sikters 5 Napisano Octobar 21, 2009 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan .,..iliti Dragovoljno Draško (mošćeničko) Kafenisanje e pa, da ne bi sjedili doma i džabalebarili, pao je dogovor nas nekolicine da bacimo jedan laganini đir gdje? kamo? kad? brzo smo se dogovorili i... shire roki dolly javor bandit max ines hornny i ja, sikters odlučili smo se na sunčani nam kvarner i kafenisanje, ogovaranje i blebetanje nakon mukotrpnog ispijanja makijata do iznemoglosit, krenuli smo iz mošćeničke drage uzbrdo, put mošćenica pa na brseć i nazad stigavši u ičiće, nismo mogli propustiti još jedno neispijanje iste nam drage tekućine i onda doma... p.s.zbog maxa smo morali okolnim putem jer je zabrana za njega još na snazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 21, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jooj lepote, toplote, divote!! Bem ti brda i potoke zimi, po stoti put. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikters 5 Napisano Octobar 21, 2009 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jooj lepote, toplote, divote!! Bem ti brda i potoke zimi, po stoti put. ;D e pa sad znaš gdje moraš na godišnji. mi idemo u 6 mjesecu prema vama, dubrovnik, crna gora, albanija, makedonija, grčka, turska, bugarska, srbija, bosna i doma cca 20 dana, frend i ja, možda i squo uzmemo ako budu dobre :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikters 5 Napisano Octobar 22, 2009 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo još malo fotkica... [/url [url=http://fodi.frubar.net/files/F3FB2696-8C37-F44E-ADF2-695E528E78B3.jpg] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Octobar 22, 2009 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Prolazio sam ranijih godina tim krajevima, ali sam ove godine bas mislio da svratim na to mesto, samo sto sam otisao dalje. Mozda naredne budem imao vise srece! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 22, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Jarca ti banditskog pa što nisi dao normalne fotke a ne ove sličice da ih moramo otvarati...kako je lep Kvarner, svaka čast na izboru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Octobar 22, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Meni ne otvara nijedna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzanags 7 Napisano Octobar 22, 2009 Dukags, 291 postova Lokacija: НОВИ САД Prijavi odgovor kao problematičan Opa ovde se malo pravimo englezi?? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 23, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ma otvara samo klikni na nju, posle možeš malkice još da uvečaš! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6629 Napisano Octobar 23, 2009 Drug član, 3050 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Klikni jace ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikters 5 Napisano Octobar 25, 2009 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan slike su dizane u frubaru, to je najbrži i najsigurniji put za fotke fodi-v0-6-1. za pregledati samo treba kliknuti na fotku i odmah se otvara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Octobar 26, 2009 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uh prelijepo za motor...bio vise puta Kako se bjese zove onaj vidikovac na litici i onoj extra krivini(od Drage ka Labinu)....gdje svi motori sa ove planete staju na kafu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Octobar 26, 2009 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Auuu... prelepo mesto. Ja već dve godine zaredom letujem u ovom mestu, i za mene je ovo mali raj. Lepo mirno,malo ribarsko mestašce sa predivnim,čistim plažama i kristalno bistrim morem. A da nekažem da se nalazi na idealnom mestu. Na 15-ak km nalazi Opatija a odatle na 20-ak km je trkačka staza Grobnik. U kontra smeru na nekih 70 km je Pula, a i Italija tj. Trst je tu na 60-ak km. Dakle u jednom malom krugu brdo lepih lokacija za vožnju sa prelepim krivinama, a i asfalt je uglavnom nov. A vidikovac na onoj litici što spominje Igor je stvarno extra, a tu prave i extra-extra pizze. Zato svakome toplo preporučujem ovu lokaciju što za odmor što za nezaboravnu vožnju u svakom pogledu. Evo koja slika i od mene. By kawasan68, shot with X100,D540Z,C310Z at 2009-10-26 By kawasan68, shot with X100,D540Z,C310Z at 2009-10-26 By kawasan68, shot with X100,D540Z,C310Z at 2009-10-26 By kawasan68, shot with X100,D540Z,C310Z at 2009-10-26 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...