boki.64 1972 Napisano April 23, 2015 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe da se izvinjavas, jer zasto bi otvarao drugu temu, ako vec postoji tema koja te interesuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 274 Napisano April 28, 2015 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam trazio nesto slicno i potraga se zavrsila u UK,a to je vec daleko. Nisam nasao nesto blize gde bih mogao da probam i/ili kupim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan90 133 Napisano April 28, 2015 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Gardinovci Motocikl: CBR 600 F4i Prijavi odgovor kao problematičan Video sam i ja da ima u UK, ali kada bih odande poručio novu jaknu izašla bi me otprilike duplo skuplje nego što sam platio svoju... Šteta što više niko ne uvozi buffalo opremu, Pegaz je imao odličan odnos cene i kvaliteta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1368 Napisano Maj 7, 2015 prisutan, 1167 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan ja nosim baffalo endurance već dvije-tri godine i zadovoljan sam,samo mi omanjala,to jest ja se udebljao!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...