Jump to content

Moto Zajednica

danas kruzni tok kod opstine novi beograd

Recommended Posts

• Drug član, 1413 postova
  • Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L

danas na kruznom toku kod opstine novi beograd iz autobusa sam video oboren motor, neki kruzer ala shadow ili neka yamaha iz star serije, bordo crvene boje. Motor je bio oboren na levu stranu i vozac i suvozacica su stajali pored i verovatno cekali uvidjaj, to zakljucujem posto je bio jos jedan momak pored motora verovatno da im pomogne, ali motor nisu dizali, stoga ne verujem da je doslo do proklizavanja vec da su bili udareni ili nesto slicno, pa ako neko zna nesto. Inace vozac i suvozacica su delovali dobro imali su vec pomoc pored sebe i opremu na rukama. Nikakav auto nije bio parkiran blizu mesta pada

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1245 postova

eeee, ja sam cekao da se ukljucim u kruzni tok kad se to desilo, i koliko sam uspeo da vidim, nisu pali sami! vazno je da su oni dobro. inace, radilo se o klasicno ulasku u kruzni tok, gde neki ljudi ne kapiraju da ako imas ulicu sa 3 trake i ulazis u tok sa 3 trake, treba da udjes u istu traku kao i na ulici...pola sata pre toga sam ja isao tuda motorom, i mene je isekao lik, samo sto ja legnem na sirenu i odmah kocim, jbg moras da otvoris 10-oro ociju po gradu... i nije ono kao nije me video, jer da je hteo, video bi me, pogotovo sto sam ja bio sa leve strane, znaci gledas levo kada ulazis u tok, ali dobro... ljudi bre nece da te vide, ili idu logikom, ja sam jaci, a on neka koci!!! uzas... mare, ziv li si?

• nezavisan, 348 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850

Dobro je da su motoristi OK... na tom kružnom toku se skoro svakodnevno  :o dešavaju sudari, i to veoma gadni, jednostavno vozači koji dolaze iz pravca Zemuna ne gledaju levo iz nekog čudnog razloga, valjda im put deluje ravno ako idu ka autoputu, nemaju osećaj kružnog toga, naravno, znakove ljudi sve manje gledaju...  :'(

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja