YOman 109 Napisano Januar 21, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima ideju kako bi moga da dodjem do ovakvog BMWovog odela i za koje novce? Neshto slichno su nosili i u serialu Long Way Round! Intersantnu temu je pokrenuo nash chlan iz Bugarske tzv.Xover koji je rekao interesantnu stvar da je negde na ovakvom odelu video etiqticu sa Made in Yougoslavie! E sad,ako je to tako mora da ima neko josh tu inf. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Januar 22, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Evo, nashao sam post: http://www.bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=1705&highlight= Da, nije Yu nego Serbia&Montenegro.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 10246 Napisano Januar 22, 2007 Drug član, 4540 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Evo' date=' nashao sam post:http://www.bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=1705&highlight= Da, nije Yu nego Serbia&Montenegro..[/quote'] nebih da idem u off ali samo da kazem da ovde u kanadi ima dosta obuce i odece koja je pravljena kod nas ali se prodaju pod imenima drugih firmi.Ali iznutra pise Serbia&Montenegro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Januar 22, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan isto ko shto je tone rossignola made in bosnia, treba samo provjeriti fabrike textila i sl kod nas i naci cesh to a kolko se sjecam nashe prozivodne moci nisu velike stoga i tih fabrika ne moze bit toliko puno , btw odijelo je perverzija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Januar 22, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Idi na www.motori.hr/forum pa pitaj Franca. On ga ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Januar 22, 2007 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Idi na www.motori.hr/forum pa pitaj Franca. On ga ima Ova ti je dobra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1969 Napisano Januar 22, 2007 Vlasnik sajta, 5376 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan A jel zna neko za neku fabriku kod nas koja pravi moto jakne? Treba mi kontakt neki ili bar adresa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanvfr 0 Napisano Januar 22, 2007 U prolazu, 14 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan iz iskustva znam da ovakvu jaknu znaci samo jaknu novu u originalu nemozes da kupis ispod 600 evra licno sam je gledao u Minhenu prosle god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Januar 22, 2007 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Jomane, ako ikako nadjes put do ove lepote...javi. Oma gi kupujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Januar 22, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Minhenu u BMW Motorrad Zentrum :D vid'o ja... Imaju sve velicine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Januar 22, 2007 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Minhenu u BMW Motorrad Zentrum :D vid'o ja... Imaju sve velicine... Pa nesto sam planirao od cetvrtka da skoknem do Min'kena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Januar 22, 2007 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Imas u ovom katalogu, navodno salju i u Srbiju. Oko 1000$ za jaknu i pantalone + postarina + carina... Mnogo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Januar 22, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imas u ovom katalogu' date=' navodno salju i u Srbiju. Oko 1000$ za jaknu i pantalone + postarina + carina... Mnogo [/quote'] a jel ide uz to i dzaba hemijsko jer mozda padne neka trunèica, pa æe to Šmajsa odmah da nosi na dry cleaning Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Januar 23, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Minhenu u BMW Motorrad Zentrum :D vid'o ja... Imaju sve velicine... Ma OKeY. Ja sam mislio ...malo,ovo-ono! :oops: Ako se razumemo! :-k Nevere,hvala za link! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Januar 23, 2007 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio ...malo' date='ovo-ono! :oops: Ako se razumemo![/quote'] Malo bi Srpskim triatlonom do odelceta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Januar 23, 2007 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Imas u ovom katalogu' date=' navodno salju i u Srbiju. Oko 1000$ za jaknu i pantalone + postarina + carina... Mnogo [/quote'] a jel ide uz to i dzaba hemijsko jer mozda padne neka trunèica, pa æe to Šmajsa odmah da nosi na dry cleaning Hvala Never. Bas cu da probam sa pantalonama. Djuro...ova roba nije za urvine i vukojebine...tipa Senjak i sl... Samo za centar.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Januar 23, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Djuro...ova roba nije za urvine i vukojebine...tipa Senjak i sl... Samo za centar.... Ej jel mozes to da napises na engleskom, cisto da posaljem na sve ove rezidencija ambasadora oko mene, da znaju da su se zajebali i da treba da se presele u Sumatovacku? :boca: :boca: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Januar 23, 2007 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Djuro...ova roba nije za urvine i vukojebine...tipa Senjak i sl... Samo za centar.... Ej jel mozes to da napises na engleskom' date=' cisto da posaljem na sve ove rezidencija ambasadora oko mene, da znaju da su se zajebali i da treba da se presele u Sumatovacku? :boca: :boca:[/quote'] He,he...nemoj bre da ti zabranimo pristup Vracaru...gde bi se onda bavio sportom :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Januar 23, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Minhenu u BMW Motorrad Zentrum :D vid'o ja... Imaju sve velicine... Ma OKeY. Ja sam mislio ...malo' date='ovo-ono! :oops: Ako se razumemo! :-k Nevere,hvala za link![/quote'] Da znam gde ima ovo-ono, imao bi i gace BMW! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Januar 23, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan A jel zna neko za neku fabriku kod nas koja pravi moto jakne? Treba mi kontakt neki ili bar adresa... Moj SPIDI R Evolucione je raðen u Visokom' date='Bosna i Hercegovina,fabrika KTK.Inaèe [b']samo su tu i radi[/b].Radili su i neke modele DAINESE.Uz dobru vezu možeš i boje da složiš,a naravno rade po mjeri ( kao što sam ja uradio za sebe i svoje prijatelje).Cijena ---sitnica 400 "onih para". _______________________________ Speed limit---ali tamo negdje oko 340! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano Januar 23, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kod Radulovica, oni su generalni zastupnici BMW za Srbiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Januar 23, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kod Radulovica' date=' oni su generalni zastupnici BMW za Srbiju[/quote'] nekad bili...dok se Miskovic nije setio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Januar 24, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan http://www.ktkvisoko.com.ba/pkonfekcija.htm hm what a styling heheheheheh vrh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Januar 24, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kod Radulovica' date=' oni su generalni zastupnici BMW za Srbiju[/quote'] Da. Bio... :cry: Cena odela 76.000 din~950 e. Cheka se mesec dana. Eto,ko voli nek izvoli..ja necu! :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Januar 24, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kod Radulovica' date=' oni su generalni zastupnici BMW za Srbiju[/quote'] Da. Bio... :cry: Cena odela 76.000 din~950 e. Cheka se mesec dana. Eto,ko voli nek izvoli..ja necu! :roll: Cijena?...prava sitnica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...