Jump to content

Moto Zajednica

TOURATECH ZEGA - nosači kofera za Africa Twin XRV650 RD03

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 364 postova
  • Motocikl: CB125 K3

Na prodaju/menjažu, origunalni i neoštećeni, Touratech Zega nosači kofera za Afriku Twin XRV650 RD03. O kvalitetu istih nije potrebno posebno govoriti. Jednostavno - the best money can buy!

Slike istih možete videti na:

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=21808.220

Razlog prodaje je što sam sa RD03 prešao na RD07A, na koji, nažalost, ne pašu ovi nosači, a da nešto ''budžim'' - grehota. Nosači za RD03 se više ne proizvode i znam da će nekome značiti da ih dobije u originalu.

Cenim ih 150EUR. Fiksno.

Evo računice - u katalogu Touratech-a nosači za RD07 koštaju 214EUR + procenat trgovcima od 15-20% = 256EUR, koliko će me koštati novi nosači. Dakle, spustio sam cenu za više 100EUR za stvar koja se više ne može kupiti 'u radnji i koja se veoma teško nalazi čak i u inostranstvu.

Jasno, idealno bi bilo da se zamenim sa nekim koji ima Turatech nosače za RD07 ili RD07A, a trebaju mu nosači za RD03. Naravno, u obzir dolazi samo Touratech u originalnom stanju (bez varenja, budževina itd).

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 364 postova
  • Motocikl: CB125 K3

Upravo me je Gremlin obavestio da Bera, član foruma, donosi Touratech opremu bez da uzima proviziju.

Kako sam planirao da u slučaju prodaje nosača dodam najviše 100EUR za nove i pri tome računao proviziju od 15-20% trgovačke provizije, sada, sa zadovoljstvom, mogu spustiti cenu na 114EUR.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja