perisicboro 262 Napisano Januar 3, 2010 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Usled nedostatka novcanih sredstava, crno-narandzasta varijanta ce morati da saceka bolje dane... a posto ja moram nesto da promenim, za sad bi to bila samo ova zelena linija, koja odudara od postojece kombinacije boja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5397 Napisano Januar 3, 2010 Integrisan, 13080 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ništa drugo, odcepio si se od OMV-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Januar 3, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan nema više popusta na OMV. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5397 Napisano Januar 3, 2010 Integrisan, 13080 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan E, sad mi pade na pamet, možda folijom da obložiš motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Januar 3, 2010 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Nece mi vise OMV davati dzabe bengu!!! ;D Razmisljao sam i o foliji, al jok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1106 Napisano Januar 3, 2010 Drug član, 2602 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan vec je bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...