Mikka 431 Napisano Octobar 18, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan [/url] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Octobar 18, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hihihihihihihihihihihihi.....meni dosta samo motor BMW... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano Octobar 18, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E pa ne može, poslednja slika mora da se izbaci, pogrešan model! Propisi su propisi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Octobar 18, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Hihihihihihihihihihihihi.....meni dosta samo motor BMW... ;D ;D ;D ;D ;D Pa dobro nek bira Gremlinka, a ti samo razrezi ostatak kese. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Octobar 18, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hihihihihihihihihihihihi.....meni dosta samo motor BMW... ;D ;D ;D ;D ;D Pa dobro nek bira Gremlinka, a ti samo razrezi ostatak kese. ;D Nema kese...kesa je "izgorela"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Octobar 18, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Octobar 18, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Octobar 18, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan a zenski modeli? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Octobar 19, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj "bajato" novo broj 3! ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17498 Napisano Octobar 19, 2009 Integrisan, 8334 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma, broj 3 izgleda bez veze... Skroz su upropastili prethodni dizajn, koji je meni bio SAVRSEN. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Octobar 19, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Ko pravi one MX cizme za BMW? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 19, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima u BMW-u ovih enduro kaciga da se probaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Octobar 19, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Iju al ce neko da se izuva za opremu........... Al ona kaciga je extra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 19, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pa kada je mogao onaj Holanđanin (sa Tare) da fura seriju 3...što ne bi i Greco naš? Trojka komlet je lepši u prirodi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Octobar 19, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima u BMW-u ovih enduro kaciga da se probaju? Verovatno imaju u Radulovicu a i mozes da svratis do mene ako hoces da je probas ! http://www.bmw-motorrad.com/com/en/index.html?content=http://www.bmw-motorrad.com/com/en/equipment/rider_equipment/detail.jsp&pid=83&cid=121 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Octobar 19, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da će i Greca da dobije ćega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucko 103 Napisano Octobar 19, 2009 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan Ako Gremlin moze da udje u ovo ja ću da ih pojedem ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Octobar 19, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako Gremlin moze da udje u ovo ja ću da ih pojedem ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Octobar 19, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako Gremlin moze da udje u ovo ja ću da ih pojedem ;D Nemoj da kazes dvaput...mozda ima broj XXXL...verovatno materijal nije ukusan za jelo, mozda sa nekim prelivom odozgo bude bolje... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Octobar 20, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da će i Greca da dobije ćega ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucko 103 Napisano Octobar 20, 2009 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan Jok, rade ih do 2XL tako da sam spreman da pojedem i jednu rukavicu i čizmu po izboru ako se u njih uvučeš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Octobar 20, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Uff bre Greco al te Mikka napakovao . Moraces da prodas kola da bi kupio opremu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Octobar 20, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jok, rade ih do 2XL tako da sam spreman da pojedem i jednu rukavicu i čizmu po izboru ako se u njih uvučeš Hmmmm....znao si za ovu malu BMW pakost iz licnog sikustva...bolje da te vodim u Trpezu ? Uff bre Greco al te Mikka napakovao . Moraces da prodas kola da bi kupio opremu . Ma pusti ti Mikku, on ti je maneken za BMW odela...placaju ga da to radi, a i lep je decko pa se ljudi navuku i kupe...snaci cu se ja i sa ovom postojecom IXS opremom koja nije tako losha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 20, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ma pusti ti Mikku, on ti je maneken za BMW odela...placaju ga da to radi, a i lep je decko pa se ljudi navuku i kupe...snaci cu se ja i sa ovom postojecom IXS opremom koja nije tako losha. Ma da, jos treba da obuces BMW odelo, pa da budes fensy. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Octobar 20, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan "obucite Grecu" ;D ;D ;D kao ona igra za devojcice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...