ugac 1150 Napisano Octobar 24, 2009 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije to problem valjda. Replay na pristigli mail sal rechenicom "vasha fotografija je stigla i uchestvujete u takmichenju" ne bi trebalo da oduzme vishe od 5 sekundi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1736 Napisano Octobar 24, 2009 Drug član, 889 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ne bi bilo lose da se ljudima koji su dostavili fotke posalje potvrda njihovog prijema? Da se ne ponove situacije kao sa Zub-om iz prethodnih takmicenja... Hellena,nebi bilo lose. A oćete i još po 100 eura da vam pošalje :D Bilo bi lepo, sto da ne! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Octobar 24, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, biće u sledećem krugu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Octobar 24, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Šta, 100€? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Octobar 24, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Šta, 100€? A jel mogu ondak i ja da ucestvujem ? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Octobar 25, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Alo bre, nema zezanja, nemojte da vam pozajmim avatar! :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monsterbnt 0 Napisano Octobar 25, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Jel to neko pomeno 100 EUR?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Octobar 25, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan DA TO MENI POKLANJAJU SVI UČESNICI ZA ROĐENDAN :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Octobar 25, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Jao znate koliko je fotografija stiglooo! :o Jeeeej! Baš će biti zanimljiv ovaj krug! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2082 Napisano Octobar 25, 2009 Skuteras, 3702 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan E vala sam za ovaj krug i ja poslao. Macro mi omiljena oblast. Malo mi vreme ne da pa nisam mogao mnogo da se zezam, al' za promenu sam bar bilo sta poslao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Octobar 25, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan E vala sam za ovaj krug i ja poslao. Macro mi omiljena oblast. Malo mi vreme ne da pa nisam mogao mnogo da se zezam, al' za promenu sam bar bilo sta poslao Da nije upao neki leptir u "onu" rakiju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2082 Napisano Octobar 25, 2009 Skuteras, 3702 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da nije upao neki leptir u "onu" rakiju ? Malo je falilo da ja upadnem u onu rakiju. Imalo je nekih malih musica, sircetusa, koje pomazu vrenje ali nisam mogao da montiram rasvetu u kacaru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShukS 1 Napisano Octobar 25, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene ponovo u sedlu +1 Za 100 evrica sve poskakujem ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zub 7 Napisano Octobar 25, 2009 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja poslao još fotki i žiro račun. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole 31 Napisano Octobar 26, 2009 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: O_bre_novac Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam da vidim fotke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Octobar 26, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan jao greskom sam stavila ovamo fotku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Octobar 26, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Nismo je videli. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Octobar 26, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja nisam nista video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monsterbnt 0 Napisano Octobar 26, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan jao greskom sam stavila ovamo fotku Gde je daj da vidimooooooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dase 66 Napisano Octobar 26, 2009 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kosjeric Prijavi odgovor kao problematičan + 1 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 995 Napisano Octobar 27, 2009 Ol' dirty bastard, 633 postova Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan i'm in! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Octobar 27, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan jao greskom sam stavila ovamo fotku Gde je daj da vidimooooooo videces kad bude pobedila na takmicenju ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monsterbnt 0 Napisano Octobar 27, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan jao greskom sam stavila ovamo fotku Gde je daj da vidimooooooo videces kad bude pobedila na takmicenju ;-) Alo breeeeeeeee!!! :-[ :-[ :-[ :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Octobar 27, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Veceras u 20.00 Ovo se sada ceka kao loto. Drago mi je sto cu pobediti toliki broj kandidata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1829 Napisano Octobar 27, 2009 Drug član, 756 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan +1 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...