kobra 152 Napisano Octobar 23, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem gumice ventila za Hondu XL600R , mislim da odgovaraju i za ostale varijante. Cena: 0 eura ili ti DZABE 065 30 34 620 Aca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Octobar 23, 2009 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan pa hajde posalji kad su dzabe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6407 Napisano Octobar 23, 2009 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Octobar 24, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan prodato Saljem ti u ponedeljak, samo mi pusti adresu na pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Octobar 24, 2009 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan prodato Saljem ti u ponedeljak, samo mi pusti adresu na pp. red bi bio da i mene udostojis nekog odgovora tipa,aca-pn se prvi javio ili bla,bla.netreba meni nikakva satisvakcija nego cisto da nekvarimo tradiciju na forumu oko takvih stvari. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Octobar 24, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan prodato Saljem ti u ponedeljak, samo mi pusti adresu na pp. red bi bio da i mene udostojis nekog odgovora tipa,aca-pn se prvi javio ili bla,bla.netreba meni nikakva satisvakcija nego cisto da nekvarimo tradiciju na forumu oko takvih stvari. Izvina, ali Aca-pn se stvarno prvi javio, zvao me telefonom. Jos jednom IZVINI ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Octobar 24, 2009 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Jao ja obidjoh ceo grad u cetvrtak u potrazi za gumicama za cb400n !!! Jedva sam nashao, a gle sad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Octobar 24, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Jao ja obidjoh ceo grad u cetvrtak u potrazi za gumicama za cb400n !!! Jedva sam nashao, a gle sad E pa sto nisi potrazio na forumu. U ulici Dimitrija Tucovica ima jedna radnja koja prodaje dalove za japanske automobile, izmedju ostalog imaju i nesto moto opreme, ja sam tamo uzeo gumice kad su mi trebale, pasu od kola za motore. A ove sto dajem mi je poslao Bera iz Ade, posto u setu dihtunga koje sam od njega kupio, gumice su bile mnogo lose. A on ispadne veliki drug i posalje mi druge. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Octobar 25, 2009 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Meni trebale 4 usisne (5.5mm ventil) i 2 izduvne (6.5mm ventil). A moguce da ce ortaku trebati na istoj mashini. Al hebiga, okasnio sam A i nisam siguran da ce njemu trebati 100% Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Octobar 25, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Prodato, tj poklonjeno lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...