Jump to content

Moto Zajednica

da li se može putovati sa trkalicom?!

Recommended Posts

• U prolazu, 5 postova

pozdrav svim bajkerima!

imam trenutno r1 i voleo bih da malo putujem sa njim(posle njega planiram fz1 fazer ali...).voleo bih da čujem vaša iskustva  sa nekih daljih putovanja trkalicom i da li da se upuštam u takve ture(od 500km-....).hvala i pozrav!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 103 postova

pogresno pitanje. moze se i na magarcu oko sveta, da ne pricam biciklom ili peske. pitanje je koliko je to pametan izbor za putovanja. Sta zelis od putovanja...i kako ti zamisljas putovanje....ali da odzujis sa r1 negde na kratko, samo zavisis od kvaliteta asfalta, ne udaljenosti. trkalica je za trke. tourer je za putovanja.

• U prolazu, 5 postova

kibo,šta bih ja sve voleo trebalo bi mi 5 motora.imam hard enduro haskija i r1 i pitanje je dokle ću moći i tako.v-strom bi rešio sve....!sutra je utorak,možda i dodje!!!!!!!!

• Zainteresovan, 726 postova

U jednoj raspravi konstatovali smo ne samo da se može voziti, već i da se voze eRine po putevima širom planete!

Ono što moraš imati u vidu to je da se put neće povinovati motoru već obrnuto i pravilnim izborom ruta, odmorišta i stajanki, sve se može! Taj izbor sigurno nije idealan ako češ često putovati a pri tom nemaš u lokalu mogućnosti vožnje sa eR. U suprotnom glupo je sebe gušiti endurom zbog jednog puta godišnje! Kada bi filozofirali, verovatno bi uzimali u obzir i godište vozača, da li se bavi sportom, ima li iskustva itd...

Na kraju probaj, pozajmi ako možeš eRinu i enduro pa probaj neki bliži đir...mnoge stvari če ti se pojasniti, same...

• U prolazu, 75 postova
  • Motocikl: GSX 750 R K6

moze druze i to bez problema zavisi samo koliko si ti spreman za tako nesto ja stalno idem za umag na bajkere i to erom a pre neki dan sam dosao iz italije100 i kusur kilometara i nista jedino sto sam se smrzao ni kombinezon nije pomogao jer je u alpima bilo -8 veliki pozdrav i dok ne odes sam na neki duzi put nista neces znati,sv zavisi od coveka do coveka!!!

• Drug član, 1140 postova
  • Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675

Sta je 500km?  To je maltene iza coska.  Ja sam prelazio i po 900 milja dnevno sa Trkalicom bez iakvih problema.  Naviknes se na "udobnost" menjas polozaj svaki cas i uzivas. 

• U prolazu, 11 postova

Naravno da moze. Upoznam letos na semaforu lika na R1, posao iz Prokuplja za Svajcarsku . Otisli smo zajedno na skup u Muzlju i on je posle toga nastavio ka Lozani. Pravi bar dve takve ture preko leta ;).

• Zainteresovan, 726 postova

Postavi sebe u taj položaj u kojem sediš na trkalici...proveri koji su ti mišići zategnuti i najviše opterečeni a koje od tih manje koristiš u svakodnevnom  pokretu. Baci se na kondicioni trening gde češ te mišiće utegnuti. Za početak zadnja loža, leđa i ramena pa i tricepse.

Ne zaboravi ako ti treba motor samo za putovanja onda preferiraš pogrešan model!

• U prolazu, 3 postova

može, može, al do prvog susednog grada ili bolje kafića.

Ma brate, kupi neku endurku pa da te BOG vidi i da se slatko navozaš. A ako hoćeš brzinu, onda upiši pilotsku akademiju u Vršcu.

Veliki pozdrav!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja