Jump to content

Moto Zajednica

EN500 1995 perfektan 1700e fix

Recommended Posts

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

Evo ovako da ne bih editovao stari oglas postavljam nov sa bitnim izmenama!

Kawasaki EN500a 1995.godina.

Registrovan do 18.06.2010.

presao 20.000km

Uradjeno pre 5km:

1.Zamenjen lanac u masini

2.Zamenjen spaner lanca

3.Zamenjeni plasticni klizaci lanca

4.Nastelovani ventili

5.Zamenjeno ulje i filter

Na motoru bukvalno nema sta vise da se pipne,sve je ustelovano i nista ne "zvecka".

cena je 1700e i to je stvarno zadnja cena.Moguca je zamena samo za auto u istoj ceni ili eventualno nesto jeftinij.

064/163-62-30

post-4859-12879053944511_thumb.jpg

post-4859-12879053945085_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

pa ako ovo nije povoljna cena onda ja stvarno ne znam.....za ove pare ne moze ni preko da se nadje u ovakvom stanju

• Svrati ponekad, 434 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 600F

Stvarno super motor!!

Pa stvarno ga dajes ispod cene pa za te pare nema preko stvarno evo ja sam u svabiji pa znam.

Ko kupi ovu masinu nece se pokajati.Moj kolega iz SM ga ima i kune se u njega.

Menjao bi se ja za mog stranca  al j..a tebi treba auto

U svakom slucaju zelim ti srecnu prodaju i nespustaj cenu vise steta bree

cenu tesko da cu vise spustati to je sigurno a i ljudi koji mi nude zamene neka uzmu u obzir da je to cena za kes,ne moze biti ta cena za vase ne realne ponude.

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

cenu tesko da cu vise spustati to je sigurno a i ljudi koji mi nude zamene neka uzmu u obzir da je to cena za kes,ne moze biti ta cena za vase ne realne ponude.

A koji auto te interesuje? Ja prodajem Citroen AX benzinac 89 mada sumnjam da te interesuje... :(

A koji auto te interesuje? Ja prodajem Citroen AX benzinac 89 mada sumnjam da te interesuje... :(

nesto sto ne prokisnjava i u cemu ker ne moze da me ujede ;D kakvo je stanje?registrovan? koliko para?

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

Limarijski je perfektan! Zavrshena limarija pre par dana i stvarno je extra odradjeno nije samo zamazano. I zamisli odma prvi dan mi ogrebu prednji levi blatobran! To i dalje stoji ali ce biti popravljeno o mom (to jest troshku pochinioca kod istog majstora) Motor je 1.4 benzinac ali je regostrovan na 1.1. uvezen stranac iz inostranstva pa je samo carinjen na 1.1. Sve legalno imam sve papire za agregat koji je sada u automobilu. na saobracajnoj se josh vodi na stari agregat al to njemu niko ne proverava. Pri prodaji bi mi odma prebacili papire na ovaj sada da bude sve 100% legalno.

PS: nashao sam ti kupca za motor ako se mi ne dogovorimo, samo treba da ti se javi. Ja bih lichno vishe voleo da ga on uzme jer shta ce meni dva motora, i meni odgovara kesh za auto. Dechko ima oko 1300-1400 kesha a ostalo je rekao da ce da uzajmi. Iscimacu ga opet da vidimo shta i kako... Jeste kraj sezone al ovakva prilika se ne propushta....

Koliko si visok i tezak ? Pitam za gabarite , jer neznam da li bih mogao da se spakujem 195/115 na EN 500...nisam imao prilike da ga vozim... ???

ja sam 187cm i trenutno 116kg.  Sa suvozacicom sam se bez problema vozio i na duze relacije. Mislim da bi tebi produzene komande resile sve probleme.

Kolega izvini što te smaram , a koliko bi koštala izrada tih produžetaka i za koliko vremena se mogu izraditi i montrati ?

mislim da prosecnom variocu ,metalo strugaru ili slicnom majstoru ne bi trebalo vise od dva sata da sve napravi. Ne znam koliko su orginalne komande ali verujem da mogu da se naprave odlicne za manje od 50e. Imas temu na forumu o EN500,imas tu par modela koji su napravili vidi sa njima.

• Svrati ponekad, 170 postova
  • Motocikl: Harley Davidson

Pozdrav,

Vidim da su ti kombinacije razne pa da ti i ja stogod ponudim. Imam Juga Korala 1.1.   2005. god. uzeo sam ga na lizing i ostala je jos jedna rata da ga isplatim. Registrovao sam ga pre 20 dana, kasko osiguran, ima alarm, galeriju. Presao 34500 km, na 33000 radjen servis. Nema plin. Nije nikad udaran ali ima jednu ogrebotinu ispod desnih vrata ( nije ostecena farba).

Ako te zanima zamena mozemo se cuti i na 0603706150. Pogledaj kako se krece to godiste na netu pa mozemo da pregovaramo ako te interesuje.

• NW, 2593 postova
  • Motocikl: R 1200 GS

Koliko si visok i tezak ? Pitam za gabarite , jer neznam da li bih mogao da se spakujem 195/115 na EN 500...nisam imao prilike da ga vozim... ???

Prijatelju, ja sam iste konstitucije (samo imam 105kg) i ne bih ti preporucio ovaj motor zbog gabarita, jednom sam probao i vrlo je nezgodno. Ne znam sa produzenim komandama kako bi izgledalo ali najbolje bi bilo da pitas Mandu sa foruma on ima isti motor i iste je konstitucije pa nek ti prenese svoja iskustva.

@Gavrolini izvini za off.

• U prolazu, 0 postova

Prijatelju, ja sam iste konstitucije (samo imam 105kg) i ne bih ti preporucio ovaj motor zbog gabarita, jednom sam probao i vrlo je nezgodno. Ne znam sa produzenim komandama kako bi izgledalo ali najbolje bi bilo da pitas Mandu sa foruma on ima isti motor i iste je konstitucije pa nek ti prenese svoja iskustva.

@Gavrolini izvini za off.

Hvala kolega :D....mada mi nije drago to sto cujem , jer mi se ovaj motor opako svidja :'(

Gavro , veliko izvini za off

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja