pedja_bn 0 Napisano Octobar 18, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Pozivamo sve nase drage prijatelje na prvu moto zurku u organizaciji MK DUCAN Bijeljina. Zurka ce se odrzati u prostorijama kluba upitnik, u centru grada, dana 06.12.2009 god (nedelja). Svirace grupa PEPER BOYS iz NS. obecavamo dobru zabavu i dosta piva. POZDRAV OD UPRAVE KLUBA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Octobar 20, 2009 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan steta sto je nedelja ponedeljak je radni dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja_bn 0 Napisano Octobar 20, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan znam brate ali jedino tada mozemo dobiti lokala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Octobar 22, 2009 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo kako bilo DUHOVI STIZU obavjstenje postavljeno i na nas sajt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja_bn 0 Napisano Octobar 22, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan hvala draki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Octobar 24, 2009 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam planirao da budem i bicu u subotu u Bijeljini ali ne mogu ostati u nedelju na moju zalost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Novembar 17, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Je l' piva tocena i hoce li biti klepanje po usima ili ima kakvih povoljnih cijena za nas siromasne bikere? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Novembar 17, 2009 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Je l' piva tocena i hoce li biti klepanje po usima ili ima kakvih povoljnih cijena za nas siromasne bikere? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja_bn 0 Napisano Novembar 17, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan hahhaaaa, nece biti klepanja po usima cijene ce biti maksimalno snizene pozzzzz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Novembar 18, 2009 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan hahhaaaa, nece biti klepanja po usima cijene ce biti maksimalno snizene pozzzzz... a hoce li biti mlajdi domacica ili da se ja pobrinem za to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiral1 0 Napisano Novembar 18, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: Požega, Raška Prijavi odgovor kao problematičan Lepo se provedite!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja_bn 0 Napisano Novembar 20, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan hvala, hvala draki zar ti sumljas u nas???? ali znas kako kazu od viska glava neboli..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Novembar 20, 2009 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan draki zar ti sumljas u nas???? znaci ja da to da sredim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 20, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan draki zar ti sumljas u nas???? znaci ja da to da sredim Draki nesto si se zbunio... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Novembar 20, 2009 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan draki zar ti sumljas u nas???? znaci ja da to da sredim Draki nesto si se zbunio... ;D ;D ;D Pa ako to prepustim Pedji ima da bude oskudacija sa zenama ipak mi mladji to treba da sredimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 20, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako to prepustim Pedji ima da bude oskudacija sa zenama ipak mi mladji to treba da sredimo! Na mladjima svijet ostaje,a zenske na starijima...neko rece. ??? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Novembar 20, 2009 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako to prepustim Pedji ima da bude oskudacija sa zenama ipak mi mladji to treba da sredimo! Na mladjima svijet ostaje,a zenske na starijima...neko rece. ??? ;D ;D ;D Cuj to dobro vi zene a mi cemo djevojke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Novembar 20, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Cuj to dobro vi zene a mi cemo djevojke Draki onda imaj i mene u vidu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Novembar 20, 2009 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Cuj to dobro vi zene a mi cemo djevojke Draki onda imaj i mene u vidu Narvno prijatelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Novembar 23, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Je l' piva tocena i hoce li biti klepanje po usima ili ima kakvih povoljnih cijena za nas siromasne bikere? ??? Sta nije jasno? Lijepo sam pitao za cijene. To je nesto sto me zanima i veoma je bitno za moj budzet u vrijeme velike svjetske ekonomske krize ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 23, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Je l' piva tocena i hoce li biti klepanje po usima ili ima kakvih povoljnih cijena za nas siromasne bikere? ??? Sta nije jasno? Lijepo sam pitao za cijene. To je nesto sto me zanima i veoma je bitno za moj budzet u vrijeme velike svjetske ekonomske krize ;D Ko pita jos vise skita...vide ljudi pa lazu. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Novembar 23, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako to prepustim Pedji ima da bude oskudacija sa zenama ipak mi mladji to treba da sredimo! Na mladjima svijet ostaje,a zenske na starijima...neko rece. ??? ;D ;D ;D Ja uvijek stojim iza poslovice da i corava koka ubode koje zrno! Sto znaci da na starijim moze da ostane to "koje" i kad se rasporedi na vas starije = bodu dvojica, najvise trojica ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 23, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako to prepustim Pedji ima da bude oskudacija sa zenama ipak mi mladji to treba da sredimo! Na mladjima svijet ostaje,a zenske na starijima...neko rece. ??? ;D ;D ;D Ja uvijek stojim iza poslovice da i corava koka ubode koje zrno! Sto znaci da na starijim moze da ostane to "koje" i kad se rasporedi na vas starije = bodu dvojica, najvise trojica ;D ;D ;D @ yubilly Je li ti znas sta je "matematicki paradoks" . ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Novembar 28, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da ja treba da pitam: "Sta je matematicki paradox"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 29, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da ja treba da pitam: "Sta je matematicki paradox"? Da...,a to je kada 50 ide u 25 i to 2x. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...