zabac 8 Napisano Octobar 20, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Komplet jakna i pantalone marke bolder jakna xxl ,pantalone xl noseni do kosova i nazad =120e jakna probiker vel 52 bez uloska i protektora malo nosena =4000 din jakna sped letnja xl=20e rokerica ocuvana =50e oprema se nalazi u Novom Sadu 0646170126 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Octobar 20, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan jel i rokerka xl veličina? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano Octobar 20, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan velicina je 44 ali ja sa 176 i 110 kg obucem ali ne mogu da zakopcam preko stomaka.recimo da je oko xl velicine Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Octobar 21, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moram bam reći da je odelo (jakna i pantalone) extra, probao sam i nosio ih. A da zaboravih napisati i kupio ih. ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trigger 47 Napisano Octobar 22, 2009 BJB Maxi Scooter Club, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MBK Skyliner 250 Prijavi odgovor kao problematičan ja kupio letnju jaknu muahahhaaa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano Octobar 25, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan sve otislo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Octobar 25, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan sve otislo. Imas srece,inace bi isao na dijetu ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...