Havarisan 169 Napisano Octobar 23, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Imam suzuki gsxr 750 k1 havarisan je, ali blago. postavicu slike danas samo da ga uslikam. Cena je 2600 fiksno samo novci dolaze u obzir! fali prednja maska, far, vizir i prednji blatobran. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Octobar 23, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Ajde pusti slike ili na moj email! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Octobar 23, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam ceo dan u radionici pa nisam stigao, sad sam bas usao u kucu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Octobar 23, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan ovo je suzuki, samo sto sad nema far, masku i vizir. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Octobar 23, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan evo jos dve Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
__BaDzeS__ 11 Napisano Octobar 24, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan ako te zanima nesto od delova imam ja blatobran i rezervoar... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Octobar 24, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan A ja imam masku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Octobar 24, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan posto je blatobran? treba mi orinal maska ako imas, da nije od poliestera? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Octobar 25, 2009 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan posto je blatobran? treba mi orinal maska ako imas, da nije od poliestera? u cemu je razlika izmedju poliestra i plastike? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Octobar 25, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Razlika je u tome sto je od plastike 200e a od poliestera 70e. Spoljni oblik je potpuno isti, ima male razlike iznutra, od poliestera nema zabice kao sto ima original. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Octobar 25, 2009 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Poliester lakshe puca i nekvalitetniji je. Imao sam prednji i zadnji branik na autu od poliestera i sem shto sam ih redovno vario kod plastichara, nisu vece povrshine bile ravne kao na plastici. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Octobar 25, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Drugo je poliester od koga se prave branici a drugo je od koga se prave oklopi za motocikle, bar ja licno pravim od drugog materijala. Evo npr jedna nezavrsena maska od R6: http://var-plast.com/XMB/Files/gallery_image.php?action=view&iid=944#pictop A evo i koliko je elasticna: http://var-plast.com/XMB/Files/gallery_image.php?action=view&iid=943#pictop Ajde neka mi neko savije plasticnu masku toliko a da ne dodje do pucanja. A evo i npr poredjenje original i poliesterske maske bas za K2: http://var-plast.com/XMB/Files/gallery_image.php?action=view&iid=940#pictop A evo i kako ta ista maska od poliestera izgleda kad se ofarba i namontira na motor: http://var-plast.com/XMB/Files/gallery_image.php?action=view&iid=1280#pictop http://var-plast.com/XMB/Files/gallery_image.php?action=view&iid=1281#pictop http://var-plast.com/XMB/Files/gallery_image.php?action=view&iid=1282#pictop Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Octobar 25, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan zato sam ja tebi Brrko i nudio motor! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Octobar 25, 2009 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav,jel bi prodao ovaj zadnji blatobran i koliko para? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Octobar 25, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan kad vec mora maska i far greota da se ne stavi od k7 ;D al samo u ovoj zemlji ljudi vishe vole fabriku neko leba da jedu chije su tablice , jel registrovan bio u trenutku oshtecenja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Octobar 25, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan bio je registrovan, ali u nemackoj. ocarinjen je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Octobar 28, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav,jel bi prodao ovaj zadnji blatobran i koliko para? Ne bih prodavao zadnji blatobran, ali mogu da ti dam da skines kalup. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Novembar 8, 2009 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan jel jos uvek aktuelno? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Novembar 27, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan jeste Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Decembar 21, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan ako nekoga interesuje motor, kupio sam far i masku +150e. Dosta povoljno! fali jos vizir 3000din. i blatobran imate kod Brrrke! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rači 9 Napisano Decembar 22, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: Inđija Motocikl: GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li te interesuje zamena??? http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=39235.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Decembar 22, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan jel si njega uzeo od Suleta iz Rume? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rači 9 Napisano Decembar 22, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: Inđija Motocikl: GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan jel si njega uzeo od Suleta iz Rume? Neznam da li je pre bio kod njega, uzeo sam ga u zamenu za skuter od decka iz stare pazove koji je bio vlasnik od 2005 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Decembar 22, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan ne igra mi ulogu zamena. bar da je 750, ako ga ne prodam do proleca napravicu streeta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomabajker 2 Napisano Februar 12, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan jel te zanima dukati 996 2001 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...