Jump to content

Moto Zajednica

Opet Novi Sad,8.10. oboren skuteras

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 165 postova

Juče 8.10. oboren skuteraš na uglu Bulevara Kralja Petra i Branimira Ćosića.Nisam uspeo da saznam ništa o ovom udesu jer niko od okupljenih nije prisustvovao događaju a policajac skuteraš koji je bio prisutan nije baš bio raspoložen za saradnju.Saznao sam da je vozač skutera prevezen u bolnicu.Po onome što sam video na licu mesta izgleda kao klasično oduzimanje prvenstva od strane vozača automobila.

post-1947-12879053321259_thumb.jpg

post-1947-12879053322946_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• veloce come un proiettile , 728 postova
  • Motocikl: Vespa Gts Super 300

???  Mene je juce deda isekao namerno u bloku 70.Stao matori,video me i kao da je manerno krenuo sa onom forom niti te gledam niti te vidim.

Auf,jos godinu dana sam na uslovnoj slobodi tako da sam morao da se suzdrzim inace bi ga shamarao dok ne dodju sve novine da slikaju.

Znaci ona klasicna penzionercina sto ne podnosi a samim tim i nepostuje motoriste.J... se njemu za moje prvenstvo prolaza.Isto je tako i sa ovim mucenikom gore.Brz oporavak i Govnjivu motku u sake ,ne moze drugacije ???

• Svrati ponekad, 218 postova
  • Motocikl: Honda Transalp

Auf,jos godinu dana sam na uslovnoj slobodi tako da sam morao da se suzdrzim inace bi ga shamarao dok ne dodju sve novine da slikaju.

Nije tema za smejanje,ali morao sam !!! Crkoh od smeha,sam za tastaturom,gledaju ljudi okolo koji mi je.. ;D ;D Matidra,doktore za rock'n'roll!!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja