RSVMillenian 228 Napisano Octobar 26, 2009 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Jel sam ti ja lepo rekao da batalis ;D Znas ti za sta si... E moj Dane, nemoj da 'vatas Patka za patku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saghmeister 143 Napisano Octobar 27, 2009 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas su potvrdili iz Mattinghofena(Austria)fabrika KTM-a, da ce mi KTM 690 Rally Dakar motor jos ove nedelje krenuti ka Srbiji,tako da vec sledece nedelje biti ocarinjen! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Octobar 27, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Extra, osecam da si veoma uzbudjen i da nemozes da docekas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monsterbnt 0 Napisano Octobar 27, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Danas su potvrdili iz Mattinghofena(Austria)fabrika KTM-a, da ce mi KTM 690 Rally Dakar motor jos ove nedelje krenuti ka Srbiji,tako da vec sledece nedelje biti ocarinjen! ;D ;D ;D Kad budes vozio tog monstruma seti se malo i nas obicnih smrtnika........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Octobar 27, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za saghmeister-a: Da li ces dolaziti u Miletic na stazu da vezbas, bilo bi zanimljivo malo te gledati, ako ne smeta naravno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Octobar 27, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Zar nisu za sledecu godinu zabranjeni motori preko 450ccm? Zbog toga navodno fabricki KTM ne ucestvuje na Dakaru. Ili sam ja nesto pobrkao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Octobar 27, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Zar nisu za sledecu godinu zabranjeni motori preko 450ccm? Zbog toga navodno fabricki KTM ne ucestvuje na Dakaru. Ili sam ja nesto pobrkao? 2010 godine fabricki vozaci ne smeju da voze motore preko 450cc, dok privatni smeju , ali moraju imati neki uredjaj koji smanjuje snagu motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 249 Napisano Octobar 27, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci 100k evra po takmicaru resava stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saghmeister 143 Napisano Octobar 27, 2009 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan da se malo podsetimo starih dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saghmeister 143 Napisano Octobar 27, 2009 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odgovor za Oruku!javicu tacno kad cemo doci u Svetozar Miletic na trening inace sad svaki petak,subotu i nedelju treniramo u Maloj Piaci ili na Horgosu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saghmeister 143 Napisano Octobar 27, 2009 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo pravi odgovor za Lalajka i Kobru!Organizator je za 2010 Dakar odredio da jos ove godine moze svako da vozi sta zeli ali pored toga su se odlucili da od prosle godine takmicari koji su postigli rezultat ispod 30-og mesta dobice neki prigusivac izmedu filtera i karburatora da bi nekako izjednacili profesionalce sa amaterima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3356 Napisano Octobar 27, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5497 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je KTM neprikosnoven , u cemu je tajna.Mashini, ovjesu, pouzdanosti ili..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3117 Napisano Octobar 28, 2009 Drug član, 1192 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Prvo cestitke na uspehu! Samo ucestvovanje je ogroman uspeh i od sveg srca vam zelim da obojica ucestvujete i zavrsite Dakar 2010 Zasto se smanjuje kubikaza i sta ti mislis koja je kubikaza najpodesnija za takvo takmicenje? Motor moras da carinis?! Verovatno cete i pdv da platite... Pa zar nije mogla ova drzava preko nekog nadleznog ministarstva bar tu da vam da povlastice i olaksice ako vec nece direktno da pomogne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 28, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Sta ti je sa motorom iz prosle godine, el na njemu trenutno treniras ili na nekom drugom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Octobar 30, 2009 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Boža mi se javio iz Insbruka, operisan je, provukli mu neku elastičnu titanijumsku šipku kroz parčiće ključne kosti koji su pukli, što on kaže: nanizali parčiće kosti ko na ražnjić. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 30, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Odlično jer samo će tako pravilno zarasti...bolje da se nije desilo ali šta je tu je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Octobar 30, 2009 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam cuo od Mikulanca, male su sanse da ce Boza da ucestvuje na Dakaru.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saghmeister 143 Napisano Novembar 1, 2009 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam se vratio iz Austrije bio sam cetri dana na skijanju malo priprema za Dakar i u povratku sam svratio u Insbruk u bolnicu gde je Boza operisan,bili smo zajedno sat i pol vremena lepo smo se izpricali dosli smo do zakljucka da ako ide sve kako treba i Boza ce nastupiti na 2010 Dakaru.Danas u 15 30 je poleteo iz Insbruka za Bec pa za Beograd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3356 Napisano Novembar 1, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5497 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Dace bog! Kako bi na skijanju , daj neku sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monsterbnt 0 Napisano Novembar 1, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam se vratio iz Austrije bio sam cetri dana na skijanju malo priprema za Dakar i u povratku sam svratio u Insbruk u bolnicu gde je Boza operisan,bili smo zajedno sat i pol vremena lepo smo se izpricali dosli smo do zakljucka da ako ide sve kako treba i Boza ce nastupiti na 2010 Dakaru.Danas u 15 30 je poleteo iz Insbruka za Bec pa za Beograd. ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3117 Napisano Novembar 1, 2009 Drug član, 1192 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Prvo cestitke na uspehu! Samo ucestvovanje je ogroman uspeh i od sveg srca vam zelim da obojica ucestvujete i zavrsite Dakar 2010 1. Zasto se smanjuje kubikaza i sta ti mislis koja je kubikaza najpodesnija za takvo takmicenje? 2. Motor moras da carinis?! Verovatno cete i pdv da platite... Pa zar nije mogla ova drzava preko nekog nadleznog ministarstva bar tu da vam da povlastice i olaksice ako vec nece direktno da pomogne? . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saghmeister 143 Napisano Novembar 2, 2009 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kubikaza se smanjuje najverovatnije zbog krajnje brzine jer ovi motori KTM 690 Rally vec fabricki postignu brzinu preko 200km na sat.Za mene licno ovaj motor jako odgovara samo da je laksi 50 kg.Ovi motori su svi registrovani zato sto se voze i u saobracaju Argentine i Cilea i prelazimo redovnu pasosku kontrolu izmedu dve drzave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke 25 Napisano Novembar 2, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Z900 Prijavi odgovor kao problematičan I sad, spolja je agregat takav kakav je (isti ? sličan ?) . Daj u par crtica u čemu je bitna razlika između ovoga ugrađenog u moje vozilo i tog što mu ti dušu vadiš ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saghmeister 143 Napisano Novembar 4, 2009 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas je krenuo motor iz KTM fabrike ka Srbiji tako da mozemo ocekivati da ce vec u ponedeljak biti ocarinjen! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Novembar 4, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Danas je krenuo motor iz KTM fabrike ka Srbiji tako da mozemo ocekivati da ce vec u ponedeljak biti ocarinjen! Voleo bih da postavis nekoliko slika kad stigne! To se ne vidja svaki dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...