedju ostalog imaju i nesto moto opreme, ja sam tamo uzeo gumice kad su mi trebale, pasu od kola za motore. A ove sto dajem mi je poslao Bera iz Ade, posto u setu dihtunga koje sam od njega kupio, gumice su bile mnogo lose. A on ispadne veliki drug i posalje mi druge.

• Zainteresovan, 645 postova
  • Motocikl: BMW F900GS

Meni trebale 4 usisne (5.5mm ventil) i 2 izduvne (6.5mm ventil). A moguce da ce ortaku trebati na istoj mashini. Al hebiga, okasnio sam :) A i nisam siguran da ce njemu trebati 100%

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja