vld 20 Napisano Octobar 13, 2009 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Fantasticno putovanje! Pre nego sto sam kupio veliki motor u Bosni sam bio samo par puta i to iskljucivo glavnim putevima. Sada kad god postoji mogucnost vozim se tuda, ali sto okolnije , i svaki put me priroda ostavi bez daha. Darko, (kao i obicno ) alal vera i za turu i za putopis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18661 Napisano Octobar 13, 2009 Integrisan, 8488 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kolega - bravo i svaka cast! Pogotovo za one makadame kroz Bosnu. Mogli bi jednom da organizujemo voznjicu tuda i da nam pokazes te stazice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Octobar 13, 2009 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Doktore................super voznja............posebno mi je svidja onaj deo po makadamu...........ali zasto nema slike cevapcica (meni tako dragih), pa zar nisu zasluzili da ih slikas bar jednom :-[ Pozdrav.............iz Afrike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Octobar 13, 2009 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Doktore................super voznja............posebno mi je svidja onaj deo po makadamu...........ali zasto nema slike cevapcica (meni tako dragih), pa zar nisu zasluzili da ih slikas bar jednom :-[ Pozdrav.............iz Afrike. Ma cevapi su zasluzili itekako, nego smo zaboravili foto-aparat na motoru, pa nas mrzelo da se vracamo. A i gde god da krenem preko Bosne svracam na cevape, pa valjda se dobro poznajemo! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Octobar 13, 2009 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Doktore, Drago mi je da stara mi sekta i dalje dobro radi i drzi se na okupu ;D Super voznjica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 13, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Dodje mi da kupim Stroma, lepo zezanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4473 Napisano Octobar 13, 2009 Advanced Member, 1981 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je moguce da su od sredine maja pa do kada ste vi prosli skinuli tunel na pocetku makadama posle Kalinovika??? :o Ovo je sami kraj asfalta: Da li je ovo slikano odmah kada pukne pogled na Neretvu? A evo sta ste po mraku propustili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Octobar 13, 2009 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Da li je moguce da su od sredine maja pa do kada ste vi prosli skinuli tunel na pocetku makadama posle Kalinovika??? :o To je bas to mesto. Nisam ni znao da je tu bio tunel, a citao sam tvoj putopis malo pre polaska. A sta smo tek propustili...zasluzuje da podesim neko putovanje pa da po danu ponovo uzivam u svemu tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milloske 39 Napisano Octobar 13, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Lep putopis i lepi predeli. svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
versys.v.b 3 Napisano Octobar 14, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Brvnara u sumi je kao iz bajke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Octobar 14, 2009 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Fantastična tura,bravo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1802 Napisano Octobar 14, 2009 Lovely jubbly, 902 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan prelep putopis doktore. steta sto si propustio kolektivno slikanje stromera. vidim, garmin je uneo dodatni avanturizam u putovanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjka 37 Napisano Octobar 15, 2009 U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd/Toronto Motocikl: TDM 900, BMW R1150 RS, BMW R1200 ST, AT 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Doktore hvala na odgovoru i reportazi. SADA ZNAM STA SEBI KUPUJEM ZA NOVU GODINU ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Octobar 16, 2009 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Momci, hvala za ovaj divan putopi. Drago mi je da vam se svidja ova nasa Bosna. Slike su zaista prekrasne, a Trogir je jos uvijek naljepsi grad na svijetu. Puno pozdrava i svako dobro!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 734 Napisano Octobar 16, 2009 Drug član, 1735 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li icega lepseg od Stroma i Stromera za voznju i uzivanje, svaka cast deckima iz Hrvtaske na organizovanju skupa i druzenju, a tebi Doktore sve pohvale za prenesene utiske i starno su ljudi u pravu kad kazu jebes zemlju koja Bosne nema ;D Zao mi je sto nisam bio sa vama, al nisam mogao na 2 mesta u isto vreme, Doktore sila ste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anka 43 Napisano Octobar 18, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Vec trecu godinu idem na moto susrete u Kastele kod Trogira,a i u Trogiru sam rodjena tako da su mi svi predeli dobro poznati..Svaka cast za putopis ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Octobar 20, 2009 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast Stromeri... Prosto vam zavidim na putovanju i na motoroma... Pre mi se Strom nije svidjao. Bio je nekako kabast, veliki, glomazan. Ove sezone sam ga probao i i i bas je super... Zasada fz 6 ,novi, ne ide da ga menjam, ali mozda bi i moglo, nikad se ne zna. pa do vidjenja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...