Jump to content

Moto Zajednica

Prijavise me Arakis i Scuba

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova

Vlada, nemam motor ali imam veliku kucu sa garazom na Ledinama. Mlad, iz doba krede, lep kao pajser, nikad nisam bio u Burmi ....

Uglavnom sad su u mojoj garazi navedene osobe koje po ceo dan nesto savijaju (pajsere), vare (strujna kola i alarme), farbaju (vlasnike) i sire se kao PANDEMIJA!!

Ima tu i dobrih momaka (osim ove dvojice ;)), koji redovno dolaze i prave ravnotezu...budite i vi njihovi gosti, ALI KRATKO!!!!

pozdrav Vladimir...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

Vidi ti njega kako je izmenio onaj uvodni post. Simpatičan mladić. A baš smo ga lepo predstavili.

tačno je da smo jedared ušli kod njega u garažu tri metra. Od tada smo metastazirali na celu garažu, dvorište i deo kuće. Eeeeee... da je znao sa kim se vata u kolo...  ;D ;D ;D

• Çelebi, 2415 postova

A one dveod preko puta što su došle da gledaju motore pa su sad svaki dan kod njega, peru mu, kuvaju mu, peglaju mu, ... mu  ::)  ;D ;D ;D

• Çelebi, 2415 postova

Za sad samo jela koja se dugo krčkaju na bubnjari. Kotlići, roštilji i ostale pozitivne perverzije na proleće kad sredi prostor oko bazena  ;)

• Zainteresovan, 726 postova

Dobrodošao...

Ne brini ima i nas mlađih, iz doba Jure i lepših od Arakisa i Scube....

Prošli vlasnik garaže završio u 'Lazi' kada je video da mu Arakis napravio od nje diskoteku a Scuba mu srušio pola ograde i proširio se do komšije...Gde bajkere pusti, kukala ti majka...još ti nisu rekli, pa sedni na motor probaj kako izgleda. Kako mi je kum sa Ledina a pozna'm i Bursaće (Citroen-servis) eto mene da vam ložim bubnjaru...šta čekaš, pa stavljaj čaj i spremi rum.

• Drug član, 2143 postova

Arakis i Scuba kazes ?

Au....pa ko je njih poznavao ni pakao mu nece tesko pasti, a ti reche da su oni odgovorni za tvoju registraciju na forumu...Nek ti je Bog u pomoci, i pazi da ti ne otmu i celu kucu...znam ih, veliki su to razbojnici...

;D ;D ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja