LJepoja 0 Napisano Januar 18, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Futog Prijavi odgovor kao problematičan suzuki GSXr 750 1993 god.koja smesa...kako nastelovati carbove ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Januar 18, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa jel masina radi ili... otkud znas da treba da se steluju? imas li bar neke podatke ili bas nista? u sustini, imas par koraka: - proveri i podesi paljenje - svaki karb podesi po default-u, - zagrej masinu, idi na pravac, ugasi je u brzini, pogledaj svecice - na osnovu svecica juri svaki karb posebno - sinhronizuj karbove pa sad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LJepoja 0 Napisano Januar 18, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Futog Prijavi odgovor kao problematičan sve stafove za stelovanje smese sam odvrnuo za 2 kruga i 1/4 kruga,stavim NOVE svecice,upalim,ostavim da se ugreje,krenem 1,2,3 i pocne da trokira i eto opet belaja...radi on dobro do nekih 3000-4000...a dalje,puca iz auspuha...ma pobrije se strasno ne znam sta mu je...dan radi pa 2 dana ne radi ! znaci je*e me sve u 16 ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Januar 19, 2007 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Šrafovima na karburatorima odozdo šteluješ dovod vazduha ali za ler gas. Na SRAD-ovima (128ks) je norma 2.25 okretaja, a na ostalim 1.25 ili 1.5 okretaja. Jaèinu smeše steluješ potapanjem ili izvlaèenjem igala u karburatorima. Pucanje iz auspuha se javlja uglavnom kad se nakupi smeša koja ne sagori pa se upali kasnije. Šta bih ja radio: Skinuo karburatore i dobro ih oèistio i izduvao pa video dalje, pregledao vakum membrane pa na kraju ako treba potopio igle za jedan podeok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DRAGANCE 0 Napisano Januar 19, 2007 U prolazu, 18 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan totalno isti problem imamo , puca kao nenormalno , a trosi kao autobus....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LJepoja 0 Napisano Januar 20, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Futog Prijavi odgovor kao problematičan stavio sam druge karburatore,sad trza...izgleda da nesto sa strujom nije u redu...znaci vozim ga na 5 000rpm i ide na 3 klipa i svakih 2-3 sekunde pali i onaj 4 ,stavio sam nove svecice on opet isto...odakle da pocnem sa trazenjem kvara,sta mislite da li je moguce da je popusila bobina ? kako da proverim bobinu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 20, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan postoje motori koji imaju jednu bobinu za sve klipove, oni koji imaju jednu bobinu za dva klipa i oni koji imaju bobinu za svaki klip. kod tebe je èini mi se (za ovo upošte nisam siguran) jedna bobina za dva klipa što znaèi da ili rade oba ili ne radi ni jedan od ta dva, ne može jedan da radi a jedan da ne radi ako je bobina crkla. uhh al sam ga zakomplikovao, . ne znam koliko æe ti ovo što sam napisao pomoæi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Januar 20, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Mozda probija kabl za svecice? Imao sam nesto slicno na kolima, ali ne u toj meri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LJepoja 0 Napisano Januar 20, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Futog Prijavi odgovor kao problematičan postoje motori koji imaju jednu bobinu za sve klipove' date=' oni koji imaju jednu bobinu za dva klipa i oni koji imaju bobinu za svaki klip. kod tebe je èini mi se (za ovo upošte nisam siguran) jedna bobina za dva klipa što znaèi da ili rade oba ili ne radi ni jedan od ta dva, ne može jedan da radi a jedan da ne radi ako je bobina crkla. uhh al sam ga zakomplikovao, . ne znam koliko æe ti ovo što sam napisao pomoæi... [/quote'] razumeo sam ja tebe 100% ! kontam sta si hteo reci...moram sutra jos proveriti da li su kablovi..ako ne budu i kablovi...onda ne znam sta cu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanvfr 91 Napisano Januar 21, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: vfr rc36 Prijavi odgovor kao problematičan Moguce je da probijaju kapice od svecica a sto se tice prvih karburatora najverovatnije je da prelivaju sto je kod suzukija vrlo cesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LJepoja 0 Napisano Januar 22, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Futog Prijavi odgovor kao problematičan danas sam poskidao bobine,stavio druge kablove ocistio sve kontakte... naprskao ih WD-om....upalim motor on poludeo tako da je problem resen ! hvala svima na savetima ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...