hitman 352 Napisano Octobar 29, 2009 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zalim malo za onim lepim vremenima filma kada je sve zavisilo od fotografa a ne od masine sa kojom radi...... Moram da dodam da nisam siguran o cemu procash .. Meni i dalje sve zavisi od mene, a aparat .. Pa motika ko motika ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Octobar 29, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Zalim malo za onim lepim vremenima filma kada je sve zavisilo od fotografa a ne od masine sa kojom radi...... Moram da dodam da nisam siguran o cemu procash .. Meni i dalje sve zavisi od mene, a aparat .. Pa motika ko motika ;D uuuuuuuuuu, sta ti je rekao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Octobar 29, 2009 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zalim malo za onim lepim vremenima filma kada je sve zavisilo od fotografa a ne od masine sa kojom radi...... Moram da dodam da nisam siguran o cemu procash .. Meni i dalje sve zavisi od mene, a aparat .. Pa motika ko motika ;D uuuuuuuuuu, sta ti je rekao I josh da dodam .. mnogo se bre ovde polemishe o "performansama" .. Dajte bre neke fotke da gleeedamo .. Shto reche Dane@ sve sami teoreticari/tehnicari .. ;D ;D Sry 4 OFF .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Octobar 29, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Mene kad pitaju koji je aparat najbolji, ja kažem onaj koji imate ... Ja slikam još uvek na filmu, ne smeta mi ... Imam prastari f3,ima podešavanje blende ,vremena i ćao ! Mogu da se potpuno skoncentrišem na ono što slikam ... Kad uzmem u ruke DSLR iz radnje, prvo pogledam kako je podešen ISO, da li je neko čačkao boje, kompenzaciju eksponiranja ... pa tek onda slikam ... i non'stop moram da pratim šta mrNikon prijavljuje u dnu tražila ... da ne bude posle *ebi ga ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monsterbnt 0 Napisano Octobar 29, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Zalim malo za onim lepim vremenima filma kada je sve zavisilo od fotografa a ne od masine sa kojom radi...... Moram da dodam da nisam siguran o cemu procash .. Meni i dalje sve zavisi od mene, a aparat .. Pa motika ko motika ;D Onda nemoj kukas za EOS1 kad ides sa 5d da slikas tekmu :P Ja slikam još uvek na filmu, ne smeta mi ... Imam prastari f3,ima podešavanje blende ,vremena i ćao ! Mogu da se potpuno skoncentrišem na ono što slikam ... RaS ZA PREDSEDNIKA BRE!!! Ja moj F3T ne bi dao ni za brdo karamela......sve ovo digitalno je obicno djubre...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monsterbnt 0 Napisano Octobar 29, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan uuuuuuuuuu, sta ti je rekao Ne brini Dane. On inace dodje neke cevape. Za ovo ce morati da plati duplu porciju. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Octobar 29, 2009 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan uuuuuuuuuu, sta ti je rekao Ne brini Dane. On inace dodje neke cevape. Za ovo ce morati da plati duplu porciju. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Te cevape menjam za Univerzijada cevape tako da smo kvit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monsterbnt 0 Napisano Octobar 29, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan uuuuuuuuuu, sta ti je rekao Ne brini Dane. On inace dodje neke cevape. Za ovo ce morati da plati duplu porciju. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Te cevape menjam za Univerzijada cevape tako da smo kvit To moze marko da dobije A ti svakako dodjes za Dres ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Octobar 29, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan E ! Dozite kod cike na kanal !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Octobar 29, 2009 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan uuuuuuuuuu, sta ti je rekao Ne brini Dane. On inace dodje neke cevape. Za ovo ce morati da plati duplu porciju. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Te cevape menjam za Univerzijada cevape tako da smo kvit To moze marko da dobije A ti svakako dodjes za Dres ;D ;D ;D Tom logikom ih dobija Sale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monsterbnt 0 Napisano Octobar 29, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan E ! Dozite kod cike na kanal !!! ;D ;D ;D Ti spremaj pare za dunlop k550 Tom logikom ih dobija Sale Nema vadjenja sada :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1888 Napisano Octobar 29, 2009 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ipak mislim NIKON . Znam da je tema Canon i cevapi, ali me zanima da li D80 ima tu opciju za zakljcavnje boje!?| Nesto nisam primetio na mom. Verovatno samo ovi jaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monsterbnt 0 Napisano Octobar 29, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Ja ipak mislim NIKON . Znam da je tema Canon i cevapi, ali me zanima da li D80 ima tu opciju za zakljcavnje boje!?| Nesto nisam primetio na mom. Verovatno samo ovi jaci Uh.....pazi kada neznam ako ima dynamic focus trebalo bi da i on lock-uje na boju ali zaista nisam siguran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 26, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Gremlineeee bio sam juce na prezentaciji EOS 1D mk 4 i EOS 7D a sto ti nisi dosao ?!? Aparat je do j... osetljivost, AF, displej... mali 7D je jos vece iznenadjenje (jeste da nije full frame) AF radi skoro u mraku ! Doneli su i 200mm f2,0 must have !!! Kakav objektiv ! ;D ovih par slika su sa mojim EOS 1Ds mk III jer nam nisu dali da stavljamo nase kartice ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Novembar 26, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Aj' da pitam ovde Mikka, jer sam pitao u postu "Playboy putovanje": koji si aparat tamo koristio i sa kojim objektivima? Zahvaljujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 26, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan EOS 1Ds mkIII 70-200mm f2.8L 24mm f1.4L 17-40mm f4L 50mm f1.4L i IXUS 860is ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Novembar 26, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Uh... sve L serija! Svaka cast Mikko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 26, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Uh... sve L serija! Svaka cast Mikko! Mora se, to je alat ! Ima tu jos L sociva ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Novembar 26, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Uf, kakva oprema. idemo na Mars Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Novembar 26, 2009 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan 50mm f1.4L? Ovaj malisa se greskom nasao tu, ili je mozda 1.2? btw, jel probao neko uzivo 50mm 1.0 staklo, to bih voleo da pogledam kroz trazilo :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 26, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan 50mm f1.4L? Ovaj malisa se greskom nasao tu, ili je mozda 1.2? btw, jel probao neko uzivo 50mm 1.0 staklo, to bih voleo da pogledam kroz trazilo :o jes zaneo se malo ;D ja redovno otimam kumu 50 1,2 i 85 1,2 i stalno pokusavam da namazem bajonet superlepkom ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Novembar 26, 2009 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan d3s Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moon walker 25 Napisano Novembar 26, 2009 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gremlineeee bio sam juce na prezentaciji EOS 1D mk 4 i EOS 7D a sto ti nisi dosao ?!? Aparat je do j... osetljivost, AF, displej... mali 7D je jos vece iznenadjenje (jeste da nije full frame) AF radi skoro u mraku ! Doneli su i 200mm f2,0 must have !!! Kakav objektiv ! ;D ovih par slika su sa mojim EOS 1Ds mk III jer nam nisu dali da stavljamo nase kartice ! 1Dmk4 nisam imao srecu da probam, ali od pre deset dana svaki dan probavam 7D i ne skidam se kao dete sa tresnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1888 Napisano Novembar 26, 2009 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan d3s E ako si im kazo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 27, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan d3s E ako si im kazo hahahaha ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...