Katarina* 5 Napisano Octobar 17, 2009 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sucajno nasao,verno uradjeno,pa ko nije imao prilike da pogleda evo filma. Nije bas vezano za motore ali je poucno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23129 Napisano Octobar 17, 2009 Integrisan, 9808 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh jbt! Sav se najezih... Ovo treba nekako pustiti u etar...Bas navodi na razmisljanje. Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Octobar 17, 2009 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je bila tema davno, ali vredi pogledati i preispitati se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Octobar 18, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ovo te tera da se zamislis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Octobar 18, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan To su sve scene iz stvarnog zivota.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano Octobar 18, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Stari video ali uvek aktuelan. Treba puštati početnicima, bez obzira na broj točkova. A i starijima, da (se) ne zaborave... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 18, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Da bude sreće pa da ne nađem sa You Tubea, pravi snimak a ne montaža...devojke koja je izgorela u zapaljenom autu. Mazili pazili ono što je ostalo od nje ali ne zadugo. Sve zbog par čašica i dalebu koja je uletela u njih! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Octobar 18, 2009 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ciljash na ovaj video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano Octobar 18, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan bogu hvala pa sam prestao da pijem pre dve godine i od tada se ponasam kao leceni alkoholicar,ni kap nisam popio. Iz mog iskustva dok sam pio sve je stvar navike sad sam jednostavno navikao na sokove ili vodu da pijem u drustvu. U pocetku su me zezali ali sad su i drugi naucili da ne pijem i to je to. Voleo sam da popije i dobro da se napijem i bilo je lepo ali sad je stvarno mnogo lepse. Verovatno zvucim kao cale ali ja radim ono sto meni odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 852 Napisano Octobar 18, 2009 Cuore Sportivo, 1339 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan bogu hvala pa sam prestao da pijem pre dve godine i od tada se ponasam kao leceni alkoholicar,ni kap nisam popio. Iz mog iskustva dok sam pio sve je stvar navike sad sam jednostavno navikao na sokove ili vodu da pijem u drustvu. U pocetku su me zezali ali sad su i drugi naucili da ne pijem i to je to. Voleo sam da popije i dobro da se napijem i bilo je lepo ali sad je stvarno mnogo lepse. Verovatno zvucim kao cale ali ja radim ono sto meni odgovara. Postujem ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Octobar 18, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 19, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=42444.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Octobar 23, 2009 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan U jbt. od ovog drugog snimka sto je ugac postavio skroz sam se najezio... :o Ko se posle ovog snimka ne opameti,nikad nece... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Octobar 23, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi pamet u glavu!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Decembar 1, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Bilo vec ovde ali nikada nije naodmet pogledati opet i treba stavljati povremeno da bi mogli videti i oni koji to pre nisu ucinili..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 651 Napisano Decembar 1, 2009 drkadzija, 1229 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Ovo me vraća na moju teoriju da prva 2 časa u auto školi treba da budu gledanje ovakvih klipova i obavezna poseta sajtu live to ride ride to die. A u sklopu kazni za vožnju pod uticajem alkohola treba svakako obavezati vozače da minimum 2 puta nedeljno po sat vremena to ponovo gledaju snimake i sajtove te sadržine, kao i da dok su živi im se pola plate skida u korist žrtava njihovog ne razmišljanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2807 Napisano Decembar 2, 2009 Braveheart, 707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan idi bre.. gledao sam ovo par puta i svaki put kad pogledam presedne mi sve... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Decembar 2, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A zasto ovo ne bi bilo na naslovnoj strani foruma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Decembar 2, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Eh, zašto!! Zato što još ima ljudi na forumu sa kojima se raspravljam oko uvođenja novog zakona. Po meni, sam zakon je loš i može biti mnogo bolji pa i ovaj trenutno što je, samo kada bi se striktno poštovao, bio bi dovoljan! Ali šta je tu je, barem će se smiriti mnogi gasoviti a neki neće! No za dobrobit svih potrebne su promene. Nisam baba Vava da znam koliko će sve to uspešno biti ali donekle će biti sigurnije na našim putevima. Biće i dalje mita i korupcije ali u manjem obimu! Sad, naki se ne slažu sa mnom, njihovo pravo ali još se ljute kada to pomenem!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Decembar 3, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan Nek me izbace sa foruma.....JEBEM TI ZIVOT! Ja umem da popijem i to onako studentski...ali ne umem (ili necu)da sednem na motor tada. Cak ni u auto. Nekad kad popijem dva piva sednem u auto ali ako popijem dva piva i gutalj preko...taksi me ceka! Volim svoj zivot i ne zelim da ga prekinem ni na nacin zrtve ni na nacin pocinitelja neke nezgode Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijelnk 1 Napisano Decembar 3, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Knezevac Motocikl: Bmw F650 Prijavi odgovor kao problematičan Takav je zivot danas jesi sutra mozda.....zavisi od drugih osoba ali najvise od nas samih!!!!I ja vozim svaki dan na poslu i nema pica,kada idem sa drustvom na pice lepo tel. u ruke i taxi pa nemislim.a prvi snimak je da se najezis ali istinit i realan i treba ga pustati na televiziji bar jednom dnevno da nas podseti da volan ili korman motora nejde sa alkoholom!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Decembar 3, 2009 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan auu.... strasno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1884 Napisano Decembar 4, 2009 Drug član, 1073 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da pustaju i po ceo dan i dijabole ce i dalje raditi sto rade i sada, a panduri ce i dalje okretati glave kada ih vide... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Decembar 4, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...